2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Iki gecedir 12den sonraki uyanmasından sonraki uyanmalarinda kucağımda mi uyuttum yatağında mi hatırlamıyorum kendimi meme verirken buluyorum genelde. Çok ürkütücü bir durum
Aman canım dikkat et ben artık gece yatarak emzirmiyorum uyuya kalıyorum çünki uyandığım da çok bitişik uyuduğumuzu görüyorum ve panikle uyanıyorum oyüzden kalkıp oturuyorum öyle emziriyorum

Aman canım dikkat et ben artık gece yatarak emzirmiyorum uyuya kalıyorum çünki uyandığım da çok bitişik uyuduğumuzu görüyorum ve panikle uyanıyorum oyüzden kalkıp oturuyorum öyle emziriyorum
Aynen ya Allah korusun ben de korkuyorum. Bir de yatarak emzirmedigim halde. Gazini almak için omzuma alıyorum oturur pozisyonda oluyorum. O şekilde uyuyorum sanırım Şimdi telefonla oyalaniyorum ki uyumayayım.

yaa ama yaptığınız faydalı şeyleri paylaşın bizim de işimize yarıyor. Çaktırmadan paylaşın en azından
Paylaşıyorum yine de ya ama her şeyi değil çok dilim yandı çünkü ;-)

Yok yok bir süre sonra artık çözüyormuş vücut ve sertleşme sorunu olmadan süt üretiyormuş. Benim de gündüzleri süt birikmedi diye korkmama sebep olmuştu ama baktım ki çocuk doyuyor süt de var o yüzden korkmuyorum artık. Ama gece hala ayni sorun var, o yüzden darısı başıma diyorum

aynen ya hic hasta olmasinlar. sizin kaka rengi ne renk?
Sadece bu hareketse başlarda ise yarıyordu ama artık yemiyor pek.

Sağ ol :) Ben de uykuya dalmasi için veririm diyordum ama bu düşup uyandirma olayı kötüymüş.
yani eger doydugundan eminsem ve aranmaya devam ediyorsa mecbur veriyorum durmuyor cunku. ama yok aranmiyorsa biseyler emmek istemiyorsa sirf uyusun diye emzik vermiyorum. verdigim zaman da %80 kendisi atiyor. hatta bazen uyumadan once atiyor.

Cnm iste o 6 gibi huysuzlandigi ve birkac saat suren o huysuzluk anlari tahminimce gaz saatleri zira en yakin arkadasimin bebegi de oyleydi saat 6 ile 10 arasi cildiriyordu hergun... 100 gunlukken azalarak gecti darisi basina

Yumusak meme yagli sut diyorlar evt... meme terbiye oluyormuş ancak sagim yapmak bu olayi engelliyor ve tazyiki arttiriyor ama ben hem emzirmek hem de sagmak zorundayim

Hala gaz devam ediyorsa ondandır cnm. Duru'nun ıkınmaları bitti, o yüzden epey kaka yapıyor uyurken. Ama tabi iki buçuk aylık oldu, artık azalması lazımdı zaten.. karnı tam doymadan da mümkün değil uyumuyor. Sen de sağıp biraz da biberonla versen? Meme yorduğu için uyuyorlar ama biberon da versen tam doyup uzun uyur belki?

Kizlar ya bu sallama muhabbeti cok oluyor ya niye kanguru bakimi yapmiyorsunuz belki ise yarayacak denesenize cok basit bebisin kafasini iki gogsunuzun ortasina yatiriyorsunuz
Bende henüz kanguru yok ama nasıl oluyor bebeği kanguruya koyup mu uyutuyorsun ? Gezdirerek mi uyutuyorsun

Sümüksü kaka ve sonrasında gelen kanlı kaka tamda bizim yaşadığımız olay..

Kızlar bu huggıes ıslak mendilleri ne kada kötüymüş sakın almayın. Gece su ısıtamıyorum diye yiğitin altını ıslak mendille temizleyim dedim bundan önce johnson's kullanmıştım ondan memnundum ama indirime girmiş deneyim diye huggıes aldım ilk mendilde anladım kalitesini. Mendil çeker çekmez yırtılıyor ve aşırı parfüm kokuyor. Hiç beğenmedim

Yiğitin gazını çıkarmak için omuzunda pıt pıt vururken kafasını çeneme öyle hızlı çarpıyor ki benim çenem acıyor onun kafa nasıl acımıyor sinir sisteminin henüz gelişmediğini biliyorum ama beyin hücreleri ölüyormu acaba diyorum her vuruşunda

Bebisinde göbek fıtığı olanlar gobek ler ne durumda? Bizimki baya geçmiş gibi görünüyor

Ben korkmuyorum cnm alışmasından,, zaten koynumda yarım saat de tutarım bir saat de... seviyorum ben bebişlerimi göğsümde uyutmayı :) tekrar düşündüm de şu eğitim işini, ağlayarak değil de huzurla uyusun, o daha önemli benim için... zaten daha önce dediğim gibi yalnız başına bırakıp uyumasını bekleyemem ben, Ayşe dört oldu neredeyse ve ben yanında değilken uyuduğu zaman hala üzülüyorum dün masal uydurdum, onu dinlerken gülümseyerek uyudu mesela,, dünyaya bedel :))) Duru'yu da doyurduktan sonra uyuduysa bile hemen sıvazlıyoruz, ağzından çıkarıyor gazını, sonra bir daha emmek ister mi diye deniyorum,, uyanık olduğu halde emmiyorsa sallayıp uyutuyoruz.

Ya bnmki gecenlerde bi ara emmedi doğru düzgün 5dk emip bıraktı fln, doktor biberonla verme dedi ondan korkuyorum biberonla vermeye memeyi bırakır diye
Onceden biberonla da veriyordum takviye olarak ondan daha uzun uyuyordu herhalde memeye iyice bi alıssın da bakarım biberon durumuna artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…