2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynı durumdayız. Akşama bizde de misafir var. Ütü bi yanda toz alma bi yanda kahvaltı ve ipek diğer yanda bekliyor tabi akşama bi kek bişey de yapmam gerekiyor bebeden önce zor gelen işler ne kolaymış meğer
Oyyy valla nasip yetisiyorsunuz her seye. Ben yapamıyorum.

Aynı durumdayız. Akşama bizde de misafir var. Ütü bi yanda toz alma bi yanda kahvaltı ve ipek diğer yanda bekliyor tabi akşama bi kek bişey de yapmam gerekiyor bebeden önce zor gelen işler ne kolaymış meğer
Dün üst komşu dedi gelir evini bile supururum pasta falan yaparım ciddi ciddi düşünmeye başladım eşim de evde yok ev bitap halde allah yardımcımız olsun :)

Bizim son rekorumuz halı ve örgü battaniye . Sabah 7 de kendimi halı silerken bulmuştum bide artık fışkırtmıyor bu çocuk yaaa diye rahat rahat değiştiriyordum
Ben de öncesinde masaj yaptım, kakasını da yaptığı için rahattım ama anladığım kadarıyla benim kızın karşısında rahatlık yok hep hazır ol'da duracağım

Hazır bir şeyler al baktın olmuyor. Varsa etrafta böreği keki güzel olan bir pastane fırın oradan al. Ben artık kolay kolay ikram hazırlamam, yemek bile yapamıyorum haftada bir yapsam yine iyi diyorum

Ekler al ekler, yesinler bol bol Bir de Eti Burçak Kurabi çok güzelmiş, ağızda dağılıyor ve malzemeler de çok iyi; susam ay çekirdeği, yer fıstığı ve İncirli var bir de kakaolu ve yer fıstıklı var. Ben kakaoluyu denedim diğeri de şahane görünüyor, çayın kahvenin yanına çıkartmaya mükemmel olur. Uğraşma bence bebekli kadınsın sen daha beklemesinler uzun süre bir seyler

Yetişmezse öylë yapacağım artık yapacak birşey yok

Massalah Zumra kuzusunaNoldu bak gördün mü bebe doğana kadar ayrı kafaya taktın.Doğdu ayri taktin ama boşuna Stress yaptığınla kaldın..daha da mama verme 1 damla da olsa seni emsin memeye kavga edince al omzuna çıkar gazini emzirmeye devam etkendine güven canim

Cnm senin bebiş kuvozde kalmiş miydi? Rop icin bize gerek yok kuvozde oksijen verilen bebeklere yapiyoruz ozellikle 32 haftadan erken doganlara dendi.
Oyle diyolar canim ozellikle kuveze girenler icin diyolar ama bende yaptirdim rop muaynesi..goz doktorunun yaninda calisan bi arkadasim var o onermisti cok onemli diye doktoruyla da gorusunce aklimda kalmasin diye yaptirdim..

Cnm senin bebiş kuvozde kalmiş miydi? Rop icin bize gerek yok kuvozde oksijen verilen bebeklere yapiyoruz ozellikle 32 haftadan erken doganlara dendi.
Yok canm 2 saat yoğun bakım sadece. Ama erken doğuma bağlı göz damarlarında darlık olabiliyormuş. Ordaki annelerden öğrendiğim takip ediliyormuş.küvezde kalıp kalmadğını ekstra soruyorlar onunda etkisi var sanırım. Zaten ilk ay götürülüyormuş benm doktorum bi baktıralım aklımızda kalmasın dedi. Zamanla damar genişleyebiliyor sanırım. Takip ediliyor. Benm oğlumunda böbrek damarlarından biri dardı ve birikme yapıp enfeksiyon olmuştu. Ama şimdi genişlemiş biraz. Göz de o hesap heralde diye düşündüm. Her geçen gün anne karnında kalmanın önemini daha iyi anlıyorum. Ucuz atlattık binlerce şükür.

Ben şu an medicanada Zeynel beye gidiyorum ama çok memnun olduğumdan değil geçmişi orda olduğu için. 3. Ayda da gidip kesin kararımo vericem. Sin kime gidiyorsunuz
Özel büyükşehir hülya hanıma gidiyorum aynen bizde orda başladığımız için gidiyoruz .Memnun kaldıgin doktor olursa banada söyle cnm

Çok güldüm buna ya maşallah ama ya o etraflarıyla ilgilenip gülmek ne harika bir şeydir öyle
Birkaç haftaya seninki de yapar benim deli oğlan bile ağlamak yerine yapıyorsa herkes yapar :) çok tatlı ama yaa konuşmays çalışıyor bide o şekillerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…