Aynen biz de öyle yaptık :) mantıkli gelmedi ama neden hatırlamıyorum. Sanırım bu ayakta be yatarak almak zorunda olunca biraz fazla oluyordu. Bir de ya anne ya babanın aynı paketi olmazsa çocuğu yapmıyorlardı.Bunu biz de düşündük hatta araştırdık bi kaç şirketle görüştük mailleştik ama sonra vazgectik hatırlamadığım bi sebepten.
Kızım bu sabah Trio yaptı, kutsal üçlüyle yıkadı annesini, uzun fırtlatma rekorunu kırdı.
Önce omzuma kustu, dur dedim alt değiştirip öyle degistireyim uzerimi. Sonra hem kendi üstüne hem benim elime işedi. Bezini değiştirip çıkartayım kıyafetlerini dedim iyi ki de öyle yapmışım. Tam yeni bezi almak için yana döndüm bir sıçrama sesi eşliğinde hem eşofmanım hem tişörtüm hem alt değiştirme örtüsü battı ama en çok benim üzerim battı en uzakta olmama rağmen. Kızın bezini ayaklarını indirmeden değiştirip soydum. Kendim soyundum gittik evde çıplak halde Defne'ye kıyafet aldık giydirdim, şimdi hala ıkınıyor, sanki tüm içini bana dökmemiş gibi
Benimki de öyle canımHayirli cumalar hanimlar.
Bebeğim grip oldu ne yapmam lazim
Hapşurup duruyor
Calpol vereyim mi napayim
Atesi yok cok şükür
Ben çok memnunum. Eren hastanesi nilüfer orhan. Nete yazarsan açık adrese ulaşabilirsin.muaynesi 85 tl hastanenin.istanbul anadolu yakasindaki anneler doktorunuzdan memnunsaniz isim alabilir miyim?
Bak gördüm mü boşuna kendini yıprattın.Gunaydin cumleten...Suan moralim tavan sekilde qeldim doktordan kizim 20 qunde 800 gr almis 57 cm olmus cok sukur bosuna uzulmusum kafaya takmisim artik kimseye kulak asmadan emzirecem bol bol saqolun hepinize tesekkur ederim teyzeleri beni hep pozitif yonlendirdiniz
Tıpkısının aynısı bizim evde de varYa kızlar etrafı inceleyecegim diye uyumayan bir benim Bebe mi az önce ana kucağına yatırdim battaniye si ile görüş acısını kapattım güya sonra bi baktım kollar bacaklar oynuyor gulucukler atıyor battaniyeyi bir kaldırdım oradaki şekillere bakıp gülüyortabi bende akilliyim şekilli battaniye nedir demi söyleyin analar bu bebeye ne yapayim
Benimki de çok yapıyor onuDefne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?
Bana aşı yapıldığı gün bu aşı yeri akabilir, yara olabilir merak etmeyin demişlerdi bizde hiç bir şey olmadı. Hatta koluna iğne battığı bile belli değil, dün düz kol yani. Tekrar gittim sağlık ocağına sordum. 1-1,5 ay sonra da çıkabilir o yara ya da iz dediler. Beklemedeyim. Bizim birşey belli olmuyor. Ama tutmadığını anlamak için beklememiz lazım 1,5 ay.Hanımlar bu arada verem aşısının yapıldığı yerde bir süre sonra yara izi olması gerekiyor. Oluşmazsa cilt testi yapılıp tutup tutmadığı kontrol ediliyor. Bize sağlık ocağında söylemediler, belki size de söylenmemiştir diye hatırlatmak istedim.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
6 ay mıCanim bizimki de 6 ay sonra bile yara olabilir böyle gelenler oldu telaş etmeyin dedi
Çok yorucu laf anlatmaya çalışmak ayrıca kabul de etmiyorlar. Biz öyle büyüdük ne olmuş diyor herkes.Niye taslamıyon kız? Bazıları hakediyor anlamadıklarını dilden konuş bi de hııııı diye susuyorlar.
Ahaha cidden her şeyi gozlemlemissin çevrende.Ya ben normal derece almadım, kulak ölçer var sadece. Alsam mı normal de.
Geçmiş olsun, geçer inşallah.
Ay yok valla şimdi görsem en azından ne yapıyorsunuz saçma sapan konusmayin derdim, ver anasonu mayışsın çocuk ama gaz da sancı da orada duruyor sadece ağlamıyor bebek uyuşturulduğu için. O yüzden ben karşı çıkardım kesin. Bak o limonu da biliyorum, Allah'ım ne pis insanlarla büyümüşüm ben ya
Minicik bebeğin midesini yakar geçer limon, değişik bir tat yüzünden şaşırıp geçiriyor hıçkırığı da.
Merhaba hanımlar benim oğluşun kakasında mukuslu kan gördüm 2-3kez ve resmini çekip doktora gösterdim. Anne sütüyle beslenen bebeklerde olamaması lazım aslında dedi takip et 2 gün daha olursa tahlil yapalım dedi. Birde her 2 kulağında da akıntı gördüm ta dışına taşmış kurumuş sarı kulak kiri gibi. Endişelendim enfeksiyon mu kaptı diye. Aranızda yaşayan varmı bunun gibi? Ne olmuş olabilirki.. Ablamda geçen sene eylül annesi onlarda da kanlı kaka olmuştu doktor yediklerinden birini sindiremiyor demekki deyip laktoz intoleransı var bebekte demiş. İnşallah öyle birşey değildir zaten seçerek yiyorum gaz yapacak diye. Birde bu çıkarsa yiyecek birşey kalmayacak.
Ay yok bizim ki bayagi uzun zamandır uyurken gözlerini açmadan ağlıyor. Birkaç dakika ağlayıp susuyor, biraz sonra tekrar ağlıyor. Çok yorgun diye uyandırmadım ama üzüldüm de onu öyle içli içli ağlar görünce. Yanında durmadım dursam kesin uyandırırım çocuğu diye. Gazdan olduğuna kanaat getirdim kızın hareketlerine bakıp burada da okuyunca.Benimki de çok yapıyor onu
Genelde uykusu gelmişse ve uykuya dalamıyorsa yapıyor. Uyumak istiyor ama yorgun ve uyuyamıyor olunca.
Benimki de öyle olmuştu, uykuya dalamamıştı bir türlü, çok huzursuzdu ama ertesi gün bişey kalmıyor merak etme.Kizlar bebekleriniz asi olunca uyumakta zorluk cekip huzursuzlaniyolarmi ? Cocuk 5 dk uyuyup uyaniyo geri acayip huysuz
Bir ay aşısında olmaz demişti hemşire, olmamıştı da. Acaba asi yeri mi acıyor kuzununKizlar bebekleriniz asi olunca uyumakta zorluk cekip huzursuzlaniyolarmi ? Cocuk 5 dk uyuyup uyaniyo geri acayip huysuz
Tamam canim bol bol emziriyorum.Benimki de öyle canım
Yapılacak tek şey bol bol emzir
Burnunu sürekli açık tut
Mümkünse hava nemlendirme cihazı al
Dün geldi bizim cihaz ve 1 gece de bile çocuk daha rahat uyudu ben de öyle. Benim de kronik faranjitim vardır kuru hava mahvediyor beni. Nemli oda çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Hele ki kışın kaloriferler yanınca ben perişan ben bitik.
Bu sene rahat ederiz inşallah. Bakalım kaloriferler yanınca da fayda edecek mi. Şimdilik iyi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?