- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yok yoook valla sen çok ıyisinYetişemiyorum canım nerde yetişiyorumipek uyanık mesela mızlıyor şu an. Uyusa kahvaltı uyumazsa o da yok
Ahaha yerim ya yemek arası sohbet muhabbet istiyor demek kiYakındır damlanin bu hallerihem çok güzel hem birazcık zor çünkü uyumak istemiyor bazen memeyi bırakıyor etrafa bakayım istiyor laf vereyim istiyor
Birkaç haftaya seninki de yapar benim deli oğlan bile ağlamak yerine yapıyorsa herkes yapar :) çok tatlı ama yaa konuşmays çalışıyor bide o şekillerle :)
Kv ile konuştuk hemen sütün yetiyor mu ek bişeye başlamadın mı diyor mamaya başlasam mutlu olacak kadın galiba sinir oldum yine her konuşmada sorar kesin eşime de soruyordur yA sabır :)
Gazi olunca yapıyor bizim kız ama...Defne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?
Halk olarak genel.bir nezaket problemimiz var zatenCnm o konuda haklısın,, telefonla arayıp soruyolar sürekli zaten,, hatta açmazsam mesaj atıyolar cvp veriyorum. Sağlık hizmetlerinin eskiye göre çok daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz. Ama malesef nezaket konusunda hala sıkıntı var.. onu da dediğim gibi semte ve yoğunluklarına veriyorum :)
Bizimki şu an 5100 filan olmuş sanırım. Ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi bakıyorum daha iyiyim. Güçleniyor sanırım insan zamanla taşıya taşıya.3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
Evet kaç gündür doğru dürüst gaz cikartmama izin vermiyor, masaj yaptırmıyor ancak emdikten sonra birkaç dakika ağız gazı çıkartacak kadar duruyor. Gazdan olabilir inşallah öyledir.
Ateşini dünden beri kontrol ettim defalarca, gövde ateşi dediğin koltuk altından mı? Ben kulaktan ölcüyorum her daim 36.8 çıkıyor.
Yaramazlıktan değil çünkü gözünü bile açmadan ağlıyor, gaz muhtemelen.
Biz Anadolu Sigorta'dan yararlanıyoruz, içerikler bunlar, pakete gore degisiyor. Ödemeyi tam bilmiyorum çünkü eşimin iş yerinde ona yapılana ek olarak yaptırdığımız için indirimi falan var, hep eşim ilgilendi o yüzden. Arayıp bilgi alabilirsin. Biz %30 ödüyoruz işlem sırasında, sigortanın geçmediği hastanelerde de ödemeyi yapıyoruz, sonra form doldurup gönderiyoruz %70 iade ediyorlar.
Yastık koyuyorum, bazen iyice belim ağrıdığı zaman dizimle de yastığı destekleyip iyice yükü azaltıyorum. Yastik kesinlikle hafifletiyor çocuğu. Ona rağmen kollarım ağrıyor hep kucak istediği için. Böyle içli içli ağlarken de birakamiyorum ki yere
Hicbisy diyemedi warya sustu kaldi
Bence gazdan oğlum da aynı uyku arası ağlama sesi geliyor yüzü değişiyor ama çok kısa sürüyor alıp gazını çıkarıyorum bazen kolay çıkıyor normale göreEvet kaç gündür doğru dürüst gaz cikartmama izin vermiyor, masaj yaptırmıyor ancak emdikten sonra birkaç dakika ağız gazı çıkartacak kadar duruyor. Gazdan olabilir inşallah öyledir.
Ateşini dünden beri kontrol ettim defalarca, gövde ateşi dediğin koltuk altından mı? Ben kulaktan ölcüyorum her daim 36.8 çıkıyor.
Biz Anadolu Sigorta'dan yararlanıyoruz, içerikler bunlar, pakete gore degisiyor. Ödemeyi tam bilmiyorum çünkü eşimin iş yerinde ona yapılana ek olarak yaptırdığımız için indirimi falan var, hep eşim ilgilendi o yüzden. Arayıp bilgi alabilirsin. Biz %30 ödüyoruz işlem sırasında, sigortanın geçmediği hastanelerde de ödemeyi yapıyoruz, sonra form doldurup gönderiyoruz %70 iade ediyorlar.
Yastık koyuyorum, bazen iyice belim ağrıdığı zaman dizimle de yastığı destekleyip iyice yükü azaltıyorum. Yastik kesinlikle hafifletiyor çocuğu. Ona rağmen kollarım ağrıyor hep kucak istediği için. Böyle içli içli ağlarken de birakamiyorum ki yere
İyi canım kilosu maşallah güzel beslemişsin anne sütü obez yapmaz ayrıca emmeyi bırakınca hemen gidiyormuş o kilolar sıkıntı yapma emzirmeye devamKızlar yaa az önce misafir vardı kadın Poyrazin kilosunu sordu 3300 doğdu şimdi 6200 dedim vay efendim daha 46 günlük bebeyi obez mi yapacakmisim hep emziriyomusum çocuğu böyle giderse obez olur dedi ben de sadece anne sütü alıyo bişey olmaz o istediği sürece emecek sıkıntı yok dedim ama yaşlı olduğu için daha da fazla bişey diyemedim sizce kilosu çok mu ya?
Anne sütü obez yapmaz. O ayaklansin zaten verecek kiloları.Kızlar yaa az önce misafir vardı kadın Poyrazin kilosunu sordu 3300 doğdu şimdi 6200 dedim vay efendim daha 46 günlük bebeyi obez mi yapacakmisim hep emziriyomusum çocuğu böyle giderse obez olur dedi ben de sadece anne sütü alıyo bişey olmaz o istediği sürece emecek sıkıntı yok dedim ama yaşlı olduğu için daha da fazla bişey diyemedim sizce kilosu çok mu ya?
