- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aman canım dikkat et ben artık gece yatarak emzirmiyorum uyuya kalıyorum çünki uyandığım da çok bitişik uyuduğumuzu görüyorum ve panikle uyanıyorum oyüzden kalkıp oturuyorum öyle emziriyorumIki gecedir 12den sonraki uyanmasından sonraki uyanmalarinda kucağımda mi uyuttum yatağında mi hatırlamıyorumkendimi meme verirken buluyorum genelde. Çok ürkütücü bir durum
Aynen ya Allah korusun ben de korkuyorum. Bir de yatarak emzirmedigim halde. Gazini almak için omzuma alıyorum oturur pozisyonda oluyorum. O şekilde uyuyorum sanırımAman canım dikkat et ben artık gece yatarak emzirmiyorum uyuya kalıyorum çünki uyandığım da çok bitişik uyuduğumuzu görüyorum ve panikle uyanıyorum oyüzden kalkıp oturuyorum öyle emziriyorum
Gece emzirmelerinde telefon hep elimdeAynen ya Allah korusun ben de korkuyorum. Bir de yatarak emzirmedigim halde. Gazini almak için omzuma alıyorum oturur pozisyonda oluyorum. O şekilde uyuyorum sanırımŞimdi telefonla oyalaniyorum ki uyumayayım.
Bundan sonra benim deGece emzirmelerinde telefon hep elimde
AY BENİM kitap okurken daha çok uykum geliyorBundan sonra benim deYoksa uyukluyorum. Gerçi yapacak bir şey de bulamıyorum telefonda. Kitap okuyayım desem uykulu kafa ile gitmiyor ki...
Paylaşıyorum yine de ya ama her şeyi değil çok dilim yandı çünkü ;-)yaa ama yaptığınız faydalı şeyleri paylaşın bizim de işimize yarıyor. Çaktırmadan paylaşın en azından
Yok yok bir süre sonra artık çözüyormuş vücut ve sertleşme sorunu olmadan süt üretiyormuş. Benim de gündüzleri süt birikmedi diye korkmama sebep olmuştu ama baktım ki çocuk doyuyor süt de var o yüzden korkmuyorum artık. Ama gece hala ayni sorun var, o yüzden darısı başıma diyorumKızlar bisey sorcaktım,bnm gögüslerim artık eskisi kadar tas gibi olmuyor yanii önceden 2-3 saat sağmayayım ya da emzirmeyeyim hemen sertlesirdi,yine sagdıgımda aynı oranda süt geliyor ya da emzirdigimde ama sertlik olmuyor... sütüm fln azalmıyordur dimi :/ biraz endise ettim de,sizde de var mı böyle bi durum ?
aynen ya hic hasta olmasinlar. sizin kaka rengi ne renk?Bakmadan demek kafana takılmasa farketmeyeceksin. Bir kişi de işini düzgün yapsın be kardeşim
Çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur. Bizim de geniz akıntısından sanırım sümüksü hala kakası. Ama takipteyim. Bakalım iyileşinceye devam edecek mi. Umarım en kısa zamanda düzelirler. Kendini ifade edemeyen minnacık bebekler yAaa hasta olmasınlar
yani eger doydugundan eminsem ve aranmaya devam ediyorsa mecbur veriyorum durmuyor cunku. ama yok aranmiyorsa biseyler emmek istemiyorsa sirf uyusun diye emzik vermiyorum. verdigim zaman da %80 kendisi atiyor. hatta bazen uyumadan once atiyor.Sadece bu hareketse başlarda ise yarıyordu ama artık yemiyor pek.
Sağ ol :) Ben de uykuya dalmasi için veririm diyordum ama bu düşup uyandirma olayı kötüymüş.
Cnm iste o 6 gibi huysuzlandigi ve birkac saat suren o huysuzluk anlari tahminimce gaz saatleri zira en yakin arkadasimin bebegi de oyleydi saat 6 ile 10 arasi cildiriyordu hergun... 100 gunlukken azalarak gecti darisi basinaBu şekilde başlarda uyuyordu aslında ama artık olmuyor çünkü huysuzlandigi bi saat aralığı var. Genelde akşam 6 gibi başlıyor. Işte o aralıkta bu yöntemi uygulamak imkansız. Kirk takla atmak zorunda kalıyoruz uyumasi içinGündüzleri zaten uyutsam da kısa kısa uyuyor yirmi dakika filan. Ama gündüzleri dediğin gibi uyutabiliyorum zaten.
