2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla bu öneriyi yapanlara anasonu siz için ağlamasını duymayın diyorum Ya isteyen istediğini verir tamam ben bir şey demiyorum ama ısrarla ben anne sütünden başka bir şey vermiyorum dememe rağmen "bi damla yaaaa" diyenlere gıcık oluyorum. Herkesin çocuk yetiştirme tarzına saygım var ölümcül bir şey yapmadığı sürece yapabilir ama siz de benimkine saygı duyun.
Dün bebeği görmeye geldiler. Kız hıçkırıyordu. Ağzına limon sür diyorlar ısrarla. Neymiş hiçkirik geçermiş. Geçerse geçsin yahu ben vermek istemiyorum. Illa ısrar ediyorlar. Yok büyüklerimiz bizi boyle yetiştirdi blahblah. Kimseye de bilmişlik taslamıyorum zararlı filan diye yani tek dediğim şey ağzına bir şey vermiyorum. Bunu bi kabul edemiyorlar. Respect plz

Bizde yaptırmadik doktor yaptırın da demedi acaba kuvuzde kalanlar kilosu düşük olanlarami yapılıyor

küvözde kalip solunum destegi alanlara yapiliyormus. bir de 32.haftadan kucuk olanlara sanirim. kendi doktorumuz istemedi,icimiz rahat etsin diye yaptirdik biz. kuvoze girmemisti.

Niye taslamıyon kız? Bazıları hakediyor anlamadıklarını dilden konuş bi de hııııı diye susuyorlar.

Kızlar selamlar :)

Bugün maşallah diyelim Ege uslu gibi, ben de biraz nefes aldım :) Haftaya cumartesi mevlütümüz var kısmetse onun hediyeliklerini seçmeye çalışıyorum.

Bu sabah kötü bir an yaşadım. Kahvaltıdan sonra Ege uyudu. Ben de kollarını falan battaniyesine sararak 3-4 dakika odadan çıktım. Yanına girdiğimde bir baktım, battaniye Ege'nin alnına kadar çıkmış, yavrumun ağzı burnu kapalı uyumaya devam ediyor. O battaniyeyi çekip yüzünü açana kadar maf oldum. Nefes kontrolleri falan çok zordu. Bu battaniye mevzusu beni çok korkutuyor. Daha önce de benzer bir şey olmuştu. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum, uyurken kollarını çok oynatıyor. Kundağı bile bozuyor, ya da ben çok sıkı olsun istemediğimden iyi yapamıyorum herhalde. Çok moralim bozuldu.

Bir de kızlar bu aralar Ege'ye bir oyun halısı almak istiyorum. Fisher price'ın şu piyanolu modelini beğendim. Sizce nasıldır kullanan var mı? Veya böyle müzikli güzel bir oyun halısı tavsiyesi varsa alırım :)

Canım hoşgeldin tekrar:)
Üstünü örtmek çok riskli biliyorsun, hepimiz biliyoruz aslında amaısrarla devam ediyoruz, ben uyku tulumu aldım 2 gecedir onunla yatırıyorum üstünü örtmüyorum ve hiç üşümüyor.

Canım çok saol. Ne aldın, ben de alayım. Linki varsa söyle hatta hemen alayım.

Ya ben normal derece almadım, kulak ölçer var sadece. Alsam mı normal de.

Geçmiş olsun, geçer inşallah.

Ay yok valla şimdi görsem en azından ne yapıyorsunuz saçma sapan konusmayin derdim, ver anasonu mayışsın çocuk ama gaz da sancı da orada duruyor sadece ağlamıyor bebek uyuşturulduğu için. O yüzden ben karşı çıkardım kesin. Bak o limonu da biliyorum, Allah'ım ne pis insanlarla büyümüşüm ben ya
Minicik bebeğin midesini yakar geçer limon, değişik bir tat yüzünden şaşırıp geçiriyor hıçkırığı da.

Bulamadım nette mağazadan aldım. Uyku tulumu diye ararsan bulursun sanırım ben pantolonlu tulum aldım

Tamam canım çok saol. Netten güzel bir şey bulursam alıyım ben de, mağazaya gidip bakmak şuan benim için biraz zor gibi :))

Ah canım sen boşver onları. Emzirmeye devam et. Benim büyük oğlum 3.200 doğmuştu. Birinci ay 5 kg ikinci ay 7 kg dı. Bırak yaşlı teyzeleri bana doktor ve hemşireler bile az ver sütünü çocuk obez olur demişti. Hiiiçç dinlemedim. O kilolu dönemleri 1 yaşa kadar devam ediyor. Şimdi 8 yaşında ve görsen bu çocuğa annesi hiç mi yemek yapmıyor der üzülürsün incecik. Şimdi iki numaram deniz de 3.500 doğdu. 50 günlükken 6 kg du. Ama doktorumuz çok beğendi ve gayet güzel gelişimi nasıl besliyorsan devam et sütün çok kaliteli dedi gönderdi. Memeye devam:)

Tesekkur ederim :) bide o var büyüyünce iskelet gibi oluyorlar aynı yaramazlar çevremde kı cocukarda büyüyünce zayifladin hep...bizim dr da çok beğendi kilomuzu artık biri bişey derse vercem cevabını ya...

Nerden aldın canm ben de bakıyorum

istanbul anadolu yakasindaki anneler doktorunuzdan memnunsaniz isim alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…