2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Heee iyi o zaman:) bende korktum valla ne oluyoruz böyle diye... sagolasın cnm

Kizlar ya bu sallama muhabbeti cok oluyor ya niye kanguru bakimi yapmiyorsunuz belki ise yarayacak denesenize cok basit bebisin kafasini iki gogsunuzun ortasina yatiriyorsunuz
Biz ilk 20 gün falan dediğin şekildeydik hep ama daha sonra ancak çok çok uykulu bir haldeyse kafayı koymaya başladı .

Yumusak meme yagli sut diyorlar evt... meme terbiye oluyormuş ancak sagim yapmak bu olayi engelliyor ve tazyiki arttiriyor ama ben hem emzirmek hem de sagmak zorundayim
İkisini de düzenli olarak aksatmadan yaparsan ona da alışır vücudun. Sadece her seferinde aynı miktar sağarsan daha çabuk alışır diye düşünüyorum. Eğer yumusama olmasa çalışan anneler harap olurdu taş gibi sızılı memeler yüzünden.

Defne de aynı ben de o yüzden bir telaş yapıyorum halbuki bırakma kendini gazını çıkartayım o da rahat etsin canı yanmadan ama yok kontrol kendinde olacak. Control freak bir bebe olmasın Allahım lütfen o yüzden başak burcu olmasın istedim ben.

Aman canım dikkat et ben artık gece yatarak emzirmiyorum uyuya kalıyorum çünki uyandığım da çok bitişik uyuduğumuzu görüyorum ve panikle uyanıyorum oyüzden kalkıp oturuyorum öyle emziriyorum
Ben sürekli oturarak emziriyorum zaten yatarak hiç sevmedim çok zor geliyor ona rağmen gözler hep kapalı :) ne kadar emdiğini bile bilmiyorum geçen bacaklarımın arasına kaymış başı yukarda bana bakıyor saf saf ne yapıyor bu kadın diye :) yatmadığım için rahatça uyuyorum da tavsiye ederim

Muhtemelen ondandır cnm,, tam doymadan uyuyup kalabiliyorlar çünkü memede. hala çok küçükler ya

Yumusak meme yagli sut diyorlar evt... meme terbiye oluyormuş ancak sagim yapmak bu olayi engelliyor ve tazyiki arttiriyor ama ben hem emzirmek hem de sagmak zorundayim
Yoruluyor musun sen de cnm? Bu sağma işi beni emzirmekten daha çok yoruyor sanki... sancı yapıyor bir de... on beş dk falan sürüyor sıkıntısı... hem de stres altında hissediyorum dolapta yeterince olmadığında... gerilmeyeyim diye ufaktan buzluğa da atmaya başladım.. bir yandan rahatlık oldu, mesela dün kızı okula bırakıp eltimde kahvaltıya gittim, işe gitmek istersem gidebiliyorum, uyumak istersem uyuyabilirim vs... ama bir yandan da ayrı bir misyon oluyor sanki :)

Benim alışmıyor hiç cnm ya.. 3 hafta oldu hala aynı sıkıntı... önceden hiç yoktu... şimdi direk hatırlatıyor kendini vücut... çalışanlar da işyerinde falan da sağıyor zaten bildiğim kadarıyla...

Iki gecedir 12den sonraki uyanmasından sonraki uyanmalarinda kucağımda mi uyuttum yatağında mi hatırlamıyorum kendimi meme verirken buluyorum genelde. Çok ürkütücü bir durum
O durumda en güvenlisi uzanarak emzirmek sanırım. Düşürme tehlikesi olmaz en azından. Yeterince büyüdükleri ve kafayı çevirebildikleri için boğulması da imkansız gibi.. sabaha doğru bizimkini de başka türlü zaptedemiyorum. En az 2 saatimiz öyle geçiyor. Yarı emerek yarı uyuklayarak.. bu arada ben artık altını açmıyorum gece. Eskisi kadar yapmıyor zaten.. boşuna dağılmasın uykusu diyorum..

biterse de ben sana demistim diyecek:))

Wuuuuu iki gün doruma girmedim 500 tane mesaj birikmiş onları okumaya yetecek kadar bış vaktim olsada bi göz atsam keşke ama durumlar belli:) umarım herkes iyidir. Bizde şimdi aşıdan geldik. Korktuğum gibi olmadı. Deniz ikisinde hiç ağlamadı sonuncu da birazcık ağladı hemen sustu. Sonra sanki üç iğneyi bana yapmışlar gibi bi yüz ifadesi içim sızlayarak hemşireye bakan ben. Hiçbişey olmamış gibi hemşireye gülen deniz:)

Ne güzeelll bizim kızzz yırttı ortalıgııı cok fenaydı utanmasam bende aglayacaktım gözlerim doldu doldu zor tuttum kendimi.

Maşallah maşallah :)

aynen canim. emir sadece meme emdigi zaman yarim saat,memeyi bitirip uzerine de 30 40 cc biberon ictigi zaman 3-3.5 saat uyuyor.

Aynen memeye yaklaşınca susuyor biz banyo yaptirdik dün akşam öyle uyuttuk aynen öyle bi ağladı ki sanırsın bir şey yapiyoruz:)

Aaa ben hugges yeni doğan kullanıyorum Bayadır çok memnunum arada yırtılıyor ama parfüm kokusu hiç yok

Ay ne güzel ya, Defne ağlamaktan bir hal oldu. Nereye kalmış gülmek.

Maşallah diyeyim de bu performans sonraki aşılarda da devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…