2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oyun oynarken vs istemeden zarar verebilirler, okula giden kızamıktan su çiçeğine eve her türlü hastalığı getirir,, yemek vs yapamam hem çalışıp hem bebek bakarken,, ütü temizlik cabası... doktor masrafı, hazır yemek masrafı vs derken astarı kendinden pahalıya gelir de. Hem görümce de olsa hiçbişey vermeden ayıp olur, altta kalmış oluruz vs?

Bende bu oda ayırma konusunu merak ediyorum oğlumun odası hazır büyük beşikte var şimdi yanımızda sepet beşikte yatıyor ayırma vakti gelince direk ayırmak mı mantıklı yoksa şimdiden başlayıp gündüzleri orada mı yatsa gündüz gece farklı yatak hepten mi bozulur yoksa düzeni napsam ki

Gündüzleri odasında yatırın yatağına alışsın diyorlar. Bence öyle yapabilirsin :)

Ben koltukaltından örtüyorum üstünü ya örtmeden uyutamıyoruz biz zaten.. bu arada benimki gece baya büyük çocuk gibi uyumaya başladı... umarım böyle gider...
Ben de koltuk altından örtüyorum. Başka türlü üşür ya sanki. Zaten aşağıdan sikistiriyirum ki yukarı çekemesin.
Maşallah Duruya :) Darısı başımıza inşallah

İlaç mevzusunu abartmak değil mesele, alerji yaşadınız mı bilmiyorum ayşede ya da çevrende ama çok ciddi iç organ tahribatına yol açan bi olay bu alerji ben yaşadım, yaşıyorum yeğenim yaşıyor. Alerji mi değil mi diye bakılmadan varsayımlarla verilen ilaç bi işe yaramamanın ötesinde geçen sürede teşhişin gecikmesine neden oluyor. Doktorlara tabi ki güvenmek lazım ama doğru doktora götürmek lazım önce. Bilmiyorum yanılıyor muyum Hande hanım :)

Ben arada yatırıyorum gündüzleri, yabancılık çekmesin diye. Düzeni de bozulmadı iki yatakta da uyuyor ama ipek adına konuşuyorum tabi :)

Canım bu konuda doktorlar da ayrılmış durumda olabilir. Mesela internette aratırsan Dr. Sears ın uyku konusundaki fikirlerini buna ve benzer yaklaşımları destekleyen bir doktor olabilir sizin doktorunuz

Tamda dediğin gibi ben ilaca karşı tepkili olanlardanım ama ilaçsız da düzelmeyen hastalıklar var. Babam böyle yetiştirdi bizi elimde değil hemen ilaç duyunca tepki veresim geliyo. Ama bu bilinen bi ilaç dediğin gibi. Eşim benim tam tersim ne hastalık olursa olsun ilaç ver iyileşsin mantığında. Onunla da atışıyoruz arada bu sebeple. Ama bebeğim iyi olacaksa kullanırım tabi benim şuan elimden birşey gelmiyor neticede doktorlar da senelerce okuyorlar güvenmek lazım evet. Teşekkür ederim canım rahatlattın beni

Arkadaşlar merhaba. Sayfada yeniyim. Bebegim.bugun 39 gunluk. Öğlen kalası yeşile dönük ve mukusluydu. Yanı sümüksü. Aranızda bu durumu yaşayan var mi. Normal mi . bu arada geçen cumartesi kaka testi yaptirdim doktor temiz dedi ama içim rahat değil.

Çocuk gastroenterolojiye götür canım
Burda o bölümün olduğunu sanmıyorum ama bi bakıyım canım
Ne güzel maşallah kuzucuğa.
damlaya uyku eğitimini kolay verirsin o zaman

Gaviscon reflü için bir ilaç evet
Ne alakası var acaba bilemedim.
??
Kakadaki kanı mideden kaynaklı olabilir diye düşündü galiba..

Anne sütüyle mi besleniyor mama veriyor musun canm? Benim bebeğimde de o şekilde mukus gibi kaka yapıyor yeşil renkte

Bizde de bazen oluyor dediğin şekilde hatta bugün fotoğrafını gösterdim doktora. Ama doktorun dediği şuydu tek başına sümüksü veya yeşil olması problem değil aslında dedi ama bizim tahlilde kan da çıktı. Doktorunuz temiz dediyse yüksek ihtimal kan yoktur. Ama içinize sinmiyorsa bu şekilde kaka yaptığında tekrar bir örnek verin

Burda o bölümün olduğunu sanmıyorum ama bi bakıyım canım

Ne güzel maşallah kuzucuğa.
damlaya uyku eğitimini kolay verirsin o zaman

Kakadaki kanı mideden kaynaklı olabilir diye düşündü galiba..
Çok uyumadı ama ümit vaadediyor:)

Kayserilimisiniz yoksa tayin olarak falan mi geldiniz canim

Otorite değilim bu konuyu araştirmadim da ama ben olsam gündüz kendi odasında gece bizim odada uyuturdum böylece çocuk ilk başta afallasa da sonradan bu düzene alışır, burası da benim yatağım, ışık varken burada uyuyorum diye şartlar kendini.

Çok uyumadı ama ümit vaadediyor:)
Böyle böyle artıyor. Haftada bir kez bile kendi başına uyusa senin için avantaj çünkü en azından kendi başına yatağında uykuya dalabildiğini bilirsin. Zamanla süresi da artar özellikle elini kolunu sağlaması bitince :)
İnşallah devamı da hızlı bir şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…