2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

55 gunluk canim

Sling kaç aya kadar kullanılabiliyor ? Kucağımdan inmek istemiyor, dolayısıyle o uyanıkken hiçbir iş yapamıyorum, geç mi kaldım acaba alsam da bir tane sling le taşıtım bari işlerimi yaparım dedim ama geç mi kaldım ki? Bu arada 1,5 aylığız.

İpek 1,5 aylıkken slingden çıkıyordu omuzlarını falan çıkarıyordu, kanguru daha kullanışlı olur şimdiden sonra bence.

Bizimki hergün 5 defa yapıyor ama doktor fazla buldu. Hatta dediği şey şuydu bu dönemde anneler genelde 2 günde 1, 3 günde 1 yapıyor derler dedi. Kendi doktoruna bir sor bence
Evet canım 3-4 günü buluyor çok ıkınıyor bir sorayım dr a da sağolasın..

her gun 3 saatte bir yapiyor. sadece anne sutu.
Gecen ay oyleydi her bezi kakaliydi 50.gunden sonra kaka sayısında dediğim gibi bir anda düşme oldu çok zorlanıyor yavrum..
@deeploneliness bizimki genelde 3-4 defa ama arada günde 1 defa oluyor nadiren,o zmnda devamlı ıkınma halinde oluyor:/
Sizinkisi gayet normal canım ya. İnsallah her gün kaka yaptığı günleri de görürüz ins.

Ya da halka sling alabilirsin esnek wrap sling yerine. Onda baya bi kullanırsın ama tek omuz o iş yapabilir misin bilmiyorum

İpek de öyleydi, sıcak suya oturtmak çok iyi geliyordu, masajla kesin yapıyordu. Hareketlendi düzeldi.

Gunde kac kez sağım yapiyorsunuz?

Hanımlar sizin bebisler her gun kaka yapiyor mu? Bizimkisinde 3-4 günü buluyor sadece anne sütü veriyorum bu arada
Benimki 2 qunde bir yapuyo canim.Biqun duruyo diqer qun 2 kere pespese nerdeyse beline kadar cikiyo kakasi.Nette qunde 4 kez falan yaziyo benimde kafam karisik bu konuda normali ne bilmiorum .s

Haha ben de dandini dandini dastana söyleyen kadını kıskanıyorum

Benimki 2 qunde bir yapuyo canim.Biqun duruyo diqer qun 2 kere pespese nerdeyse beline kadar cikiyo kakasi.Nette qunde 4 kez falan yaziyo benimde kafam karisik bu konuda normali ne bilmiorum .s
Sorayım bakalim dr a sana da haber ederim. Benim esimin genelde sindirim sistemi problemi var bana cekseydi boyle olmazdı bebegim :)

Genelde iki kere bazen 3
Gayet iyi bir sayı ben geceleri bir kere simdi işe başladım orda da yarım gün çalışıyorum bir kere sağım yapabiliyorum ama gerçekten büyük fedakarlık hem sağım hem emzirme ikisi bir arada..

Gündüz 22-23 derecede tutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…