Biz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.
Geçmiş olsun kuzucuk inşallah ateşi çıkmaz inşallah çıksa da panik yapma annesi, benden daha iyi bilirsin gerçi sen :)Biz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.
:) Ben de aynen ya kıyamıyorum şimdilik. Bir de sarılmak kucaklamak cok guzel <3Ben korkmuyorum cnm alışmasından,, zaten koynumda yarım saat de tutarım bir saat de... seviyorum ben bebişlerimi göğsümde uyutmayı :) tekrar düşündüm de şu eğitim işini, ağlayarak değil de huzurla uyusun, o daha önemli benim için... zaten daha önce dediğim gibi yalnız başına bırakıp uyumasını bekleyemem ben, Ayşe dört oldu neredeyse ve ben yanında değilken uyuduğu zaman hala üzülüyorumdün masal uydurdum, onu dinlerken gülümseyerek uyudu mesela,, dünyaya bedel :))) Duru'yu da doyurduktan sonra uyuduysa bile hemen sıvazlıyoruz, ağzından çıkarıyor gazını, sonra bir daha emmek ister mi diye deniyorum,, uyanık olduğu halde emmiyorsa sallayıp uyutuyoruz.
Hımm anladım ben de öyle düşünmüştüm çok huysuzluk yaptığında filan zaten yoksa memede uyuyunca filan ben de vermem.aynen ya hic hasta olmasinlar. sizin kaka rengi ne renk?
yani eger doydugundan eminsem ve aranmaya devam ediyorsa mecbur veriyorum durmuyor cunku. ama yok aranmiyorsa biseyler emmek istemiyorsa sirf uyusun diye emzik vermiyorum. verdigim zaman da %80 kendisi atiyor. hatta bazen uyumadan once atiyor.
Ya gaz değil sanırım çünkü gaz çıkardığı kakasini yaptığı halde devam ediyor. 6-11 arası bi huysuzluk saatimiz oluyor sebepsiz. Inşallah geçer üçüncü ayını bekliyorum bakalım.Cnm iste o 6 gibi huysuzlandigi ve birkac saat suren o huysuzluk anlari tahminimce gaz saatleri zira en yakin arkadasimin bebegi de oyleydi saat 6 ile 10 arasi cildiriyordu hergun... 100 gunlukken azalarak gecti darisi basina
Hiç bilmiyorum ya, inşallah çıkmaz çünkü ateşle baş etmenin bildiğim tek yolu ılık duş ama banyo yaptıramayacağım da, sağlık ocağındaki doktor fitil verdi sanki çocuğuma fitil verirmişim gibi. Şimdi dualarla ateşi çıkmasın diye bekliyorum, çocuğu da soydum tek kat giydirdim.Geçmiş olsun kuzucuk inşallah ateşi çıkmaz inşallah çıksa da panik yapma annesi, benden daha iyi bilirsin gerçi sen :)
Alerji testleri 3 ay öncesinde güvenilir değilmiş doktorda istemedi zaten kakasında kan görünce ilaç verdi. Ama farkettim artık kan çıkmıyor kakasında kusması da olmuyor eskisi gibi. Ve rahatladığı için daha uzun uyuyor. Öğlen hiç 2 saat uyumazdı yarım saat 15 dk anca uyurdu şimdi 2-2.5 saat uyuyor.a
alerji testi yaptirdiniz mi peki?
Benim kız gece 3 gibi bi kaka yapıyor. Onu degismezsem çok vicdan yapıyorum ya. Sonraki uyanması 4 gibi oluyorsa mesela değişiyoruz ya da 3 de değiştigim oluyor. Işte o zaman uyanıyor malesef uyutmak mümkün olmuyor. Ama değişmeyince de kakalar resmen yapışmış oluyor poposuna. Çok rahatsız edici. Ondan sonra işte malesef yatağına koysam da uyumuyor. Mecbur kucakta.O durumda en güvenlisi uzanarak emzirmek sanırım. Düşürme tehlikesi olmaz en azından. Yeterince büyüdükleri ve kafayı çevirebildikleri için boğulması da imkansız gibi.. sabaha doğru bizimkini de başka türlü zaptedemiyorum. En az 2 saatimiz öyle geçiyor. Yarı emerek yarı uyuklayarak.. bu arada ben artık altını açmıyorum gece. Eskisi kadar yapmıyor zaten.. boşuna dağılmasın uykusu diyorum..
