Bizimki hergün 5 defa yapıyor ama doktor fazla buldu. Hatta dediği şey şuydu bu dönemde anneler genelde 2 günde 1, 3 günde 1 yapıyor derler dedi. Kendi doktoruna bir sor bence
Cnm irem 40 gunlukten beri yuz ustu yatarken kafasini kaldiriyor. 60 gunlukten beri de dirsekleriyle kendini kaldirip kafayi dik tutuyor. Internnette 3 4 aylik bebekler yapar diye yaziyor. Suan 110 gunluk yuzustu bicimde dklarca dik tutup saga sola ceviriyor taaaki yorulana kadar yalniz seninki daha 2 aylik degil mi?
Sling kaç aya kadar kullanılabiliyor ? Kucağımdan inmek istemiyor, dolayısıyle o uyanıkken hiçbir iş yapamıyorum, geç mi kaldım acaba alsam da bir tane sling le taşıtım bari işlerimi yaparım dedim ama geç mi kaldım ki? Bu arada 1,5 aylığız.
Sling kaç aya kadar kullanılabiliyor ? Kucağımdan inmek istemiyor, dolayısıyle o uyanıkken hiçbir iş yapamıyorum, geç mi kaldım acaba alsam da bir tane sling le taşıtım bari işlerimi yaparım dedim ama geç mi kaldım ki? Bu arada 1,5 aylığız.
Bizimki hergün 5 defa yapıyor ama doktor fazla buldu. Hatta dediği şey şuydu bu dönemde anneler genelde 2 günde 1, 3 günde 1 yapıyor derler dedi. Kendi doktoruna bir sor bence
Canim sagim mesakatli ve cogu anne sagim ve emzirmeyi bir arada yurutmekte zorlaniyormuş... ve en fazla 6. Aya kadar emziriyorlarmiş... tabi biz boyle olacagiz diye birsey yok... tabiki kahvaltiya aksam kahve icmeye vb gideceksin mutlu anne = mutlu bebek bence... bana buyuk rahatlik bir işim oldugunda cok kolaylikla halledebiliyorum ve bebegim ac kalmiyor. Gelince gogusler sismis oluyor sagip hemen dolaba veya buzluga... suan iremi 1.5 gun besleyebilecek kadar bir stogum var buzlukta ve cok buyuk rahatlik. Bende sanci fln olmadi... sasirtici bicimde meme emzirme sorunlari beni teget gecti oysa oylesine hazirlikliydim ki kalkanlar gogus kremleri pedler.... demek ki beynimi oylesine hazirlamisim ki goguslerin gözü korkmuş
Benimki 2 qunde bir yapuyo canim.Biqun duruyo diqer qun 2 kere pespese nerdeyse beline kadar cikiyo kakasi.Nette qunde 4 kez falan yaziyo benimde kafam karisik bu konuda normali ne bilmiorum .s
Alıştıkça daha az düşürüyorlar canım benimki ilk zamanlardan beri emiyor ama yine de düşürüyor arada almaya çalışıyor kendi emzigi kıskanmak da iyiymiş ya ben de internette bi videoda elektrik süpürgesi sesi ve pış pış sesi var eşim uyuturken onu acıyor bazen ordaki pış pış yapan kadını kıskanıyorum
Benimki 2 qunde bir yapuyo canim.Biqun duruyo diqer qun 2 kere pespese nerdeyse beline kadar cikiyo kakasi.Nette qunde 4 kez falan yaziyo benimde kafam karisik bu konuda normali ne bilmiorum .s
Gayet iyi bir sayı ben geceleri bir kere simdi işe başladım orda da yarım gün çalışıyorum bir kere sağım yapabiliyorum ama gerçekten büyük fedakarlık hem sağım hem emzirme ikisi bir arada..
Gayet iyi bir sayı ben geceleri bir kere simdi işe başladım orda da yarım gün çalışıyorum bir kere sağım yapabiliyorum ama gerçekten büyük fedakarlık hem sağım hem emzirme ikisi bir arada..
Kulaktan mı koltuk altından mı o dereceye çıktı, cok geçmiş olsun. Tek kat giydirdim altına da üstüne de. Hatta termometre almamistim oda için gelirken ondan da aldım. Evin derecesi kaç olmalıydı anneler ya, unuttum ben onu hep.
Sağ bacak çok acır ona değmeyin koluna da su değmesin dediler. Hangi aşıydı sordum ama unuttum hep kızımın ağlaması aklımı aldı.