Yumusak meme yagli sut diyorlar evt... meme terbiye oluyormuş ancak sagim yapmak bu olayi engelliyor ve tazyiki arttiriyor ama ben hem emzirmek hem de sagmak zorundayimPaylaşıyorum yine de ya ama her şeyi değil çok dilim yandı çünkü ;-)
Yok yok bir süre sonra artık çözüyormuş vücut ve sertleşme sorunu olmadan süt üretiyormuş. Benim de gündüzleri süt birikmedi diye korkmama sebep olmuştu ama baktım ki çocuk doyuyor süt de var o yüzden korkmuyorum artık. Ama gece hala ayni sorun var, o yüzden darısı başıma diyorum
Hala gaz devam ediyorsa ondandır cnm. Duru'nun ıkınmaları bitti, o yüzden epey kaka yapıyor uyurken. Ama tabi iki buçuk aylık oldu, artık azalması lazımdı zaten.. karnı tam doymadan da mümkün değil uyumuyor. Sen de sağıp biraz da biberonla versen? Meme yorduğu için uyuyorlar ama biberon da versen tam doyup uzun uyur belki?Bizimki o kdr emmiyo iste,ne kadar zorlasamda agzını bi kitliyo mümkün deil acmıyor:/ onceden bnm kızda öyleydi daha cok emip daha uzun uyuyordu ama simdi 11 e doğru emdi, bak 2 de kalktı, hayııırr yanii uzun emm uzun uyuyalım kızım ama yooook:/ keskee bizde öyle olsaak.
Bi de sizinki de öyle mi bilmiyorum ama bnmki kaka yapmadan once bi mıkırdanıp uyanıyor mutlaka ,uyurken kaka yapmadı hiç.
Bende henüz kanguru yok ama nasıl oluyor bebeği kanguruya koyup mu uyutuyorsun ? Gezdirerek mi uyutuyorsunKizlar ya bu sallama muhabbeti cok oluyor ya niye kanguru bakimi yapmiyorsunuz belki ise yarayacak denesenize cok basit bebisin kafasini iki gogsunuzun ortasina yatiriyorsunuz
Sümüksü kaka ve sonrasında gelen kanlı kaka tamda bizim yaşadığımız olay..@purpleworld mesaji duzenleyecektim ama 10 dakikayi gecirdigim icin izin vermedi :) tekrar yaziyorum o yuzden.
hastanenin sisteminde diger sonuclari goremedigim icin doktoru aradim. parazitiniz var ama normal dedi. nasil normal dedim normal dedi yine. sonra laboratuvari aradim icim rahat etmedi. sonuclari mail attilar. doktor gaita testinde 5 seye bakilmasini istemisti. salak hastane kalprotektin testini (herhangi bir gidaya alerjisi olup olmadigina bakiliyor) calismamis ama parasini almayi bilmis. doktor da sagolsun cok ilgili, istedigi testin eksik oldugunun farkina bile varmamis... bursadayim simdi burda doktora goturecegim alerji testi icin. 15 gun bekleyemeyecegim kafama takilacak. cunku sumuksu kaka uzun sure devam ederse bagirsak duvarinda yaralara ve bagirsaklarda iltihaplanmaya sebep oluyormus. sonrasi kanli kaka ve kilo kaybi...
Ben korkmuyorum cnm alışmasından,, zaten koynumda yarım saat de tutarım bir saat de... seviyorum ben bebişlerimi göğsümde uyutmayı :) tekrar düşündüm de şu eğitim işini, ağlayarak değil de huzurla uyusun, o daha önemli benim için... zaten daha önce dediğim gibi yalnız başına bırakıp uyumasını bekleyemem ben, Ayşe dört oldu neredeyse ve ben yanında değilken uyuduğu zaman hala üzülüyorumWeenin kiraz uclusunu getirdi eşim ama almadi . Bir de damaklı deneyelim bakalim. Sağ ol:)
Bizimki de öyle ya bu dediğin emzikten de edineyim bir tane. Kiraz ucu tutmadı çünkü. Teselkur ederim :)
Ben onu yapıyorum aslında ama herkes bana diyor ki öyle alıştırma hemen yerine koymasallah duruya:)
Ahaha benimki de tutmadı. Denemeye devam edeceğim.
Sallama işini nasıl yapıyorsunuz? Emzirdikten sonra gazını alıp uykuluyken mi salliyorsunuz? Ben bir saat sallasam da derin uykuya geçmiyor ya
Hala gaz devam ediyorsa ondandır cnm. Duru'nun ıkınmaları bitti, o yüzden epey kaka yapıyor uyurken. Ama tabi iki buçuk aylık oldu, artık azalması lazımdı zaten.. karnı tam doymadan da mümkün değil uyumuyor. Sen de sağıp biraz da biberonla versen? Meme yorduğu için uyuyorlar ama biberon da versen tam doyup uzun uyur belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?