Normalmis doğru canım da kendi çok rahatsız oluyor özellikle sabaha karşı saat başı ıkınmaktan uyanıyor gün icinde de huzursuzluk keşke her gün yapabilse. Ne zaman duzene girer ki bu bebeler..Benimki de öyle canım.
Normal dedi doktor
Her bebek aynı olmuyor. Günde 3 kere yapan da var 3 günde bir yapanda
O da çok güzel yöntemmiş. Ben de normalde sütle karıştırıp veriyordum biberonla vitamini bile, 2 gündür sadece biberonun emziğine koyuyorum biberonla besler gibi yediriyorum. Sağmaktan daha kolay geliyor. Ben de şırınga istiyorum emerken daha kolay olur.Bence de aşılar olmasın Canları yanmasın miniklerin.
Benim şuruplardan birinde ince 2ml lik bir şırınga çıktı. Ben artık Ne vereceksem o şırıngaya çekiyorum ve meme emerken dudağının kenarından şırıngayı sokup veriyorum şurubu :)
Başka türlü içmiyor benimki de.
Evet bir tek onu biliyorum ben de bacaktakileri karıştırdım hangisi hangisiydi diye. Ama çok yakanın karma aşı olduğunu düşünüyorum.Kola yapılan verem canım.
Saol cnm, çok şükür,, bebişlerle uğraşmaca :) geçmiş olsun size de,, bir an önce biter inşallahBurdayım cnm ara ara bakyrm 2 çocuk ev taşıma işimiz çıktı cnm baya yoğunum buaralar fırsat bulup yazamyrm ama takip etmeye çalısıyrm bebekte uzayan sarılıgmız var doktora gidip geliyrz cnm hatrladgn için saol sen naslsn
Görümcemden ses çıkmadı Can'ım konusu geçmedi şimdilik, teşekkür ederim saydığın maddeler için eşimi ikna etmeye çalışıcam, hem hastalık kapar orda hem de çok içli dışlı olunca bizim hayatımıza karışmaya başlarlar herşeyi birlikte yapmak isterler özel hayat kalmazYok bildiğim kadarıyla, ben normal gün içinde demleyip içiyorum bit fincan. Zencefil de koy iyi gelir yakar iyileştirir. Geçmiş olsun bir an önce.
Saol cnm insSaol cnm, çok şükür,, bebişlerle uğraşmaca :) geçmiş olsun size de,, bir an önce biter inşallahyeni eviniz de hayırlı olsun, huzurla güle güle oturun
Bana riskli bi yöntem gibi geldi canım hem genzine kaçma açısından hemde meme emerken ağzına birden acı ilaç gelmesi soğutmazmı memedenBence de aşılar olmasın Canları yanmasın miniklerin.
Benim şuruplardan birinde ince 2ml lik bir şırınga çıktı. Ben artık Ne vereceksem o şırıngaya çekiyorum ve meme emerken dudağının kenarından şırıngayı sokup veriyorum şurubu :)
Başka türlü içmiyor benimki de.
Ben vermistim. Cok memnun kaldim. Madlen sutlu cikolata. Hem ucuz hem kaliteliydi bence. cikolata kutusuyla aldim. Misafirlere oyle ikram ettik.kizlar kimler hacı seriften cikolata siparisi vermisti?
madlen miydi,neliydi ve memnun kaldiniz mi?
Playskool patates kafa
Ama ilerleyen zamanda uyanmayacak kaka yaptığında ve değişmeyeceksin zaten cnm. Yani 5-6 saat falan kalmasın tabi ama 1-2 saatte hiçbir şey olmaz. Şimdi sıcaklar da bitti, sorun olacağını sanmıyorum.Benim kız gece 3 gibi bi kaka yapıyor. Onu degismezsem çok vicdan yapıyorum ya. Sonraki uyanması 4 gibi oluyorsa mesela değişiyoruz ya da 3 de değiştigim oluyor. Işte o zaman uyanıyor malesef uyutmak mümkün olmuyor. Ama değişmeyince de kakalar resmen yapışmış oluyor poposuna. Çok rahatsız edici. Ondan sonra işte malesef yatağına koysam da uyumuyor. Mecbur kucakta.
Bir sürü versiyonu var cnm. Değişik değişik ağızlar burunlar şapkalar vs,, onları takıp çıkarıyor çocuk. Hala oynuyoruz biz saçmasapan oyunlar kurup :)))
Benim tam iki ay oldu anlattığım şekilde oldu kırktan sonra. Zaten gidecektim iyiki gitmişim bana ilaç verdi ama içeride dikişlerimin hemen altında minik bi pıhtı gördü.onu yok edecek ilaç. Ama nadirende olsa uZayabiliyormuşta kanama. Sen yinede git bence. İçin rahat eder.Cnm bende hala tam kesilmedim bir iki gün kesilir gibi oluyr tekrar başlıyor leke hiç kesilmedi gitsemmi doktora acaba
Cnm copy paste yapayım bana en yakın gelen yazıyı :Kızlar 2aylık Bebeğin neleri yapabilmesi lazım? Nasıl oyunlar oynayabiliriz uyanık saatleri Nasıl değerlendirebiliriz? Bu arada bebekler agu demeye ne Zaman başlar sizinkiler diyor mu?
Benim tam iki ay oldu anlattığım şekilde oldu kırktan sonra. Zaten gidecektim iyiki gitmişim bana ilaç verdi ama içeride dikişlerimin hemen altında minik bi pıhtı gördü.onu yok edecek ilaç. Ama nadirende olsa uZayabiliyormuşta kanama. Sen yinede git bence. İçin rahat eder.
Ben vermistim. Cok memnun kaldim. Madlen sutlu cikolata. Hem ucuz hem kaliteliydi bence. cikolata kutusuyla aldim. Misafirlere oyle ikram ettik.
Maşallah canım sütun bol olsun ins.
Yok beş altı saat zaten kalmaz da artık dediğin gibi değismemeye çalışıyorum. Bu arada hangi bezi kullanıyorsun? Bizim sırta çıkma problemimiz var. Bağlarken çok dikkat etmeme rağmen çıkıyor kakası. Baştan kıyafet değişiyoruzAma ilerleyen zamanda uyanmayacak kaka yaptığında ve değişmeyeceksin zaten cnm. Yani 5-6 saat falan kalmasın tabi ama 1-2 saatte hiçbir şey olmaz. Şimdi sıcaklar da bitti, sorun olacağını sanmıyorum.
Yok beş altı saat zaten kalmaz da artık dediğin gibi değismemeye çalışıyorum. Bu arada hangi bezi kullanıyorsun? Bizim sırta çıkma problemimiz var. Bağlarken çok dikkat etmeme rağmen çıkıyor kakası. Baştan kıyafet değişiyoruz5300gr 2 numara kullanıyorum yani tam da bedeni ama neden böyle bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?