Ben d gece mama veriyordum da aptamil almıştık, çocuk mama aldıktan 2saat sonra bir uyanıyor gaz sancısıyla 8-10saat sakinleştirmeye çalışıyoruz çok gazı oluyor sende de gaz yapıyor mu ne marka kullanıyorsun
babam hacdan döndü hanımlar,, kızlarımın göbüşlerini hurma ağacının içine koymuş,, gerçekten gömecek yer yokmuş,, aklınızda olsun :) Duru'nun uyku molasını evde kayınpeder annemler vs karşılama komitesiyle yedim tabi.. bari şu ilk sağma deneyimini atlatayım da öyle uyuyayım diyorum. Allah yardımcım olsun (( Ayşe'de bi iki denemiştim ama çok az gelince darlanıp bırakmıştım. Bakalım şimdi becerebilicek miyim :))
Kısa kol/kolsuz Body+çorap+ayaklı tulum giydiriyodum Cnm. Üstüne de battaniye.. yalnız artık uzun kola geçicem.. muhtemelen bir iki haftaya da hem alt hem tulum giydiririm.
Ya çok zor uyuduğu halde Duru'yu, ve de beni bugün baya yorduğu halde Ayşe'yi çok özledim şu an. Çılgınca ama ikisini birden mıncıklayarak uyandırıp manyak bi gece geçiresim var,, resmen kaşınıyorum :))
Canım ben iki gündür kullanıyorum steril etmedim gün içinde buzdolabına koyuyorum mikrop bakteri üremiyor bu şekilde gün sonunda bebek için aldığım bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.
her zaman okurum kuzenimin lafiyla okumadan silmeden vermistim ben. kremden sonra cocuk memeyi emmek istemedi bikac sefer. dedim su prospektusu bi okuyayim bakayim. karbonatli su ile temizleyin yaziyor. bi daha da kullanmadim zaten. hizli geciriyor ama. bir de fazla kullanma. doz asiminda meme basinda yumusakliga sebep oldugundan bebegin emmesi etkilenebiliyor. benimki tutamamisti.
Lansinoh krem mi? Iki kutu da elimde kaldi... bi tanesini acmis bulundum ve hastanede 2 kere fln surdum daha da gerek olmadi. Gozumu karartip 2 adet almistim benim memitolar ne hikmetse yara fln olmadi... irem pre dogdugu icin mi acaba ilk basta cok vakumlamadigindan diyecegim ama pompa fln da kullandim ilk gunden bilmiyorum kalkanlari da bosuna almisim :)
Sakin ortme cnm guvenli degil sıkı sıki giydir ben bir haftadir patikli altin icine corap fln giydiriyorum. Bir de kafasinda sapka ile uyutma o da guvenli degilmis ben banyodan sonra 3 saat kadar takip sonra cikartiyorum
Kısa kol/kolsuz Body+çorap+ayaklı tulum giydiriyodum Cnm. Üstüne de battaniye.. yalnız artık uzun kola geçicem.. muhtemelen bir iki haftaya da hem alt hem tulum giydiririm.
Lansinoh krem mi? Iki kutu da elimde kaldi... bi tanesini acmis bulundum ve hastanede 2 kere fln surdum daha da gerek olmadi. Gozumu karartip 2 adet almistim benim memitolar ne hikmetse yara fln olmadi... irem pre dogdugu icin mi acaba ilk basta cok vakumlamadigindan diyecegim ama pompa fln da kullandim ilk gunden bilmiyorum kalkanlari da bosuna almisim :)
yok canim garmastan. lansinoh ben de kullanmadim. garmastani da 2 gun falan kullandim. oyle asiri bi yara olmamisti zaten. bi daha ihtiyacim olmadi cok sukur. kalkanlari da ilk bikac gun kullandim. hem cok rahatsiz hem bi faydasini da goremedim. aynen bosuna almisim
babam hacdan döndü hanımlar,, kızlarımın göbüşlerini hurma ağacının içine koymuş,, gerçekten gömecek yer yokmuş,, aklınızda olsun :) Duru'nun uyku molasını evde kayınpeder annemler vs karşılama komitesiyle yedim tabi.. bari şu ilk sağma deneyimini atlatayım da öyle uyuyayım diyorum. Allah yardımcım olsun (( Ayşe'de bi iki denemiştim ama çok az gelince darlanıp bırakmıştım. Bakalım şimdi becerebilicek miyim :))
Saol cnm,, hiç bu kadar ayrı kalmamıştık... uyudukları halde geldi kızları öptü falan bi de,, duygulandım... Allah uzun ömür versin ailelerimizin hepsine inşallah...
Neden bizim bebelerin hepsi aynı.
Kucakta memede uyuyo yatağa koyunca uyanan cinsten hepsi :))
Yemin ederim sinirden sırıtıyorum, şuan mememde ve göz gözeyiz
Ben memeden çekip yatağa koyacakmışım gibi biraz bekliyorum, uyanırsa tekrar veriyorum, uyanmazsa öyle yatırıyorum cnm. Eğer dalsın diye beklerken memede tutarsam bırak yatağa koymayı daha ayağa kalkarken uyanıyor
Yaparsın sen darlanma birak kac geliyorsa gelsin. Bu arada birsey kesfettim paylasayim burada gogsu sagdin baktin artik sut gelmiyor 2-5 dk daha sag foşur foşur geliyor dene muhakkak en az 25 cc daha
Pnömokok -5 li karma-verem bu ucu bir de rota var onu 3. Ayda da olabiliyor ama verem ve rota ikisi de canli aşi oldugu icin ya ayni gun olcak ya 1 ay arayla...