2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet bende kendimi öyle rahatlattım bıngıldağı erken kapanmış olsa söyler diye. İçini okumadan araştırmadan vermiyorum zaten her dediğini de yapmıyorum mesela geçen çocuk ağlıyo diye ağrı kesici verdi araştırdım 6 yaşından küçükler kullanmasın yazıyor geri götürdüm yanlış verdiğini söyledi. Araştırmamış olsam babası bebeğe verecekti. Zaten ağrı kesici diye bişey vermem küçücük bebeğe o ayrı da babası almış gelmiş böyle bi olay yaşadık.

Bekle ve gör:)
Bende yedim sabah zaten aşılı pek hali Yok huzursuz da bu da çıksın aradan dedim ne gaddar anneyim ya :) ama korktuğum kadar olmadı normal şimdiye kadar inşallah gece coşmaz
İnşallah coşmaz valla benimkinde şimdi çok huzursuzluk oldu durmadan ağlamaya başladı dün öğlen yemiştim. Yemem bir daha da yazık bebeğimin gözleri kızardı.

Aa o aşağı yukarıyı duymamıştım bende deneyeceğim ilk fırsatta

Aman Allah korusun canım zaten burdaki arkadaşlarla konuştukça vermeye karar verdim. Ben bıngıldağın her ay kontrol edildiğini bilmiyordum. Eğer korktuğum gibi erken kapanırsa doktor uyarır diye düşünüyorum.

Bence bir an önce yut ne bulursan cnm,, çünkü geçen hafta hepimiz döküldük burada aşure yüzünden :)
Sanırım artık çok geciktim.. Benimki de sabah sabah baya ağladı kıyamam gözleri kızardı yeni uyuttum ama belim kırıldı pış pışlamaktan.

G gunesli gunler sizin d vitamini hakkında konuşmalarınızı ben kaçırmışım. ne kullanıyosunuz günde kaç damla veriyorsunuz

Wellcare ve Ocean kullanıyor çoğu kişi. Ben de wellcare'e yeni başladım. İçinde sadece d vitamini ve zeytinyağı var, spreyli, koruyucu yok wellcare'de, Ocean da öyle diye biliyorum.

Rica ederim cnm :)

Kaç gündür bebem grip ne yaptisyam iyileşmedi enfeksiyon kapmış bogazlari dr antibiyotik verdi istemedim ilk ama kabul etmezem iğne vermek zorunda olduğunu söyleyince mecbur kabul ettim daha bebem iyileşmeden şimdide ben grip oldum bide ben hasta olunca çok sinirli oluyorumkoca da grip olmuş aile boyu hastayız kim kime bakacak acaba

Oyyu kiyamam yaaa kotu olmus bari sen iyi olsaydin ikisinede bakardin cok qecmis olsun canim umarim hemen atlatirsiniz

Geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…