2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kv ile konuştuk hemen sütün yetiyor mu ek bişeye başlamadın mı diyor mamaya başlasam mutlu olacak kadın galiba sinir oldum yine her konuşmada sorar kesin eşime de soruyordur yA sabır :)

Defne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?

Bence daha çok emzir calpol ateşi olmadıkça verme biraz daha sıcak tut burnunu temizle bazenburnunu temizledikten sonra hapşırma si da geçiyor geçmiş olsun

Tamam kizlar sağolun dediklerinizi yapayım.
Öksürük ateş yok burnunu açtım hapsuruyor arada bi.
Inşaallah iyi olur

Cnm o konuda haklısın,, telefonla arayıp soruyolar sürekli zaten,, hatta açmazsam mesaj atıyolar cvp veriyorum. Sağlık hizmetlerinin eskiye göre çok daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz. Ama malesef nezaket konusunda hala sıkıntı var.. onu da dediğim gibi semte ve yoğunluklarına veriyorum :)

Defne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?
Ateşini kontrol etsene gövde ateşi ama. İlla bi huzursuzlğu vardır herzaman yaptğı bişey değilse. Benm bebe dün aşıdan sonra çok öyle yaptı mesela. Hala yapıyor ara ara. Ya ateşten ya aşıdan diye düşğndm ben

Ne durumdasınız?
Daha iyi canım teşekkür ederim. Çok yükselmedikçe vermemeye gayret ediyorum. En son sabah verdim. Doktoru inceltin üstğnü dedi zıbın ve alt pijamayla yatırdım biz yorganla yatarken. Bu defa da hasta olur mu diye korktum ay ne zor işler yahu. Tüm bebekler çok iyi olsun lütfen

Hanımlar bu arada verem aşısının yapıldığı yerde bir süre sonra yara izi olması gerekiyor. Oluşmazsa cilt testi yapılıp tutup tutmadığı kontrol ediliyor. Bize sağlık ocağında söylemediler, belki size de söylenmemiştir diye hatırlatmak istedim.

Aslında banada çok mantıklı beliyor ama henüz hiç araştıema fırsatım olmadı. Biraz bahsedermisin. Neleri kapsıyor nekadar ödemesi falan.

ne bileyim oyle hissettim sadece:))

biz de kucukken 5 sene orda yasamisiz. alaaddin tepesinin ordaymis evimiz.
Oralar şimdi baya değişti. Tüm Konya çok değişti aslında. Şimdi şey vardır herkesin kafasında Konya deyince toprak yollar falan herkes çarşaflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…