2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canım ben yazmıştım şuan ben de o durumdayım aslında o rutini takip ettiğimden de değil çok zor uyuttuğumdan :) inşallah yumşak geçiş yapabilirim kendi kendine uyuma sürecine.

Yakın araları hep aynı düzen gidiyoruz :) 2-3 gündür Yok uykusu geçen hafta iyiydi uyuyordu bikaç saatte olsa yine mi atak acaba
Bu kadar olur ya cumadan beri bi haller oldu gündüz uyku yok misafiri n etkisiyle gece de ayniydik atak o zaman değişik çığlıklar atmaya başladı mı çünkü bu 2 3 günde en büyük değişim bu yönde oldu bizim :)

Gece çok uyanmaya başladı özellikle sabah en fazla yarım saat uyuyor 5ten sonra
Değişik ses değil de ağlamayı artırdı katılarak ağlıyor yine bu ara acaba biyeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım ama normal galiba

Katılarak ağlama bizimkindede başladı şaşırıyoruz böyle ağlamaz di diye birde sanki artık benim daha çok farkimda Kucağı daha net istiyor katılarak aglamalari bence yorgunluktan çünkü uyumuyorlar gece aynı şekilde 5 ten beri bölük porcuk şekilde hep uykulari

Cnm sen mama vermiyordun dimi? 10:30 dan 4:30 a kadar nasılll beceriyorsun uyutmayı yaaa :/ uyanmıyor mu yanii arada hiç?

Evet artk takip ediyor bayağı odadan çıkıp gelmezsem ağlamaya başlıyor bide memeyi de tanıyor sanki artk görünce susmaya başladı açsa tabi sizde de var mı bu? Uykusuzluktan ağladı akşam çok belliydi uyudu neyse ki uyuyun işte uykusuzluktan ağlamak nedir yA :)

As
Bende vermeyi deniyorum ama kabul etmiyor arada tutuyor çoğu zaman tutmuyor. Beni emzik niyetine kullandığı için bari emzik tutsunda rahat ediyim diyorum. Ama çabalıyorum tutturacağım kararlıyım :))

Yeşil kaka fazla önsüt emdiğinde de olur. Doktor temiz dediyse muhtemelen sulu sütten olmuştur.

Cnm sen mama vermiyordun dimi? 10:30 dan 4:30 a kadar nasılll beceriyorsun uyutmayı yaaa :/ uyanmıyor mu yanii arada hiç?
Yok cnm vermedim hiç. Çok doyuruyorum ama,, akşam yediden sonra mütemadiyen emiyor diyebilirim, hatta gerekirse sağdığımdan da içiriyoruz. önceden coliax veriyoduk onu da kestik şimdi. Ama dediğim gibi muhakkak iyice dalana kadar bekliyoruz. Ben Ayşe'yle ilgilenirken kadın da yarım saate yakın sallıyor. benim çok da fazla sallanmaya alışmasın vs kaygım yok,, şu an önceliğim karnının doyması, uyuması ve benim de dinlenebilmem. Çünkü bütün gün koşturmaca halindeyim zaten sallanan beşikte yatıyor, olur da uyanır gibi olursa da önce sallayıp tekrar uyutmaya çalışıyorum. Ama dört , dört buçuk gibi işe yaramıyor, mutlaka uyanıyor :)

Benimde kayınvalidemler hediye diye sallanan anadizi diye birşey almışlar gündüzleri biz nerdeysek olduğumuz yere götürüp sallayarak uyutuyoruz başta sallamadan uyusun diye direttim ama baktım sözüm geçmedi bizimkide alıştı bu duruma. Sen sallıyoruz deyince geldi aklıma, uyku eğitiminde zor olmayacak mı bebek sallanmak isteyecek çok ağlayacak kuzum nasıl dayanacam ağlamalarına.. Kayınvalideme uyku eğitimini anlattım yapma sakın ağlatma bebeği falan dedi sonra yiğiti severken 'annen seni ağlatacaaak, sana eğitim verecem diye yoracaakk ' diyor bende geriliyorum haliyle çok ağlayacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…