2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki 2 qunde bir yapuyo canim.Biqun duruyo diqer qun 2 kere pespese nerdeyse beline kadar cikiyo kakasi.Nette qunde 4 kez falan yaziyo benimde kafam karisik bu konuda normali ne bilmiorum .s
Sadece anne sütü alan bebekler için 10 güne kadar yapmaması normal. Bunun standardı yok.bazı bebekler her beslenmeden sonra bazı bebekler de biriktirerek yapar.

ervahafsa buralarda mısınnn :)) ben de arada yoklama yapıyorum ama :)
Benim sancı muhtemelen kistlerden o zaman cnm. Ama dediğin gibi nefes alma zamanı bırakıyor insana sağmak.. o yüzden devam.. Allah izin verirse 2 sene emzirmek istiyorum yine. Çünkü gerçekten emzirmek müthiş koruyor bebeği, bırakınca daha iyi anlıyor insan

Kıyafet çok kalın değildi ama göğüs karın o derecedeydi. Doktoru aradığımzda oradqn da ölçmemizi istemişti. Biz baştan ölçüyorduk o da 38 i geçmişti net hatrlamıyorum

Canım tam olarak olmadım akıntı şekilde geldi şu anda yok bende anlamadım sütümde azalma olmadı
Canım benim kırk çıkana kadar azalarak devam etmişti kanamam. Sonra tam bitti dedim bi kaç damla geldi adetmi oluyorum dedim. Sonra bitti. Tekrar başladı tekrar bitti bu şekilde bir hafta devam etti. Bende cumartesi kontrole gittim. Zaten kırk çıkınca gel demişti benim bir numara hadtalanınca ancak sıra bana geldi. Bu kadar uzarsa kanama yada doğumdan kısa süre sonra bu şekilde olursa sezaryende ameliyatla ilgili bi sıkıntıdan şüpheleniriz dedi. Ama çok şükür bende bi sorun yokmuş. Lohusa kanamasından minik bi kısmı dışarı atamamış dedi. Bi ilaç verdi bi kaç güne onu içeriden pıhtılaştırıp yok edecek dedi. Bir de kan değerlerim için test istedi. Kanama uzun olunca belki kansızlık olmuştur dedi. Senin süreç nasıl ilerledi bilmiyorum ama eğer normal adet olmadıysan bi görün istersen.

Kesinlikle çok tatlı. Ben ellerini o şekild e kullanmayı akıl etmesine çok şaşırdım:)

Ya zaten çoğu bebek aynı şeyi yaşıyor benzer zamanlarda. Okumyi ogrensek biraz işimiz rahatlıyor. Bizimki mirildansa sikinti yok da genelde katılarak ağladığı için biraz sıkıntılı geçiyor o saatler. Ama dediğin gibi emmek istiyor emmiyor. Kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor. Ağlıyor da ağlıyor

Burdayım cnm ara ara bakyrm 2 çocuk ev taşıma işimiz çıktı cnm baya yoğunum buaralar fırsat bulup yazamyrm ama takip etmeye çalısıyrm bebekte uzayan sarılıgmız var doktora gidip geliyrz cnm hatrladgn için saol sen naslsn

Cnm bende hala tam kesilmedim bir iki gün kesilir gibi oluyr tekrar başlıyor leke hiç kesilmedi gitsemmi doktora acaba

İlk defa kondom kullandığımız için kalınlığı kıyaslayamayacapım canım, Bebek'ten önce doğum kontrol hapı kullanmıştım bir süre, şimdi 4sene falan çpcuk düşğnmüyorum üç aylık iğneler daha mı garanti acaba onu kullanan var mı, yan etkisi falan çok oluyor mu acaba

Benim sıcaklığım onu daha da ısıtmaz mı? Limonlu sulu çorabı sen denedin mi? Ay bunu denemiş kimse var mı ya? :)

ayy insallah olmuyorumdur canim,onlem alayim dedim. sagol canim.
defne napiyor?
Defne bol bol katıla katıla ağlıyor. Ağlayarak uyuyup aglayarak uyaniyor ama ateşi iyi şu an inşallah böyle devam eder.

Anneler bir sorum var, ateşi varken yüzü ve yanakları soğuk olur mu? Yoksa tüm vücut mu sıcak olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…