Dimi ya emse laf ediyorlar emmesé laf ediyorlar bu millet yüzünden sinir krizi gecirmemek mümkün deilİyi canım kilosu maşallah güzel beslemişsin anne sütü obez yapmaz ayrıca emmeyi bırakınca hemen gidiyormuş o kilolar sıkıntı yapma emzirmeye devam
Kendileri emzirmediğinden konuşuyorlar galiba ya size ne
Saol canım yok ben de biliyorum da öyle deyince ister istemez sinirim bozulduAnne sütü obez yapmaz. O ayaklansin zaten verecek kiloları.
Herkes bir şey diyor işte. Bu kulaklar bebeğe anason icireni duyduSaol canım yok ben de biliyorum da öyle deyince ister istemez sinirim bozuldu
Buda sana kapak olsun diyeydin :)Hicbisy diyemedi warya sustu kaldiBen tekrar soyledim iyi iyi masaAllah dedi oda ona yetmistir
Aa Erciyes mezunu musun. Ben de bende :) . Eşim de hep neyini sevmezsin Erciyes imiz var bi defa derBenim eşim de Kayserili o da aşık resmen :) bak denizimiz bile var der ( yamula barajı )üni yi orda okudum bende severim ama bizimki gibi değil tabi bi ara pc ekranında Erciyes vardi
Bizde yaptırmadik doktor yaptırın da demedi acaba kuvuzde kalanlar kilosu düşük olanlarami yapılıyorBizim dr a taburcu olurken ilk sordugumuz seydi drumuz "Cok aci verici bir islem illa yaptirayim diyorsaniz yazayim ama Iremde bu isleme hic gerek yok zamaninda dogan bebegin riski ne kadarsa ireminki de o kadar bu bebek hic oksijen almadi cocugu bosu bosuna hirpalamis oluruz " demisti. Cogu premature annesi yaptiriyor ama drumuzun bu sozleri beni yaptirmaktan alikoydu umarim dogru bir karar vermisimdir.
Yok daha nelerHerkes bir şey diyor işte. Bu kulaklar bebeğe anason icireni duydu
Maşallah denir öyle durumlarda. Obez olacak denmezKızlar yaa az önce misafir vardı kadın Poyrazin kilosunu sordu 3300 doğdu şimdi 6200 dedim vay efendim daha 46 günlük bebeyi obez mi yapacakmisim hep emziriyomusum çocuğu böyle giderse obez olur dedi ben de sadece anne sütü alıyo bişey olmaz o istediği sürece emecek sıkıntı yok dedim ama yaşlı olduğu için daha da fazla bişey diyemedim sizce kilosu çok mu ya?
Ay laf söyleyecek bir şeyi hep bulurlar, zayıf olsa da mama ver diyeceklerdi. Umursama.Kızlar yaa az önce misafir vardı kadın Poyrazin kilosunu sordu 3300 doğdu şimdi 6200 dedim vay efendim daha 46 günlük bebeyi obez mi yapacakmisim hep emziriyomusum çocuğu böyle giderse obez olur dedi ben de sadece anne sütü alıyo bişey olmaz o istediği sürece emecek sıkıntı yok dedim ama yaşlı olduğu için daha da fazla bişey diyemedim sizce kilosu çok mu ya?
Ben de duydum hatta çocukken normal olduğunu düşünüyordum etrafta herkes çok ağlayan kolik bebeğe anason ve rezene verirdi. O yüzden ben de eskiden espri olsun diye çok ağlayan her bebek için 'ver anasonu sussun' derdim. Şimdi bakınca hiç komik olmadığını görüyorum ama öyle görüyordum etraftan.Herkes bir şey diyor işte. Bu kulaklar bebeğe anason icireni duydu
Göğüs karın filan biz hep baş ölçüyorduk dün yükseldi diye doktoru aradğmzda o şeklde ölçün düşük tutmaya çalışın demişti. O yüzden öyle sordum canm. Umarım çabucak geçer herneyse sıkıntısıEvet kaç gündür doğru dürüst gaz cikartmama izin vermiyor, masaj yaptırmıyor ancak emdikten sonra birkaç dakika ağız gazı çıkartacak kadar duruyor. Gazdan olabilir inşallah öyledir.
Bugünde yine kakasında kan gördüm hemen doktora yetiştirdim tahlil yapıldı ve kan olduğu ortaya çıktı. Doktor toz halinde bi ilaç yazmış gaviscon. anne sütünü sağsın içine koyup bebeğe versin günde 3kez demiş. Bana da laktoz yemesin demiş. Yemeyeceğim bir müddet takip edeceğim bakalım inşallah geçerCanım çok geçmiş olsun ama benim de aklıma laktoz alerjisi geldi. Sen yine de kendince süt ürünlerini yememeye çalış birkaç gün ve takip et kakayı. Ben doktora sorduğumda 3 aydan önce laktoz alerjisi anlaşılamaz demişti. Sen dediğim gibi bir kendi kendine test et durumu. Sonuçta ablanda varmış sende de olabilir. İnşallah yoktur ama çok zor çünkü o alerji.
Ben de şüphelendim ve hala da şüphem geçmiş değil. Süt ve yoğurdu bıraktım sadece kahvaltıda peynir yiyorum azıcık.
Ay olmasın o alerji anne için çok yorucu
Ama kulakta sarı kir benimkinde de vardı. Ama az birşey olduğu için üstünde durmadım. Ben de onu temizledim ama bakayım dikkat edeyim tekrarlayacak mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?