2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hadi hayirli olsuuun,hasta oldum,bogazim agriyor,cok halsizim. balli limonlu ihlamur ictim,mandalina yiyorum,insallah hemen gecer,basim da catliyor

Valla ben 10 gunlukten beri yalniz bakiyorum. Baslarda ev islerini yapmiyodum. Saolsun esim yemekleri hallediyodu. haftada 1 gun temizlik icin biri geliyo. Genel temizlik utuyu falan yapiyo. Bende sadece bebek camasir bulasik yemekle ilgileniyom. Artik alistim. Sana en buyuk onerim annenler gitmeden bebeginin bi gunlugunu tut. Gun icinde kacta uyuyo uyaniyo. Ben o sayede rahatladim. Her seye yetisiyorum cok sukur

Kizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.

Kizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.
Benim cis değil de kaka çıkıyor. Zaten gürültülü kaka yapıyor hemem açıyorum altını ama ona rağmen çıkmış oluyor :) Benim kız fazla mi yapıyor ne

hadi hayirli olsuuun,hasta oldum,bogazim agriyor,cok halsizim. balli limonlu ihlamur ictim,mandalina yiyorum,insallah hemen gecer,basim da catliyor

Cok gecmis olsun. Zencefil tuketebiliyosak eger bal sut zencefil cok ii geliyo.

Benim 5500 olunca 2 no sizdirmaya baslamisti. Gerci ishal gibi bisey olmustu. O yuzden 3e gectim ben bikac haftadir. Bide primanin aktifi mi premium care mi daha ii ya?

Değiştir bence Can'ım az büyük olsa da bez bişey olmaz küçük olup sızacağına sokacağına az büyük olsun

Yakınmış aramız bizimkide inşallah uzun uykuya geçer biran önce. Günde 1 yada 2 kez uzun uyuyor. Uzun dediğim de 2 saati geçmiyor.hep 1 saat uyuyor gece de bu şekilde. Banyo da yapsa değişmiyor bu durum.
Uyumadan önce emzirdikten sonra sağdığın süttende takviye yapsan belki uzayabilir uyku süresi. Birde bebeklerin günü gününe tutmuyor. Bakarsın bu gece kısa uyur benimkide.
Ben 20 günlükten beri yalnız bakıyorum. Herşey mükemmel olmuyor ama bir düzen oturtursan çokda zor değil.Normalde evi süpürüp toparlaman 2 saatteyse bebek olunca 4 saatte yapıyorsun.Uyuduğu anda kalkıyorum işlerimi hallediyorum. Hallolmazsa eşim akşam gelince yardım ediyor.Yemek yapamadıysam yemek sepeti sağolsun :))) ilk dönemler dışardan baya sık yiyorduk şu an düzen oturduğu için hergün yemek yapabiliyorum sadece canımız istediğinde yiyoruz.

Ben uyanık olduğu Zaman çıkarıyorum Can'ım oyun halısına falan koymadan önce uyutacapını Zaman kundak yapmadan eldiven de giydiriyorum, akşamları heo eldivenli tutabilirsin soğuk olursa elleri gğndğz aç yeter

36.8 bizim normalimiz, daha hic farklı bir dereceye denk gelmemiştim. Takip ederim zaten ya, daha birkaç gün huzur yok bana ama atlattık sanki bunu da
Darısı tüm bebelerin başına
amin hadi gecmis olsun size de :)
sagol canim ama ben kartaldayim bagdat cad cok terste kaliyor cunku arac yok. arac olmayinca da yakin yerde ariyoruz mecburen.
bence degistir.
aa kartalda nerdesiniz? yok canim anladim karisik degil :)) arac yok ya o yuzden cok uzaga pek istemiyorum acikcasi. maltepe ya da kartalda bi dr bulabilirsek super olacak

Saol canm. Aynen actim simdi. Geceleri hep kapatiyorym evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…