2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizimi dogum yaptigimda gobegim bayagi kaldi veremedim uzin süre yinede kiloluyum hatta....gercekten hamileyken yer vermezlerdi...dogumdan kalan gobegim yuzunden her gun yer veren olurdu...

ya se min cok gecmis olsun canim...yanlislik oldu belliydi...su önemli de bende icemiyorum pek... serumla kendine gelirsin

Babaanne bAkıyorsa durum farklı tabi kimse ama hiçkimse anne gibi düzene sokamıyor çocuğu. Benimkine 2,5 sene kendim baktım. 6 aydır işe döndüm bakıcı bakıyor. O sürede bile değişti bazı huyları... üstelik bazı bilgi ve becerilerinde de değişiklikler oldu. Ben onunla o kadar sistemli bir şekilde oynuyor ve aktiviteler yapıyordum ki iki buçuk yaşında bütün harfleri tanıyordu. Doktorunun isteğiyle zeka testi vs yaptırdık hatta.. şimdi onların bile bazılarını unutmuş. Ben işe döndüğümde 20 ye kadar sayıyorduk misal,, üstüne bir sayı bile eklenmemiş bu kadar zamanda hem de eğlenerek yapardı hepsini... farkedince çok üzüldüm, şimdi hızlandırılmış kursa dönücez heralde :) siz de kendiniz bakmaya başlayınca farkı görürsünüz kesin.. anneye doyunca, daha otoriter ama faydalı kaliteli zaman geçirdikçe uslanıverir bebecik :)

Selam herkese dr um bana ilk hamile old. öğrenip konteole girtigimde 5 ay süren var so ra memeden kes dedi. zaten git gide sütü m azalıyor. kizim tam 1 yasinda 4 ay vaktim var ama o emdikce bulantim çoğalıyor cok zorlanıyorum. sanirim erken biraktiricam. keske mama biberon yese maalesef hic istemedi. sadece corba pilav yemis tarzi besleniyor

Geçmiş olsun ,, tahmin ettiğimiz gibiymiş demek ki şükür :) bol su için bundna sonra,, sevgiler :)
ya se min cok gecmis olsun canim...yanlislik oldu belliydi...su önemli de bende icemiyorum pek... serumla kendine gelirsin

geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım çok şükür

geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar çok şükür ya
Kusmalar bitse kendime bakacam ama ne bulantı ne kusma bi türlü geçmiyor
Dua ediyorum geçsin diye

Kızlar tatilde olduğum için çok yazamıyorum kayserideki arkadaşlara bir şey soracağım yarın memorial a gideceğim muayene ücretini bilen varsa yazabilir mi

Kızlar özelde mi devlette mi takipçisiniz? Gittiğiniz özellerin fiyatı ne kadat muayene ve dopum için ?

Kızlar özelde mi devlette mi takipçisiniz? Gittiğiniz özellerin fiyatı ne kadat muayene ve dopum için ?

Ben İstanbuldayım, özel sigorta indirimiyle doktora 140 ödüyoruz. Hamileliği tam karşılamıyor malesef kızım için de aynı doktora gitmiştim 3 sene önce, o zaman memorial hizmette olursa 5 , acıbademde olursa 10 bin demişlerdi.

Sağolun kızlar çok şükür ya
Kusmalar bitse kendime bakacam ama ne bulantı ne kusma bi türlü geçmiyor
Dua ediyorum geçsin diye
Geçmiş olsun canm. Allah dermansuz dert vermesin birkaç haftaya geçer mideleri insallah. Bende fenayım. Ne zaman mideme farkli sey girse yaramıyor bana

Her türlü sebzeyi çorbaya katip icirebilirsin üzülme canm

Kızlar şeker yanlış yazılmış 92.3 müş
Vücudum susuz kalmış serum aliyorum suan hastanede yim
Ay cnm cok sevindim. Yanlis yazilmistir diye dusunmustum. Sen 85 uzeri oldugu icin gene de nisastali seyleri cok fazla tuketmemeye caliş. Gecmis olsun

Hamisler nasil geciyor mide bulantilari gecen varmi ben kahvaltilik turu hic yiyemiyorum su fazla icemiyorum icim almiyor yemek az bucuk yiyebiliyorum artik bir duzelsek diyorum ya kahvalti etmeyi ozledim bi ara yiyordum oda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…