2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay kiyamam yerim onun ayaklarini ay guzelmis canim ya bu soylemler biz de deneyelim sut icin de iciodum aslinda bira mayasi tableti cemen tohumu fln ben de anlamadim bakicaz artik daha sik girip yazmaya calisicam en azindan sut nobetlerinde optum cookk

Canım ben iki gündür kullanıyorum steril etmedim gün içinde buzdolabına koyuyorum mikrop bakteri üremiyor bu şekilde gün sonunda bebek için aldığım bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.
Tum makineyi buzdolabina koyuyosun sagdiklarini ne yapiosun nasil birlestiriosun?

Hayirli olsun:) ne guzel olmus kolay gelsin canim

mamajoo canim. tek modeli var. ben memnunum iyi ki almisim. tekli alsam da olurmus ama. ciftli sagmak biraz zahmetli elin kolun baglaniyor pompayi tutmak zorundasin.
Ben de abimin eşinin verdiği nuk marka pompa var. Bazen 10-15 dk uğraşıyorum 10cc çıkıyor. Aparatları gevşetip tekrar sağınca başlıyor sağmaya. Sanırım fazla sıkı kapatınca çekmiyor. Anlamadım. Bozuk desen değil, bazen iyi çekiyor bazen de çekemiyor. Yeni alayım dedim ama bu konuda araştırmam Yok. Medela önerenleri çok duydum.

Başka markalarda pompa alıp memnun olan diğer arkadaşlar da yazarsa sevinirim :)

Hastane pompası kiralayanlar da oluyormuş. Sormadım ama sorayım bir belki hastanede kiralıyordur. Onların ki daha mı iyi olur acaba? Ama bir de o da kullanılmış olacak sonuçta. Bozuk da çıkabilir di mi

Aslında rahatlamak ve güven duymak için içiyorlar ama bu seferde mideler doluyor ve ağızlarından geliyor süt. O durumda ben emzik veriyorum yine kucağımda emzirme pozisyonunda tutuyorum. Yoksa sütün burnundan geldiğini bile gördüm :))
Japon balıpı gibi, ne kadar yendiğini bilmiyor bu bebeler

Canım benim sen bizim yaşadımlarımızı iki katı olarak yaşıyorsun. Foruma girememen çok normal.
Benim bebeğimde de acayip bir hırıltı mevcut. Özellikle uyurken sessizken bir sağa sola kımıldanıyor ve hırıl hırış yapıyor çocuk. Sanki dolmuş solunum yolları. Ben de yarın doktora soracağım. Çünkü inek sütü proteini alerjisi belirtilerinden biri bu hırıltı. Aynı zamanda deri döküntüsü, hapşırma öksürme falan da belirtilerden. Sende de varsa bunlar istersen dikkat et bir iki gün. Süt ve süt ürünleri tketmeyerek deneme yap

Kızlar bu arada tekrar tekrar yazıyorum ama bilmeyenler veya unutanlar vardır diye
Asrın anne sütü sarılığı olduğu için geceleri mama veriyorum. Bu sorada da sütümü sağıp dolaba atıyorum.
Normalde iki memeden de 10-15dk sağınca toplam 30-40cc ancak çıkıyordu. Bu gece yatmadan evvel ve her sağmaya kalktığımda humana still tee içtim ve bu oran 60cc ye çıktı. Bildiğin 2 katı fark etti.
Size de bildireyim dedim.
Afedersiniz Amiyane tabirle bokumda boncuk bulmuş gibi şenim şuan

Ben şimdiden deneyeyim dedim.
Dediğin gibi okumadığım yöntem ve başarı hikayesi kalmadı ama bu aylarda tutmuyormuş
Bir gün tutuyor tesadüfmüdür nedir o da, sonra yine aynı :)
Ama üç ay dediği gün başlarım sanırım. Çünkü bu düzensizlik beni benden alıyor.

