2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim bebek taş bulsa emecek kadar etmiş gücü yüksek bir tontiş olduğu için başladık biz, yoksa yapışık yaşıyoruz. Gerçi hala yapışık yaşıyoruz
Soothie kullanıyorum ben

Bizim bebek taş bulsa emecek kadar etmiş gücü yüksek bir tontiş olduğu için başladık biz, yoksa yapışık yaşıyoruz. Gerçi hala yapışık yaşıyoruz
Soothie kullanıyorum ben

biz az once birlikte krize girdik. sabah 9dan beri uyumamakta israr ediyor. ve her emdigini kustu. en son tamam dedim al senin olsun meme uyu orda. uyudu da. sonra uyandi aglamaya basladi kaldirayim gogsume alayim dedim oldugu gibi sut bosaltti ustume. ustunu degistirdim altini temizledim aldim kucagima durmuyor. en son dedim bari yine meme vereyim. onu da tutmadi krize girdi. ne yapacagimi sasirdim sussun diye katildi cocuk. yine gogsume aldim sarildim yatakta ileri geri sallanmaya basladim sustu ve uyudu. bi 5 dk hizli hizli nefes aldi icli icli sonra normale dondu. bu sefer ben basladim aglamaya. hala gogsumde uyuyor. kipirdatmaya korkuyorum. gerci pek kipirdatasim da yok suan benim ona ihtiyacim var. cok zor bi gundu bugun. emzirmeye de korkuyorum cok kustu bugun

Acaba birbirimizi mi etkiliyoruz diyorum hamilelikte herşey aynıydı şimdi de öyle bişey yapıyor çocukları etkiliyor olabilir miyiz diye aklımdan geçmiyor değil hepsinde aynı şeyler var ya

Dolu şiş meme su ağırlıklı tazyikli geliyor süt sönmüş memede yağlı süt var bende böyle herkeste aynı mı bilmiyorum da bu ara sönük benim ağız kenarındaki süt gayet yağlı süt duruyor şiş olunca rengi çok açık bildiğin su

Canım bebek yapım bakım onarım - uyku eğitimi diye yazarsan görürsün ordaki uyku eğitimini vericem. İnşallah yani :) veren bir sürü de arkadaşım var.
Hi tamam biliyorum onu sağ ol :) Bi kaç yontem var da dedim acaba sen hangisini uygulayacaksın.

Aynı dert bende de var. Dediğin yöntemleri internetten bulup denedim ama işe yaramıyor Biraz önce artık pes ettim babasına bıraktım o kadar çok sinirlenip ağladı ki...

Katılıyorum kesinlikle uyku eğitimini halledip ayırmak lazım odayı gece iki sefer emmeye başlarsa ayrı oda sıkıntı değil telsiz vs halledilir bebek deyip geçmemek Laz'ım herşeyi duyup anlar özel olması lazım bi süre sonra
Kaynımlar hala ayırmadı 14 aylık çocuk gece mama içiyor bayağı kalkıyor iki yaşına kadar da zor ayırırlar herkesin öyle sanıyorlar inşallah büyük konuşmuyorumdur :)

Nasıl morel oldun anlatamam sönük memelerimle mutluyum artık

Soothie kullanıyorum ben
Bende soothie kullanıyorum güzel emiyor ama bazen düşüyor ağzından aslında emmek isteyince düşürmüyor eliyle destekliyor fln ama acaba o emziği mi beceremiyor sende de böyle mi

O zaman ben halime şükredeyim :)

Aynen, uyumadığım zaman sabrım da azalıyo

Evininhatunu canım gözün aydın maşallah kavuşmuşsuz güzel kızına sağlıkla büyüt inşallah. Bol sütlü günlerin olsun. Sağlıkla aldın ya kucağına inan hepsi unutuluyor yaşadıklarımızın . İki yıl sonra yeniden anne olmak isteyeceksin demişti dersin . Çünkü insan bu cennet kokusu çok özleniyor.

Evininhatunu canım gözün aydın maşallah kavuşmuşsuz güzel kızına sağlıkla büyüt inşallah. Bol sütlü günlerin olsun. Sağlıkla aldın ya kucağına inan hepsi unutuluyor yaşadıklarımızın . İki yıl sonra yeniden anne olmak isteyeceksin demişti dersin . Çünkü insan bu cennet kokusu çok özleniyor.

Çok saol cnm.. iyiyiz biz de çok şükür,, epey alıştı bıcırıklar.. tabi minik kıskançlıklar da olmuyo değil,, mesela bugün Duru'yu kucakta Ayşe'yi bebek arabasında taşıdık :) Ama genel durum iyi :)) senin bizim kadar girememen çok doğal tabi,, iki taneyle uğraşmak zaten zor,, iki yenidoğanı hayal bile edemiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah :) bol atraksiyonlu, zor ama çok da eğlenceli bir hayatınız olucak bence çok yakında :) maşallah ikisine de,,, biz de sizi öpüyoruz :)

Neden bizim bebelerin hepsi aynı.
Kucakta memede uyuyo yatağa koyunca uyanan cinsten hepsi :))
Yemin ederim sinirden sırıtıyorum, şuan mememde ve göz gözeyiz
Dünden sonra gece uyudu , bugün öğleden sonra yıne gözler hiç kapanmadı sayılır en sonunda emzikle beşiğinde yavaş yavaş sallayarak uyuttu annem şimdi uyandı memedeyiz bakalım bu gece nasıl geçecek ben diyorum sallanmak istiyorlar onlarda haklı uyku yardımcısı istiyorlar memede uyumasın istiyoruz çünkü bırakınca uyanıyorlar , meme Yok sallanmak Yok eee nasıl uyacaklar 3 aya kadar müsade edicem istediği gibi davranmaya karar verdim . Sonrada benım kurallarım başlıcak bu arada resimle yolladagım masaj bizde etkili oluyor

emse zararı da olmaz yazıyırdu. Bol suyla yıkayıp verdim
her zaman okurum kuzenimin lafiyla okumadan silmeden vermistim ben. kremden sonra cocuk memeyi emmek istemedi bikac sefer. dedim su prospektusu bi okuyayim bakayim. karbonatli su ile temizleyin yaziyor. bi daha da kullanmadim zaten. hizli geciriyor ama. bir de fazla kullanma. doz asiminda meme basinda yumusakliga sebep oldugundan bebegin emmesi etkilenebiliyor. benimki tutamamisti.

Tamam Can'ım teşekkürler iyileşir inşallah biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…