2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar sizin bebisler her gun kaka yapiyor mu? Bizimkisinde 3-4 günü buluyor sadece anne sütü veriyorum bu arada
Bizimki hergün 5 defa yapıyor ama doktor fazla buldu. Hatta dediği şey şuydu bu dönemde anneler genelde 2 günde 1, 3 günde 1 yapıyor derler dedi. Kendi doktoruna bir sor bence

Kizlar ya bu sallama muhabbeti cok oluyor ya niye kanguru bakimi yapmiyorsunuz belki ise yarayacak denesenize cok basit bebisin kafasini iki gogsunuzun ortasina yatiriyorsunuz
Walla bizim bebe emmeden göğüslerimin arasında durmaz imkansız :)
Emdikten sonra gaz çıkartsın diye o pozisyona alıp pat pat vuruyorum ona bişe bir iki dakika tahammül ediyor. Gerçi kanguru bakımında ten tene değecek deniyor, onu denemedim

Yok denemedim ateş olmadı şükür zararı olacağını sanmıyorum doğal bişey sonuçta şurup tadı iyi aslında oğlum çok sevdi calpolu :) sürekli bakmak lazım çıkmaz inşallah ya

Ateşi çok da düşürmeye çalışma ya, aşı ateşi korkutucu değil, yine kontrol altında tut tabi ama bence çıkmayacak bile. Baktın baş edemiyorsun soy çocuğu sen de soyun sarıl, ısı alış verişi olur. Limonlu suya batırdığın çoraplar da düşürür

ay o kandirmA kismi cok fena. vicdan azabi cektim ben ama bi yandan da alissin istiyorum.

İdeali 22_24 diye biliyorum bizim ev şu an 23.8

arch2401 canim iremi uyanikken yuzu koyun yatiriyor musun,kafasini tutabiliyor mu? daha erken mi?
Cnm irem 40 gunlukten beri yuz ustu yatarken kafasini kaldiriyor. 60 gunlukten beri de dirsekleriyle kendini kaldirip kafayi dik tutuyor. Internnette 3 4 aylik bebekler yapar diye yaziyor. Suan 110 gunluk yuzustu bicimde dklarca dik tutup saga sola ceviriyor taaaki yorulana kadar yalniz seninki daha 2 aylik degil mi?

Ne güzeelll bizim kızzz yırttı ortalıgııı cok fenaydı utanmasam bende aglayacaktım gözlerim doldu doldu zor tuttum kendimi.
Bizimki delikanlılık yaptı galiba:) hemşire de bu son aşı yakacak çok ağlıyorlar hemen emzirin sakinleşsin dedi. Biz ucuz atlattık gibi. Şimdilik ateşte yok çok şükür. Az ağlamış olsa bile canının yandığını bilmek çok kötü

Aaa bu çocuklar nasıl aynı şeyleri yapabiliyor şaşırıyorum. Denizde sebepsiz yere saat 7 - 11 arası çok huysuz huzursuz. Meme istiyor ama istemiyor. Kucak istiyor ama durmuyor. Bağırarak ağlamıyor ama hiç susmuyor mır mırlanıyor. Oturunca ağlıyor gibi gibi gibi. Ben saat 21.30 da odasına geçiyorum ışığı kapatıyorum. Beslenme alt değiştirme üstünü başını değiştirip uyuması derken saat 11 de uykuya dalıyor. Akşam ki bi kaç saat zorluğu dışında iyiyiz ama biz.

Canim sagim mesakatli ve cogu anne sagim ve emzirmeyi bir arada yurutmekte zorlaniyormuş... ve en fazla 6. Aya kadar emziriyorlarmiş... tabi biz boyle olacagiz diye birsey yok... tabiki kahvaltiya aksam kahve icmeye vb gideceksin mutlu anne = mutlu bebek bence... bana buyuk rahatlik bir işim oldugunda cok kolaylikla halledebiliyorum ve bebegim ac kalmiyor. Gelince gogusler sismis oluyor sagip hemen dolaba veya buzluga... suan iremi 1.5 gun besleyebilecek kadar bir stogum var buzlukta ve cok buyuk rahatlik. Bende sanci fln olmadi... sasirtici bicimde meme emzirme sorunlari beni teget gecti oysa oylesine hazirlikliydim ki kalkanlar gogus kremleri pedler.... demek ki beynimi oylesine hazirlamisim ki goguslerin gözü korkmuş

Bende henüz kanguru yok ama nasıl oluyor bebeği kanguruya koyup mu uyutuyorsun ? Gezdirerek mi uyutuyorsun
Yok oyle birsey degil kangruya koymakla ilgili degil.... adı kangru bakimi... internetten yazarsan cok detayli bilgiler var. Premature bebeklerde anne ve bebek arasinda ten temasi olsun diye ilk basta uygulanan birsey ama biz devamini getirdik bu işin... illa pre lerde olacak diye birsey yok miad bebeklerde uygulayanlar da var

Hayirli olsun aşılarinız cnm cok normal surecler bunlar. Bu huzursuzlugu gece boyunca surebilir hatta yarına sarkabilir ateşi kontrol et. 1 cay kasigi calpol vermistim ben aksam ustu ateşi yoktu ama ih ih ediyordu yavrum calpol un agri kesici ozelligi de var verince 1 saate rahatlamisti ertesi gun de 1 cay kasigi kadar verdim bu sekilde atessiz fln atlattik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…