Geçmiş olsun. Inşallah ateşsiz ağrısız dertsiz atlatın.Hiç bilmiyorum ya, inşallah çıkmaz çünkü ateşle baş etmenin bildiğim tek yolu ılık duş ama banyo yaptıramayacağım da, sağlık ocağındaki doktor fitil verdi sanki çocuğuma fitil verirmişim gibi. Şimdi dualarla ateşi çıkmasın diye bekliyorum, çocuğu da soydum tek kat giydirdim.
Koltuk altlarına alnına ıslak bez koyabilirsin canım aklında olsun bide geçen bi foto paylaşmıştım onu da yapabilirsin inşallah olmaz ateşHiç bilmiyorum ya, inşallah çıkmaz çünkü ateşle baş etmenin bildiğim tek yolu ılık duş ama banyo yaptıramayacağım da, sağlık ocağındaki doktor fitil verdi sanki çocuğuma fitil verirmişim gibi. Şimdi dualarla ateşi çıkmasın diye bekliyorum, çocuğu da soydum tek kat giydirdim.
Alıştıkça daha az düşürüyorlar canım benimki ilk zamanlardan beri emiyor ama yine de düşürüyor arada almaya çalışıyor kendiDışarıda isim vardı eve bi geldim annem emzigi vermiş bizim kız emiyor. Gerçi ağzından düşüp duruyor. Emme olayı bu mudur yoksa düşmemesi mi lazım. Kendi eliyle desteklemeye filan çalışıyor ya yazık üzüldümçocuğu kandırmış gibi hissettim bi de kıskandım emziği be
Ay o kendi eliyle desteklemesine bayılıyorum ben :) ilk başlarda sürekli düşürüyorlar sonra alışıyor düşmeden emebiliyor hatta ağzından düşerken yakalıyor :)))Dışarıda isim vardı eve bi geldim annem emzigi vermiş bizim kız emiyor. Gerçi ağzından düşüp duruyor. Emme olayı bu mudur yoksa düşmemesi mi lazım. Kendi eliyle desteklemeye filan çalışıyor ya yazık üzüldümçocuğu kandırmış gibi hissettim bi de kıskandım emziği be
Ahahah biz o problemi şöyle cozduk; eşim pispis sesi kaydetti. Onu açıyorum benAlıştıkça daha az düşürüyorlar canım benimki ilk zamanlardan beri emiyor ama yine de düşürüyor arada almaya çalışıyor kendiemzigi kıskanmak da iyiymiş ya ben de internette bi videoda elektrik süpürgesi sesi ve pış pış sesi var eşim uyuturken onu acıyor bazen ordaki pış pış yapan kadını kıskanıyorum
Iyi o zaman emziği tuttu diyebiliriz bu durumdaAy o kendi eliyle desteklemesine bayılıyorum ben :) ilk başlarda sürekli düşürüyorlar sonra alışıyor düşmeden emebiliyor hatta ağzından düşerken yakalıyor :)))
İnşallah çıkmaz. Bizimki baya huzursuzdu iki gün. Ateş akşam 39.4 olmştu. Üzerini biraz ince tut istersen her ihtimale karşı. Üşümesin de tabi sen o dozu ayarlarsın:)bacaklardan sıkıntı olmaz ama koluna değmemeye çalışın demiştir bir de hemşireBiz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.
Bunu denedin mi, işe yarıyor mu?Koltuk altlarına alnına ıslak bez koyabilirsin canım aklında olsun bide geçen bi foto paylaşmıştım onu da yapabilirsin inşallah olmaz ateş
Üzülme bence ayrıca emziği kıskanma onu sev çünkü onun sayesinde çocuk memede yaşamamayı öğreniyorDışarıda isim vardı eve bi geldim annem emzigi vermiş bizim kız emiyor. Gerçi ağzından düşüp duruyor. Emme olayı bu mudur yoksa düşmemesi mi lazım. Kendi eliyle desteklemeye filan çalışıyor ya yazık üzüldümçocuğu kandırmış gibi hissettim bi de kıskandım emziği be
Geçmiş olsun canım inşallah rahat bir uyku uyuyup kendine gelirBiz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.
Kulaktan mı koltuk altından mı o dereceye çıktı, cok geçmiş olsun. Tek kat giydirdim altına da üstüne de. Hatta termometre almamistim oda için gelirken ondan da aldım. Evin derecesi kaç olmalıydı anneler ya, unuttum ben onu hep.İnşallah çıkmaz. Bizimki baya huzursuzdu iki gün. Ateş akşam 39.4 olmştu. Üzerini biraz ince tut istersen her ihtimale karşı. Üşümesin de tabi sen o dozu ayarlarsın:)bacaklardan sıkıntı olmaz ama koluna değmemeye çalışın demiştir bir de hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?