2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canım hemen olmuyor. 2 ayı bile bulabiliyor bildiğim kadarıyla.

Yaa çok şükür sizin düzelmiş.. benim ablamınki 2 aylıkken başlamış ablam o kadar dikkat etmesine rağmen 6 aya kadar geçmedi. Bende süt ürünlerini yemeyi keseceğim inşallah sizinki gibi geçer 2 güne

Neden üstünü örtmek çok riskli boğulma riski falan mı var acaba

Ben yorgun ben perişan ben bitik 74 günlük Bebe bugün hiç olmadığı kadar huysuz ve hiç yapmadığı şekilde uykusuzdu uyumadi ya kendim için degil kendi perişan oldu hala da uyumadi süt ten degil çünkü altına doldurdu kaç kere kustu gazı da olsa ağlrdi sanırım öyle etrafa bakayım istedi tabi son 3 saattir çok fena aglamalar oldu uyumadigi için nediyeyim yoldaşlar annelik zormuş vesselam hepinize güzel bir gece diliyorum

1 kaseden bişey olmaz inşallah bol bol üzüm vardı benim yediğimde de. Dokunmasa varya her öğün yiyebilirim
Sonuç ne olacak yaz bakalım. Bende çok severim. Pazar günü kv yapacak. Dayanamam bir kasede olsa yerim heralde. Sizde de gaz sorunu olursa gitmekten vazgeçerim. En azından gözüm görmez ama ordayken mis gibi kokar şimdi.

Peki prematüre olmayan bebeklerde de mi 4. Ayda başlıyor canım bi doktoruma soruyum bakalım hiç lafı geçmedi çünkü bizde.
Yok normal doğanlarda 4. ayda ama aslinda test yapilmadan baslanmasi uygun değil diyorlar. Yanı çocuğun demir durunu iyiyse kullanılmaması taraftarı çoğu kişi. Ama çoğu doktor ona bakmadan doğrudan öneriyor.

Tamam canım yazarım. Saat 2-3 gibi yemiştim şimdiye kadar çok ağlamadı hatta 5ten 8 e kadar ilk defa uzun uyudu şimdi de uyuyor. Yarında bi bakarım durumuna. olmazsa sende içindekileri biraz seçerek yersin. Bizde kv ile yapacağız evde mutlaka ondan da yerim dayanamam gözümün önündeyken. Bakliyatlardan fazla yemeden nefsimizi köreltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…