2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bunu biz de düşündük hatta araştırdık bi kaç şirketle görüştük mailleştik ama sonra vazgectik hatırlamadığım bi sebepten.
Aynen biz de öyle yaptık :) mantıkli gelmedi ama neden hatırlamıyorum. Sanırım bu ayakta be yatarak almak zorunda olunca biraz fazla oluyordu. Bir de ya anne ya babanın aynı paketi olmazsa çocuğu yapmıyorlardı.

Kutsal üçlü iyiymiş

Hayirli cumalar hanimlar.
Bebeğim grip oldu ne yapmam lazim
Hapşurup duruyor
Calpol vereyim mi napayim
Atesi yok cok şükür
Benimki de öyle canım
Yapılacak tek şey bol bol emzir
Burnunu sürekli açık tut
Mümkünse hava nemlendirme cihazı al
Dün geldi bizim cihaz ve 1 gece de bile çocuk daha rahat uyudu ben de öyle. Benim de kronik faranjitim vardır kuru hava mahvediyor beni. Nemli oda çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Hele ki kışın kaloriferler yanınca ben perişan ben bitik.
Bu sene rahat ederiz inşallah. Bakalım kaloriferler yanınca da fayda edecek mi. Şimdilik iyi gibi.

Bak gördüm mü boşuna kendini yıprattın.
Bizimki 1 ayda alıyor o kiloyu :)
Maşallah kuzuya.
Artık sütün az diyenlere kendine güvenerek ver cevabını :)

Kızlae sizinle 4 günlük bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Eğer değişmezse şimdilik memnunum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama iyi gidiyoruz. Deniz artık uzun zamandır geceyi rutine bağladı zaten. Saat 3.30 ve sabah 6.30 uyanıyordu. Ama gündüz hiç belli değil nezaman uyuyp uyanacağı. Bende bi kaç gün sabahtan başladım not almaya. Nezaman uyandı nezaman şekerleme yaptı nezaman emdi aç dakika emdi gibi. Aaa baktımki çocuk aşağı yukarı aynı saatlerde aynı şeyi yapıyormuş aslında ama ben bunu farketmediğim için anlayamıyormdum. Şimdi bi kaç gündürde ben destek veriyorum aynı saatte aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum. Çok kolay oluyor çünkü çocuğun o an ne yapmak istediğini tahmin edebiliorum. Tabii çok dakik olmuyor. Arada yarım saat bir saat oynayabiliyor ama onu da günün eevamında dengelemeye çalışıyorum. Ve şuan çok güzel bir düzeni oldu denizin. ( umarım geçici değildir) gündüz uzun uykusu yoktu şimdi 3 saatlik bir uzun uykusu var. İki kez bir saatlik uykusu var kalan zamandada ya uyanık ya besleniyor ya da şekerleme uapıyor kısa kısa. Bence denemelisiniz.

Tıpkısının aynısı bizim evde de var

Defne dünden beri uykusunda sürekli ağlıyor ama gözünü bile açmıyor. 3 saniye ağlıyor susuyor, 7 saniye uyuyor susuyor. Neden olabilir acaba?
Benimki de çok yapıyor onu
Genelde uykusu gelmişse ve uykuya dalamıyorsa yapıyor. Uyumak istiyor ama yorgun ve uyuyamıyor olunca.

Bana aşı yapıldığı gün bu aşı yeri akabilir, yara olabilir merak etmeyin demişlerdi bizde hiç bir şey olmadı. Hatta koluna iğne battığı bile belli değil, dün düz kol yani. Tekrar gittim sağlık ocağına sordum. 1-1,5 ay sonra da çıkabilir o yara ya da iz dediler. Beklemedeyim. Bizim birşey belli olmuyor. Ama tutmadığını anlamak için beklememiz lazım 1,5 ay.

3 kiloluk emirimi emzirirken kollarim boynum kopuyor. sizler nasil tasiyorsunuz 5 6 kiloluk bebelerinizi?
zaten boyun duzlesmesi vardi. simdi daha cok agriyor
Aynı şeyi ben de düşünüyorum
Sırtımın ağrısından gözümden yaş geliyor bazen ama bebem daha 4300gr bazıları 6500 falan. Gittikçe zorlaşacak bu iş. Bizim biran evvel çocukları kucaktan indirecek formüller üretmemiz lazım bence :)

Ahaha cidden her şeyi gozlemlemissin çevrende.
Cidden geçiriyor yani ben de acaba nasıl geçiriyor diye düşündüm. Dediğin şey mantıklı geldi şu an.

merhaba canım ben temmuz anneleri sayfasındanım. sizin sayfada dolanırken mesajını gördüm. benim bebeğimde de 20 günlükken kakasında kan vardı. o gün pazardı acile götürdük, acildeki çocuk doktoru çok şaşırdı ben hayatımda bu kadar kan görmedim diye. hemen yatışını yaptılar araştırmak için. ertesi gün yenidoğan doktoru hemen anladı tabi, son yıllarda çok görülmeye başlanmış süt alerjisi. hastanedeki çocuk alerjisi doktoru teşhisi koydu. sana tavsiyem çocuk alerjisi doktoruna görünmeniz. sonra ben diyete başladım süt ürünleri ve paketli ürünlerin çoğunu tüketmiyorum, iki-üç güne düzeldi bebeğimin kakası. Rabbim dermansız dert vermesin. yiyeceklerin epey kısıtlanıyor ama ne yapalım.. geçiyormuş bu durum, zamanını bekliyoruz..

Benimki de çok yapıyor onu
Genelde uykusu gelmişse ve uykuya dalamıyorsa yapıyor. Uyumak istiyor ama yorgun ve uyuyamıyor olunca.
Ay yok bizim ki bayagi uzun zamandır uyurken gözlerini açmadan ağlıyor. Birkaç dakika ağlayıp susuyor, biraz sonra tekrar ağlıyor. Çok yorgun diye uyandırmadım ama üzüldüm de onu öyle içli içli ağlar görünce. Yanında durmadım dursam kesin uyandırırım çocuğu diye. Gazdan olduğuna kanaat getirdim kızın hareketlerine bakıp burada da okuyunca.

Kizlar bebekleriniz asi olunca uyumakta zorluk cekip huzursuzlaniyolarmi ? Cocuk 5 dk uyuyup uyaniyo geri acayip huysuz

Yarın eşimin bir arkadaşının oğlunun 1. yaş doğumgünü var. Hediye olarak oyuncak alayım diyorum, var mı tavsiye edeceğiniz eğitici eğlendirici güzel bir oyuncak fikri olan.

Tamam canim bol bol emziriyorum.
Sizede gecmis olsun inşaallah Bebiş iyi olur. Bizimki merkezi sistem alttan ısıtma yinede kuruluk olurmu bilmiyorum bu sene yeni taşındık bakalim nasıl olacak alttan isitma sistemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…