Sıcaklığı senden sıcaksa o seni ısıtır.Benim sıcaklığım onu daha da ısıtmaz mı? Limonlu sulu çorabı sen denedin mi? Ay bunu denemiş kimse var mı ya? :)
Defne bol bol katıla katıla ağlıyor. Ağlayarak uyuyup aglayarak uyaniyor ama ateşi iyi şu an inşallah böyle devam eder.
Anneler bir sorum var, ateşi varken yüzü ve yanakları soğuk olur mu? Yoksa tüm vücut mu sıcak olur?
Kakası normal sarı, hardal rengi. Bugün kaka yapmadı henüz, bakalım hala mukuslu mu merak ediyorum. Çünkü geniz akıntısı devam ediyor. Burnu da akıyoraynen ya hic hasta olmasinlar. sizin kaka rengi ne renk?
yani eger doydugundan eminsem ve aranmaya devam ediyorsa mecbur veriyorum durmuyor cunku. ama yok aranmiyorsa biseyler emmek istemiyorsa sirf uyusun diye emzik vermiyorum. verdigim zaman da %80 kendisi atiyor. hatta bazen uyumadan once atiyor.
Sizde gaz durumu nasıl canım?Cnm iste o 6 gibi huysuzlandigi ve birkac saat suren o huysuzluk anlari tahminimce gaz saatleri zira en yakin arkadasimin bebegi de oyleydi saat 6 ile 10 arasi cildiriyordu hergun... 100 gunlukken azalarak gecti darisi basina
Ben verdim canımkizlar kimler hacı seriften cikolata siparisi vermisti?
madlen miydi,neliydi ve memnun kaldiniz mi?
KıyamamBiz aşıdan geldik teyzeler. Kızım çok ağladı, yaşlar sel oldu aktı. Aşıdan sonra emzirme odasında emzirdim biraz ağlamalar arasında, sakinleştirmek için konuştum durdum sürekli, ağlamaktan uyudu bebeğim, koydum slinge eve geldim. Şimdi uyanıp emince daha iyi, hafiften gülücük de attı ama huzursuzluğu hala var ve memeden kopmak istemiyor. İnşallah ateşi çıkmaz bakalım, nöbetteyim.
Mantıklı, temel fizik bilgisi aslında niye düşünemediysemSıcaklığı senden sıcaksa o seni ısıtır.
Geçsin bir an önce de artık rahatlasın Asrın da. Nasıl oldu hastalığı?Kakası normal sarı, hardal rengi. Bugün kaka yapmadı henüz, bakalım hala mukuslu mu merak ediyorum. Çünkü geniz akıntısı devam ediyor. Burnu da akıyor
Benimki de öyle canım.Hanımlar sizin bebisler her gun kaka yapiyor mu? Bizimkisinde 3-4 günü buluyor sadece anne sütü veriyorum bu arada
Sağol canım geçsin evetMantıklı, temel fizik bilgisi aslında niye düşünemediysem
Geçsin bir an önce de artık rahatlasın Asrın da. Nasıl oldu hastalığı?
Ben de ben de. İçim sızlayarak tutuyorum başını kolunu falan aşı yapılırken.Kıyamam
Geçmiş olsun
Aşıdan nefret eder oldum
Bence de aşılar olmasın Canları yanmasın miniklerin.Bunu denedin mi, işe yarıyor mu?
Ya bir de ateşin aşının etkinliğini sağladığını okuyorum her yerde, doktorlar bir şey demedi ama dengeyi sağlayabilmek beni korkutuyor. Ateşinin yükselmesi ve havale geçirmesiyle aşının işe yaramamış olması, ikisi de istemediğim şeyler o yüzden kafam karışık aslında. İnşallah çıkmaz ateş de atlatiriz rahatça ya. Keşke bebekler hiç ateşlenmese, asilar da hep suruplu olsa -ki benim kızım şurupları da içmiyor püskürtüyor ooooof off-
Üzülme bence ayrıca emziği kıskanma onu sev çünkü onun sayesinde çocuk memede yaşamamayı öğreniyor
Yavaş yavaş tutmayı öğrenir ama çocuğu güzel değil mi minik eliyle desteklemeye çalışması
Kola yapılan verem canım.Kulaktan mı koltuk altından mı o dereceye çıktı, cok geçmiş olsun. Tek kat giydirdim altına da üstüne de. Hatta termometre almamistim oda için gelirken ondan da aldım. Evin derecesi kaç olmalıydı anneler ya, unuttum ben onu hep.
Sağ bacak çok acır ona değmeyin koluna da su değmesin dediler. Hangi aşıydı sordum ama unuttum hep kızımın ağlaması aklımı aldı.
Bizimde aynı durum sonra bi yapıyoo maaşallah beline kadar çıkıyoHanımlar sizin bebisler her gun kaka yapiyor mu? Bizimkisinde 3-4 günü buluyor sadece anne sütü veriyorum bu arada
Ben bir ara iki günde bitrsarılık testi yaptırıyordum canım çok gereksizmiş. Şimdi 2,5 aylık ve baya düzeldi geçti sarılığı. Ne yaparsan yap 3 aya kadar sürebiliyor. Çok bariz artmadıysa değeri boşuna sık sık test yapmayın derim. Gözle anlaşılıyor zaten artıp azaldığı.Burdayım cnm ara ara bakyrm 2 çocuk ev taşıma işimiz çıktı cnm baya yoğunum buaralar fırsat bulup yazamyrm ama takip etmeye çalısıyrm bebekte uzayan sarılıgmız var doktora gidip geliyrz cnm hatrladgn için saol sen naslsn
Ben verdim canım
Madlendi
Ama emin ol çok lezzetli çikolatası. Sütlü çikolataydı, tadı çok güzeldi ben memnun kaldım.
İnceledim ama sanki halka slingde de sanki bir elle desteklemek gerekiyor. O da benim işime yaramaz. Amaann yapmayayım ozaman ben de işYa da halka sling alabilirsin esnek wrap sling yerine. Onda baya bi kullanırsın ama tek omuz o iş yapabilir misin bilmiyorum
Cnm en son dün yaptırdık düştü cok diye baya 6 çıktı detaylı kan idrar kültürü karaciğer filmi karın ultrasonu falan ne dediler se çektirdik bisey çıkması kilo falan baya iyi gidiyor ama insan korkuyor anne sütü sarılığı olablir 3 ay sürebilirmiş ne yaptm sen ne kadarliķ oldu bebekBen bir ara iki günde bitrsarılık testi yaptırıyordum canım çok gereksizmiş. Şimdi 2,5 aylık ve baya düzeldi geçti sarılığı. Ne yaparsan yap 3 aya kadar sürebiliyor. Çok bariz artmadıysa değeri boşuna sık sık test yapmayın derim. Gözle anlaşılıyor zaten artıp azaldığı.
Geçmiş olsun canım.
Maşallah canım sütun bol olsun ins.ben her emzirmeden sonra sagiyorum kalanlari.
Evet biriktirerek yapıyorlarBizimde aynı durum sonra bi yapıyoo maaşallah beline kadar çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?