Sakin ortme cnm guvenli degil sıkı sıki giydir ben bir haftadir patikli altin icine corap fln giydiriyorum. Bir de kafasinda sapka ile uyutma o da guvenli degilmis ben banyodan sonra 3 saat kadar takip sonra cikartiyorum
Ya ben de özellikle bunun için sormuştum sanki örtmesem üşüycek gibi hissediyorum örtmenin de güvenli olmadığnı biliyorum en iyisi kalın tulumlar almak

Tum makineyi buzdolabina koyuyosun sagdiklarini ne yapiosun nasil birlestiriosun?
sağdığımı saklama poşetiyle dolaba koyuyorum daha sonra diğer sağdığımı da koyuyorum aynı ısıya gelince birleştiriyorum araştırdığımda bu şekilde birleştirmek önerilmişti ılıkla soğuk birleştirilmiyor. Ama sadece aynı gün sağdıysam birleştiriyorum

Bi kaç gecedir deniz ıyanıyor karnını doyuruyor kakasını yapıyor tam rahatladı uyur diyorum ama 3 saat gözünü bile kırpmadan uyanık kalıyor. Artık gözlerimi açamıyorum başım düşüyor gerçekten bazen sabrımın son noktasına geliyorum sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Her yolu deniyorum yeterki uyusun diye ama uyumuyor. Uyusunda memede uyusun diye çocuk emmekten tıkabasa oldu kusma seansları başladı dolayısıyla. Sallıyorum ufak ufak yok o da fayda etmiyor beyni sulandı .ne madaj kaldı ne kındak ne beyaz gürültü. Akkıma ne geldiyse yaptım Şuanda o anlardan birindeyim. Biraz kafam dağılsın diye girdim foruma yoksa uykuauzluktan ağlamak üzereyim artık sesli sesli ya sabır çekmeye başladım. Allahım sen bize yardım et sabır ver güç ver. Bu dönemi çabuk atlatalım amin

Ben battaniye kullanıyorum ama en fazla kol altına kadar çekip kollarını dışarıda bırakıyorum . Sonra da battaniyeyi reflu yatağının iki yanından alttan sokuşturuyorum. Kenar destekleri havada kalmasını sağlıyor. Çadır gibi :)) Bu arada tekrar söylüyorum ama ayak altına sıcak su torbası gaza iyi geliyor bence.

hastane pompalarina daha iyi diyorlar genelde ama memnun olmayan da cikabiliyor yine de. bence pompanin sucu yok sorun bizim memelerde. bazen bana da oluyor. dolu diyorum simdi ne sut cikar bu memeden. ama dedigin gibi 10cc ancak cikiyor
vallahi bilmiyor ya. nasil emzigi istemedigi zaman atiyorsa memeyi de birakmasi gerekmiyor mu. ki baslarda birakiyordu da doyuncam simdi noldu bu bebelere ben anlamiyorum.
buyuk bir amiin diyorum.
ben de bugun patik giydirdim. bizimki de ondan sonra sanki kivranmayi birakti bikac osuruktan sonra

Kıyamam yaa, çorapla uyumuş

Geçecek bu günler de. Sonra sana teşekkür edecekler birbirlerine sahip oldukları için :)

Canim sanirim dolanabilir diye... ben de bu ay dr a soracagim malum havalar sogudu
Mothercare'in meşhur bi delikli örtüsü var cnm, onu tavsiye ederim. Bir de örme battaniyeler almıştık, english home'dan ve zara'dan, onlar da hem yumuşacık hem delikli.. aklında olsun.. doktora sorunca bize de yaz bu arada,, merak ettim..
Kıyamam yaa, çorapla uyumuş

Geçecek bu günler de. Sonra sana teşekkür edecekler birbirlerine sahip oldukları için :)
inşallah cnm.. ister istermez üzülüyorum böyle yaptığında çünkü

Ya
Ayağı sıcak tutmak iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…