2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim bizimki de 6 ay sonra bile yara olabilir böyle gelenler oldu telaş etmeyin dedi

3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
O büyüdükçe sende ağırlığına alışıyorsun canım kademeli artıyor bir anda 10-15 kg taşıyamayız ama bunlar 1 yaşına gelince kucaklayıp yürürüz bile o yüzden dert etme alışır vücudun

insallah canim. kucaklayip uzun uzun yuruyenleri gordukce hep derdim ben bu boyunla nasil tasirim diye. bir yandan da heveslenirdim.

insallah canim. kucaklayip uzun uzun yuruyenleri gordukce hep derdim ben bu boyunla nasil tasirim diye. bir yandan da heveslenirdim.
Bende de hem duzlesme hem fıtık var aynen derdim eşime yok ben emziremem diye şükür alisiyorsun birde emzirme minderi büyük destek büyüdükçe emme süresi de kisaldigi için daha kolaylik oluyor

Bende de hem duzlesme hem fıtık var aynen derdim eşime yok ben emziremem diye şükür alisiyorsun birde emzirme minderi büyük destek büyüdükçe emme süresi de kisaldigi için daha kolaylik oluyor

ben de dusunuyorum almayi onlardan. faydasi olur belki. bir de cok asagi dogru bakinca agriyor boynum ama emerkem oglusumu izlemeye bayiliyorum napayim

Oralar şimdi baya değişti. Tüm Konya çok değişti aslında. Şimdi şey vardır herkesin kafasında Konya deyince toprak yollar falan herkes çarşaflı
Kayseride yaşayan biri olarak çok güldüm buralar çorak topraklar ama o kadar da değil yani dimi :) hatta eşime göre Türkiye nin en güzide şehri . Biz de emekli olunca ölmemiş olursak şehir değiştirmeyi düşünüyoruz

evet oyleymis ama kardesim mutlaka yaptir dedi bana. ben de icim rahat etsin diye yaptirdim emir küvözde kalmadigi halde.

Oyle diyolar canim ozellikle kuveze girenler icin diyolar ama bende yaptirdim rop muaynesi..goz doktorunun yaninda calisan bi arkadasim var o onermisti cok onemli diye doktoruyla da gorusunce aklimda kalmasin diye yaptirdim..

36 haftalık doğan bile vardı ikinci gelişimiz dedi ama küvezde kalmış bikaç gün
Bizim dr a taburcu olurken ilk sordugumuz seydi drumuz "Cok aci verici bir islem illa yaptirayim diyorsaniz yazayim ama Iremde bu isleme hic gerek yok zamaninda dogan bebegin riski ne kadarsa ireminki de o kadar bu bebek hic oksijen almadi cocugu bosu bosuna hirpalamis oluruz " demisti. Cogu premature annesi yaptiriyor ama drumuzun bu sozleri beni yaptirmaktan alikoydu umarim dogru bir karar vermisimdir.

Bizimki de henne ! Gibi birseyler soyluyor aglarken bir de bazen ıngaaa biz de diyoruz cok standart oldu irem öyle inga minga diyoruz

Tahminine göre oğlum gazı olduğu zaman o şekilde uyuyor.Sanırım çok güçlü bir gaz olmadığından uyanmıyor.
Evet kaç gündür doğru dürüst gaz cikartmama izin vermiyor, masaj yaptırmıyor ancak emdikten sonra birkaç dakika ağız gazı çıkartacak kadar duruyor. Gazdan olabilir inşallah öyledir.

Ateşini dünden beri kontrol ettim defalarca, gövde ateşi dediğin koltuk altından mı? Ben kulaktan ölcüyorum her daim 36.8 çıkıyor.

Benimki de bazen yapıyor ya gazdan ya da yaramazliktan yapıyor
Yaramazlıktan değil çünkü gözünü bile açmadan ağlıyor, gaz muhtemelen.

Aslında banada çok mantıklı beliyor ama henüz hiç araştıema fırsatım olmadı. Biraz bahsedermisin. Neleri kapsıyor nekadar ödemesi falan.
Biz Anadolu Sigorta'dan yararlanıyoruz, içerikler bunlar, pakete gore degisiyor. Ödemeyi tam bilmiyorum çünkü eşimin iş yerinde ona yapılana ek olarak yaptırdığımız için indirimi falan var, hep eşim ilgilendi o yüzden. Arayıp bilgi alabilirsin. Biz %30 ödüyoruz işlem sırasında, sigortanın geçmediği hastanelerde de ödemeyi yapıyoruz, sonra form doldurup gönderiyoruz %70 iade ediyorlar.

heee,anladim:)
emzirmeyi kastetmistim canim.
yastik falan koyup destek veriyorum ama yine de agriyor
egzersizlerim var ama onlari bile yapamiyorum,hemen uyumak istiyorum.
Yastık koyuyorum, bazen iyice belim ağrıdığı zaman dizimle de yastığı destekleyip iyice yükü azaltıyorum. Yastik kesinlikle hafifletiyor çocuğu. Ona rağmen kollarım ağrıyor hep kucak istediği için. Böyle içli içli ağlarken de birakamiyorum ki yere

ben odadan uzakta durdum duymayim diye ama annem bir kere bagirdi sustu dedi,o kadar. yaptirma zamani illaki ilk ay degilse icin rahat etmiyorsa yaptir canim.

Bizimki de henne ! Gibi birseyler soyluyor aglarken bir de bazen ıngaaa biz de diyoruz cok standart oldu irem öyle inga minga diyoruz
Ben, ınga dediği zaman bebek akademisinden mezun olduğu için kitabına uygun ağlıyor kızım diyorum ama babası beğenmiyor, özenti ağlamasıymış ınga

3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
Çok yorgunsam yada sabah ilk emzirmede uzanarak emziriyorum.Cidden, rahatlatıcı oluyor.Ama bu pozisyon için bebeğin emmeye çok istekli olması, iyi çekmesi lazım.

Benim eşim de Kayserili o da aşık resmen :) bak denizimiz bile var der ( yamula barajı ) üni yi orda okudum bende severim ama bizimki gibi değil tabi bi ara pc ekranında Erciyes vardi

Benim eşim de Kayserili o da aşık resmen :) bak denizimiz bile var der ( yamula barajı ) üni yi orda okudum bende severim ama bizimki gibi değil tabi bi ara pc ekranında Erciyes vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…