2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Benimki de öyle canım.
Normal dedi doktor
Her bebek aynı olmuyor. Günde 3 kere yapan da var 3 günde bir yapanda
Normalmis doğru canım da kendi çok rahatsız oluyor özellikle sabaha karşı saat başı ıkınmaktan uyanıyor gün icinde de huzursuzluk keşke her gün yapabilse. Ne zaman duzene girer ki bu bebeler..
 
O da çok güzel yöntemmiş. Ben de normalde sütle karıştırıp veriyordum biberonla vitamini bile, 2 gündür sadece biberonun emziğine koyuyorum biberonla besler gibi yediriyorum. Sağmaktan daha kolay geliyor. Ben de şırınga istiyorum emerken daha kolay olur.

Kola yapılan verem canım.
Evet bir tek onu biliyorum ben de bacaktakileri karıştırdım hangisi hangisiydi diye. Ama çok yakanın karma aşı olduğunu düşünüyorum.

Bu arada çok geçmiş olsun alıntılamıştım da kaybolmuş yine, küçücük bebek koca insan gibi hastalanmis kıyamam ya
 
Saol cnm, çok şükür,, bebişlerle uğraşmaca :) geçmiş olsun size de,, bir an önce biter inşallah yeni eviniz de hayırlı olsun, huzurla güle güle oturun
 
Yok bildiğim kadarıyla, ben normal gün içinde demleyip içiyorum bit fincan. Zencefil de koy iyi gelir yakar iyileştirir. Geçmiş olsun bir an önce.
Görümcemden ses çıkmadı Can'ım konusu geçmedi şimdilik, teşekkür ederim saydığın maddeler için eşimi ikna etmeye çalışıcam, hem hastalık kapar orda hem de çok içli dışlı olunca bizim hayatımıza karışmaya başlarlar herşeyi birlikte yapmak isterler özel hayat kalmaz
 
Kızlar 2aylık Bebeğin neleri yapabilmesi lazım? Nasıl oyunlar oynayabiliriz uyanık saatleri Nasıl değerlendirebiliriz? Bu arada bebekler agu demeye ne Zaman başlar sizinkiler diyor mu?
 
Bana riskli bi yöntem gibi geldi canım hem genzine kaçma açısından hemde meme emerken ağzına birden acı ilaç gelmesi soğutmazmı memeden
 
kizlar kimler hacı seriften cikolata siparisi vermisti?
madlen miydi,neliydi ve memnun kaldiniz mi?
Ben vermistim. Cok memnun kaldim. Madlen sutlu cikolata. Hem ucuz hem kaliteliydi bence. cikolata kutusuyla aldim. Misafirlere oyle ikram ettik.
 
Ama ilerleyen zamanda uyanmayacak kaka yaptığında ve değişmeyeceksin zaten cnm. Yani 5-6 saat falan kalmasın tabi ama 1-2 saatte hiçbir şey olmaz. Şimdi sıcaklar da bitti, sorun olacağını sanmıyorum.
 
A AysheDuru canım patates Ada'm dediğin oyuncak nasıl
Bir sürü versiyonu var cnm. Değişik değişik ağızlar burunlar şapkalar vs,, onları takıp çıkarıyor çocuk. Hala oynuyoruz biz saçmasapan oyunlar kurup :)))
 

Eklentiler

  • IMG_2331.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 42
Cnm bende hala tam kesilmedim bir iki gün kesilir gibi oluyr tekrar başlıyor leke hiç kesilmedi gitsemmi doktora acaba
Benim tam iki ay oldu anlattığım şekilde oldu kırktan sonra. Zaten gidecektim iyiki gitmişim bana ilaç verdi ama içeride dikişlerimin hemen altında minik bi pıhtı gördü.onu yok edecek ilaç. Ama nadirende olsa uZayabiliyormuşta kanama. Sen yinede git bence. İçin rahat eder.
 
Kızlar 2aylık Bebeğin neleri yapabilmesi lazım? Nasıl oyunlar oynayabiliriz uyanık saatleri Nasıl değerlendirebiliriz? Bu arada bebekler agu demeye ne Zaman başlar sizinkiler diyor mu?
Cnm copy paste yapayım bana en yakın gelen yazıyı :

Yakınlarını tanımaya ve ayırt etmeye başlar.
Kolayca güler.
Ağlamalar azalır.
Seslere ses çıkartarak karşılık verir.
Anne ve babasına farklı davranır: yanındayken onların dikkatini çekmeye çalışır
Karın üstü yatarken kol ve dirseklerinin üzerinde vücudunu kaldırır ve bu şekilde 5-10 saniye kadar durur.
Destekle kucakta oturabilir.
Yüz ifadesi ve çıkardığı sesler güçlenir.
Kucağa alınırken tüm vücudunu toplar.
Yakalama refleksi kaybolur; elleri genelde açık durur.
Elleriyle yüzünü, gözlerini ve ağzını keşfetmeye çalışır.
Bir oyuncağı tutmak ve sallamak ister.
Bir nesneyi gözünün bir ucundan diğerine kadar takip edebilir.
Sesleri, dışarıdan duyduğu şeylere tepki olarak değil, kendi içinden gelenlere tepki olarak çıkarmaktadır.
El ve kollarını daha çok hareket ettirir.
Nesnelere vurabilir.
Yaptığı hareketlerden ödül bekleyerek hafızasını kullanmaya başladığını gösterir.
Başını ve boynunu çevirerek sesin kaynağını arar.
Dinlemek için emmeyi bırakır.
Konuşma seslerini diğer seslerden ayırt eder.
 


Benimde aynı şekilde oldu.Metiler diye bi ilaç verdi doktorum pıhtının temizlenmesi için.Kullandım bitti ama hala azda olsa geliyor. Doktorum normal stres yapma dedi.
 
Ama ilerleyen zamanda uyanmayacak kaka yaptığında ve değişmeyeceksin zaten cnm. Yani 5-6 saat falan kalmasın tabi ama 1-2 saatte hiçbir şey olmaz. Şimdi sıcaklar da bitti, sorun olacağını sanmıyorum.
Yok beş altı saat zaten kalmaz da artık dediğin gibi değismemeye çalışıyorum. Bu arada hangi bezi kullanıyorsun? Bizim sırta çıkma problemimiz var. Bağlarken çok dikkat etmeme rağmen çıkıyor kakası. Baştan kıyafet değişiyoruz 5300gr 2 numara kullanıyorum yani tam da bedeni ama neden böyle bilmiyorum .
 
kizlar bebisleri ne zaman yikiyorsunuz,
daha ayilmadan yani uyanmaya yakin mi,yoksa uyaninca mi?
emir uyanir uyanmaz agliyor,yani boyle uyanip etrafa bakinmiyor. herkesin bebesi boyle mi?
 


2 numara 2-5 kg arasi ya,3 numara buyuk mu gelir canim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…