2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.

gecmis olsun canim,insallah atessiz atlatin.

Geçmiş olsun kuzucuk inşallah ateşi çıkmaz inşallah çıksa da panik yapma annesi, benden daha iyi bilirsin gerçi sen :)

:) Ben de aynen ya kıyamıyorum şimdilik. Bir de sarılmak kucaklamak cok guzel <3
Dur ben de senin yöntemi bi denemeye çalışayım bakayım.
Hımm anladım ben de öyle düşünmüştüm çok huysuzluk yaptığında filan zaten yoksa memede uyuyunca filan ben de vermem.

Cnm iste o 6 gibi huysuzlandigi ve birkac saat suren o huysuzluk anlari tahminimce gaz saatleri zira en yakin arkadasimin bebegi de oyleydi saat 6 ile 10 arasi cildiriyordu hergun... 100 gunlukken azalarak gecti darisi basina
Ya gaz değil sanırım çünkü gaz çıkardığı kakasini yaptığı halde devam ediyor. 6-11 arası bi huysuzluk saatimiz oluyor sebepsiz. Inşallah geçer üçüncü ayını bekliyorum bakalım.

Geçmiş olsun kuzucuk inşallah ateşi çıkmaz inşallah çıksa da panik yapma annesi, benden daha iyi bilirsin gerçi sen :)
Hiç bilmiyorum ya, inşallah çıkmaz çünkü ateşle baş etmenin bildiğim tek yolu ılık duş ama banyo yaptıramayacağım da, sağlık ocağındaki doktor fitil verdi sanki çocuğuma fitil verirmişim gibi. Şimdi dualarla ateşi çıkmasın diye bekliyorum, çocuğu da soydum tek kat giydirdim.

a

alerji testi yaptirdiniz mi peki?
Alerji testleri 3 ay öncesinde güvenilir değilmiş doktorda istemedi zaten kakasında kan görünce ilaç verdi. Ama farkettim artık kan çıkmıyor kakasında kusması da olmuyor eskisi gibi. Ve rahatladığı için daha uzun uyuyor. Öğlen hiç 2 saat uyumazdı yarım saat 15 dk anca uyurdu şimdi 2-2.5 saat uyuyor.

Benim kız gece 3 gibi bi kaka yapıyor. Onu degismezsem çok vicdan yapıyorum ya. Sonraki uyanması 4 gibi oluyorsa mesela değişiyoruz ya da 3 de değiştigim oluyor. Işte o zaman uyanıyor malesef uyutmak mümkün olmuyor. Ama değişmeyince de kakalar resmen yapışmış oluyor poposuna. Çok rahatsız edici. Ondan sonra işte malesef yatağına koysam da uyumuyor. Mecbur kucakta.

Geçmiş olsun. Inşallah ateşsiz ağrısız dertsiz atlatın.

Koltuk altlarına alnına ıslak bez koyabilirsin canım aklında olsun bide geçen bi foto paylaşmıştım onu da yapabilirsin inşallah olmaz ateş

Eklentiler

• 26D737B0-D802-4B31-ADD7-1464F820FB07.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 47
Dışarıda isim vardı eve bi geldim annem emzigi vermiş bizim kız emiyor. Gerçi ağzından düşüp duruyor. Emme olayı bu mudur yoksa düşmemesi mi lazım. Kendi eliyle desteklemeye filan çalışıyor ya yazık üzüldüm çocuğu kandırmış gibi hissettim bi de kıskandım emziği be

Alıştıkça daha az düşürüyorlar canım benimki ilk zamanlardan beri emiyor ama yine de düşürüyor arada almaya çalışıyor kendi emzigi kıskanmak da iyiymiş ya ben de internette bi videoda elektrik süpürgesi sesi ve pış pış sesi var eşim uyuturken onu acıyor bazen ordaki pış pış yapan kadını kıskanıyorum

Ay o kendi eliyle desteklemesine bayılıyorum ben :) ilk başlarda sürekli düşürüyorlar sonra alışıyor düşmeden emebiliyor hatta ağzından düşerken yakalıyor :)))

Ahahah biz o problemi şöyle cozduk; eşim pispis sesi kaydetti. Onu açıyorum ben
Ay o kendi eliyle desteklemesine bayılıyorum ben :) ilk başlarda sürekli düşürüyorlar sonra alışıyor düşmeden emebiliyor hatta ağzından düşerken yakalıyor :)))
Iyi o zaman emziği tuttu diyebiliriz bu durumda cidden elle destekleme olayı aşırı sevmliymis

İnşallah çıkmaz. Bizimki baya huzursuzdu iki gün. Ateş akşam 39.4 olmştu. Üzerini biraz ince tut istersen her ihtimale karşı. Üşümesin de tabi sen o dozu ayarlarsın:)bacaklardan sıkıntı olmaz ama koluna değmemeye çalışın demiştir bir de hemşire

Koltuk altlarına alnına ıslak bez koyabilirsin canım aklında olsun bide geçen bi foto paylaşmıştım onu da yapabilirsin inşallah olmaz ateş
Bunu denedin mi, işe yarıyor mu?
Ya bir de ateşin aşının etkinliğini sağladığını okuyorum her yerde, doktorlar bir şey demedi ama dengeyi sağlayabilmek beni korkutuyor. Ateşinin yükselmesi ve havale geçirmesiyle aşının işe yaramamış olması, ikisi de istemediğim şeyler o yüzden kafam karışık aslında. İnşallah çıkmaz ateş de atlatiriz rahatça ya. Keşke bebekler hiç ateşlenmese, asilar da hep suruplu olsa -ki benim kızım şurupları da içmiyor püskürtüyor ooooof off-

Üzülme bence ayrıca emziği kıskanma onu sev çünkü onun sayesinde çocuk memede yaşamamayı öğreniyor
Yavaş yavaş tutmayı öğrenir ama çocuğu güzel değil mi minik eliyle desteklemeye çalışması

Geçmiş olsun canım inşallah rahat bir uyku uyuyup kendine gelir

Kulaktan mı koltuk altından mı o dereceye çıktı, cok geçmiş olsun. Tek kat giydirdim altına da üstüne de. Hatta termometre almamistim oda için gelirken ondan da aldım. Evin derecesi kaç olmalıydı anneler ya, unuttum ben onu hep.
Sağ bacak çok acır ona değmeyin koluna da su değmesin dediler. Hangi aşıydı sordum ama unuttum hep kızımın ağlaması aklımı aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…