2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yetişemiyorum canım nerde yetişiyorum ipek uyanık mesela mızlıyor şu an. Uyusa kahvaltı uyumazsa o da yok
Yok yoook valla sen çok ıyisin
Yakındır damlanin bu halleri hem çok güzel hem birazcık zor çünkü uyumak istemiyor bazen memeyi bırakıyor etrafa bakayım istiyor laf vereyim istiyor
Ahaha yerim ya yemek arası sohbet muhabbet istiyor demek ki
Birkaç haftaya seninki de yapar benim deli oğlan bile ağlamak yerine yapıyorsa herkes yapar :) çok tatlı ama yaa konuşmays çalışıyor bide o şekillerle :)
bal bal ya bunlar
Kv ile konuştuk hemen sütün yetiyor mu ek bişeye başlamadın mı diyor mamaya başlasam mutlu olacak kadın galiba sinir oldum yine her konuşmada sorar kesin eşime de soruyordur yA sabır :)

Defne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?
Gazi olunca yapıyor bizim kız ama...
Halk olarak genel.bir nezaket problemimiz var zaten
3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
Bizimki şu an 5100 filan olmuş sanırım. Ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi bakıyorum daha iyiyim. Güçleniyor sanırım insan zamanla taşıya taşıya.

Kızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Ilk maaşımla üniversitede samimi olduğum üç arkadaşım var. Onlara hediye almak istiyorum ama ne alsam bulamadım.
Bi kutu mutluluk kutularından mi yollasam dedim ama sonra pek içime sinmedi.
Var mı öneriniz acaba?
Bir de babaya ne alırsınız siz olsanız? Anneme yüzük alacağım ama babama bulamadım bir şey. Saat dedim ama nasıl bir şey olsa bilemedim saat konusunda çok cahilim.

ayy o aglamalari yok mu,kiyamiyor insan.

Kızlar yaa az önce misafir vardı kadın Poyrazin kilosunu sordu 3300 doğdu şimdi 6200 dedim vay efendim daha 46 günlük bebeyi obez mi yapacakmisim hep emziriyomusum çocuğu böyle giderse obez olur dedi ben de sadece anne sütü alıyo bişey olmaz o istediği sürece emecek sıkıntı yok dedim ama yaşlı olduğu için daha da fazla bişey diyemedim sizce kilosu çok mu ya?

Bence gazdan oğlum da aynı uyku arası ağlama sesi geliyor yüzü değişiyor ama çok kısa sürüyor alıp gazını çıkarıyorum bazen kolay çıkıyor normale göre

İyi canım kilosu maşallah güzel beslemişsin anne sütü obez yapmaz ayrıca emmeyi bırakınca hemen gidiyormuş o kilolar sıkıntı yapma emzirmeye devam
Kendileri emzirmediğinden konuşuyorlar galiba ya size ne

Anne sütü obez yapmaz. O ayaklansin zaten verecek kiloları.

Dimi ya emse laf ediyorlar emmesé laf ediyorlar bu millet yüzünden sinir krizi gecirmemek mümkün deil

2 aylık olanlar sizin de bebeğiniz emmeyi azalttı mı gece zaten iki saat civarı ama gündüz bayağı emerdi uyanık olduğu süre boyunca versem emerdi şimdi emmiyor sadece acıkınca alıyor sanırım vermeye çalışınca ağlıyor emzikle susuyor sıııntılı bişey mi normali bu mu yoksa

Bizde yaptırmadik doktor yaptırın da demedi acaba kuvuzde kalanlar kilosu düşük olanlarami yapılıyor

Maşallah denir öyle durumlarda. Obez olacak denmez kıskanmış boşver. Sadece anne sütü alan bebek obez olmaz ayrıca

Ay laf söyleyecek bir şeyi hep bulurlar, zayıf olsa da mama ver diyeceklerdi. Umursama.

Herkes bir şey diyor işte. Bu kulaklar bebeğe anason icireni duydu
Ben de duydum hatta çocukken normal olduğunu düşünüyordum etrafta herkes çok ağlayan kolik bebeğe anason ve rezene verirdi. O yüzden ben de eskiden espri olsun diye çok ağlayan her bebek için 'ver anasonu sussun' derdim. Şimdi bakınca hiç komik olmadığını görüyorum ama öyle görüyordum etraftan.

Göğüs karın filan biz hep baş ölçüyorduk dün yükseldi diye doktoru aradğmzda o şeklde ölçün düşük tutmaya çalışın demişti. O yüzden öyle sordum canm. Umarım çabucak geçer herneyse sıkıntısı

Bugünde yine kakasında kan gördüm hemen doktora yetiştirdim tahlil yapıldı ve kan olduğu ortaya çıktı. Doktor toz halinde bi ilaç yazmış gaviscon. anne sütünü sağsın içine koyup bebeğe versin günde 3kez demiş. Bana da laktoz yemesin demiş. Yemeyeceğim bir müddet takip edeceğim bakalım inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…