vermiyolar canmm, ben özellikle montumun önünü açardım yook kimse oralı olmazdı,nadir çıkardı yer weren,kimsede saygı kalmamış,çoğu kişi görmezden geliyor yaşlıları, hamileleri ve çocukluları
kizimi dogum yaptigimda gobegim bayagi kaldi veremedim uzin süre yinede kiloluyum hatta....gercekten hamileyken yer vermezlerdi...dogumdan kalan gobegim yuzunden her gun yer veren olurdu...
kizimi dogum yaptigimda gobegim bayagi kaldi veremedim uzin süre yinede kiloluyum hatta....gercekten hamileyken yer vermezlerdi...dogumdan kalan gobegim yuzunden her gun yer veren olurdu...
haklisin...cocuk psikolojisiyle ilgili cok kitap okudum...teorikte cok guzel bilgiler fikirler var ama pratikte uygulanamıyor çoğu... senin tavsiye ettigin yöntemi deniycem...benim en biyuk problemim babaannenin bakma şekli o her şeye evet dedigi için ben otorite kuramadim...birazda bizi cezalandirimiyormus ...onu birakip gittigimiz ıçin..doktor öyle soylemisti...insallah bu bebegim olursa 2 sinede ben bakacagim...o zaman sanirim insallah inadiyla barisacagiz
Babaanne bAkıyorsa durum farklı tabi kimse ama hiçkimse anne gibi düzene sokamıyor çocuğu. Benimkine 2,5 sene kendim baktım. 6 aydır işe döndüm bakıcı bakıyor. O sürede bile değişti bazı huyları... üstelik bazı bilgi ve becerilerinde de değişiklikler oldu. Ben onunla o kadar sistemli bir şekilde oynuyor ve aktiviteler yapıyordum ki iki buçuk yaşında bütün harfleri tanıyordu. Doktorunun isteğiyle zeka testi vs yaptırdık hatta.. şimdi onların bile bazılarını unutmuş. Ben işe döndüğümde 20 ye kadar sayıyorduk misal,, üstüne bir sayı bile eklenmemiş bu kadar zamanda hem de eğlenerek yapardı hepsini... farkedince çok üzüldüm, şimdi hızlandırılmış kursa dönücez heralde :) siz de kendiniz bakmaya başlayınca farkı görürsünüz kesin.. anneye doyunca, daha otoriter ama faydalı kaliteli zaman geçirdikçe uslanıverir bebecik :)
Selam herkese dr um bana ilk hamile old. öğrenip konteole girtigimde 5 ay süren var so ra memeden kes dedi. zaten git gide sütü m azalıyor. kizim tam 1 yasinda 4 ay vaktim var ama o emdikce bulantim çoğalıyor cok zorlanıyorum. sanirim erken biraktiricam. keske mama biberon yese maalesef hic istemedi. sadece corba pilav yemis tarzi besleniyor
Kızlar tatilde olduğum için çok yazamıyorum kayserideki arkadaşlara bir şey soracağım yarın memorial a gideceğim muayene ücretini bilen varsa yazabilir mi
Ben İstanbuldayım, özel sigorta indirimiyle doktora 140 ödüyoruz. Hamileliği tam karşılamıyor malesef kızım için de aynı doktora gitmiştim 3 sene önce, o zaman memorial hizmette olursa 5 , acıbademde olursa 10 bin demişlerdi.
Geçmiş olsun canm. Allah dermansuz dert vermesin birkaç haftaya geçer mideleri insallah. Bende fenayım. Ne zaman mideme farkli sey girse yaramıyor bana
Selam herkese dr um bana ilk hamile old. öğrenip konteole girtigimde 5 ay süren var so ra memeden kes dedi. zaten git gide sütü m azalıyor. kizim tam 1 yasinda 4 ay vaktim var ama o emdikce bulantim çoğalıyor cok zorlanıyorum. sanirim erken biraktiricam. keske mama biberon yese maalesef hic istemedi. sadece corba pilav yemis tarzi besleniyor
Hamisler nasil geciyor mide bulantilari gecen varmi ben kahvaltilik turu hic yiyemiyorum su fazla icemiyorum icim almiyor yemek az bucuk yiyebiliyorum artik bir duzelsek diyorum ya kahvalti etmeyi ozledim bi ara yiyordum oda gitti