2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
E
Evet canım gaz fena halde
Hipp combiotic mama 1 numara kullanıyorum
Dur iyi hatırlattın yarın doktora sorayım mama konusunu.

babam hacdan döndü hanımlar,, kızlarımın göbüşlerini hurma ağacının içine koymuş,, gerçekten gömecek yer yokmuş,, aklınızda olsun :) Duru'nun uyku molasını evde kayınpeder annemler vs karşılama komitesiyle yedim tabi.. bari şu ilk sağma deneyimini atlatayım da öyle uyuyayım diyorum. Allah yardımcım olsun (( Ayşe'de bi iki denemiştim ama çok az gelince darlanıp bırakmıştım. Bakalım şimdi becerebilicek miyim :))

Canım ben iki gündür kullanıyorum steril etmedim gün içinde buzdolabına koyuyorum mikrop bakteri üremiyor bu şekilde gün sonunda bebek için aldığım bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.
Buzdolabı iyi fikirmiş :) acaba sterilizasyon makinesine konuyo mu bunlar?

Lansinoh krem mi? Iki kutu da elimde kaldi... bi tanesini acmis bulundum ve hastanede 2 kere fln surdum daha da gerek olmadi. Gozumu karartip 2 adet almistim benim memitolar ne hikmetse yara fln olmadi... irem pre dogdugu icin mi acaba ilk basta cok vakumlamadigindan diyecegim ama pompa fln da kullandim ilk gunden bilmiyorum kalkanlari da bosuna almisim :)

Kızlar geceleri bebişlerib üstünü örtüyor musunuz yoksa kalın mı giydiriyosunuz
Sakin ortme cnm guvenli degil sıkı sıki giydir ben bir haftadir patikli altin icine corap fln giydiriyorum. Bir de kafasinda sapka ile uyutma o da guvenli degilmis ben banyodan sonra 3 saat kadar takip sonra cikartiyorum

Kısa kol/kolsuz Body+çorap+ayaklı tulum giydiriyodum Cnm. Üstüne de battaniye.. yalnız artık uzun kola geçicem.. muhtemelen bir iki haftaya da hem alt hem tulum giydiririm.
Canim ustune birsey örtmek guvenli degilmis.

Eklentiler

• safe-sleeping-3.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 53
yok canim garmastan. lansinoh ben de kullanmadim. garmastani da 2 gun falan kullandim. oyle asiri bi yara olmamisti zaten. bi daha ihtiyacim olmadi cok sukur. kalkanlari da ilk bikac gun kullandim. hem cok rahatsiz hem bi faydasini da goremedim. aynen bosuna almisim

Gözünüz aydın canim :)

Neden bizim bebelerin hepsi aynı.
Kucakta memede uyuyo yatağa koyunca uyanan cinsten hepsi :))
Yemin ederim sinirden sırıtıyorum, şuan mememde ve göz gözeyiz
Ben memeden çekip yatağa koyacakmışım gibi biraz bekliyorum, uyanırsa tekrar veriyorum, uyanmazsa öyle yatırıyorum cnm. Eğer dalsın diye beklerken memede tutarsam bırak yatağa koymayı daha ayağa kalkarken uyanıyor

Yaparsın sen darlanma birak kac geliyorsa gelsin. Bu arada birsey kesfettim paylasayim burada gogsu sagdin baktin artik sut gelmiyor 2-5 dk daha sag foşur foşur geliyor dene muhakkak en az 25 cc daha

3. Ne hanımlar? Zatürre ve verem dedi bize sadece doktor. Rota nın da iki yolu var bu arada, 3. Ayda da yaptırabilirsiniz.
Pnömokok -5 li karma-verem bu ucu bir de rota var onu 3. Ayda da olabiliyor ama verem ve rota ikisi de canli aşi oldugu icin ya ayni gun olcak ya 1 ay arayla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…