2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar bebisleri ne zaman yikiyorsunuz,
daha ayilmadan yani uyanmaya yakin mi,yoksa uyaninca mi?
emir uyanir uyanmaz agliyor,yani boyle uyanip etrafa bakinmiyor. herkesin bebesi boyle mi?
Sabahları uyanınca keyifli olmuyor mu? Ben sabah yıkıyorum. Çok az emzirip sonra banyo yaptırıyorum. Banyodan sonra da tam emzirip yatırıyorum.
2 numara 2-5 kg arasi ya,3 numara buyuk mu gelir canim?
2 numaranın üzerinde 3-6 kilo yazıyor. Primada öyle en azından ya lis mi biliyorum acaba

pampers kullaniyorum. onda 2-5 yaziyor.

emirin ayaklari alcidaydi ya canim,banyo yaptiramadik.

pampers kullaniyorum. onda 2-5 yaziyor.

emirin ayaklari alcidaydi ya canim,banyo yaptiramadik.
Ayyy yoksa yanlış mi bakıyorum yaa simdi kız ayaklarımda bakamayacağım ama indirdikten sorna bi bakayım ya.

Genelde grupta herkes akşam üstleri yaptırıyor banyo ama ben üşür diye sabahları öğlene doğru yaptırıyorum. Sabah uyandiginda keyifli oluyor. Her uyandığında mi huysuz oluyor emir?

ay ben yanlis yazdim. 1 numara yazdigini goruyorum ama 2 okuyorum paketin ustunu,aaaah uykusuzluk aah

emir direk aglayarak uyaniyor canim,acliga tahammulu yok.

Bizim kız 5 kilo ve biz 2-3 haftadır 3 numara kullanıyoruz çünkü sizdirmaya başlamıştı 2 numara. Pampers premium care şu an kullandığım.

ay ben yanlis yazdim. 1 numara yazdigini goruyorum ama 2 okuyorum paketin ustunu,aaaah uykusuzluk aah

emir direk aglayarak uyaniyor canim,acliga tahammulu yok.
Ay tamam ben de diyorum ben mi yanlış biliyorum :)
Sen de o zaman azıcık emzir ve öyle yaptır. Tam doymamış olması gerekiyormuş çünkü banyo yaparken.
Bizim kız 5 kilo ve biz 2-3 haftadır 3 numara kullanıyoruz çünkü sizdirmaya başlamıştı 2 numara. Pampers premium care şu an kullandığım.
Hımmm belki de bizim de 3 numaraya geçme vaktimiz gelmiştir yaa bilseydim almazdım daha yeni 2 numara aldım koca bir paket. Üzerinde 6 kg a kadar yazıyor aslında ya neden böyle oluyor acaba

Aslında 3 numara da 5 kg dan başlıyor. Onun boyu daha uzun 2 ye göre. Arkadan çıkma ihtimali azalaçır

Evet c
Benimde aynı şekilde oldu.Metiler diye bi ilaç verdi doktorum pıhtının temizlenmesi için.Kullandım bitti ama hala azda olsa geliyor. Doktorum normal stres yapma dedi.
Evet canım banada aynısını verdi. Benim kontrole gittiğim gün yoktu zaten. Şimdide gelmiyor sanırım bitti.

Tmm cnm saol

Bizim de bu kilolarda aynı problem oluyordu 3 numaraya geçince bitti sizin de geçme zamaniniz gelmiş :) benim de elimde bir miktar 2 numara kaldı bi tanıdığa verdim artik

Canım zaten uzamış sarılık demek anne sütü sarılığı demek. Aynı şey. İki ismi var. Halk arasında anne sütü sarılığı deniyor fakat doktorlar bu ismi kullanırlarsa annelerin anne sürü vermeyi keseceğimden korktukları için bu ismini kullanmıyorlar.
Hiç birşey yapma canım benim aynen emzirmeye devam et. Anne sütüne vücudu alıştıkça yani 3 aya kadar geçiyor. Benim bebek 2,5 aylık. Şimdi test yapılsa sanırım 1 falan çıkar. O kadar azaldı. Hatta bitti gibi. Darısı başına canım. Yapacak birşey Yok. Sadece normal hiç sarılık yokmuş gibi yaşamaya devam et. Bizim değerimiz 2. Aya kadar hep 12 ve üstüydü. Sizinki baya düşükmüş. Endişe etme.

Normalmis doğru canım da kendi çok rahatsız oluyor özellikle sabaha karşı saat başı ıkınmaktan uyanıyor gün icinde de huzursuzluk keşke her gün yapabilse. Ne zaman duzene girer ki bu bebeler..
Ah nerdeee
Yapsalar da biz de rahat etsek

Sağol canım benim

Sizin bağırsaklar Ne durumda? Amin için tekrar bir test olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…