Benimde ilk çocuğum annemler yardıma gelmişlerdi ama bu ay gidecekler. Nasıl idare ediyorsun tek başına hem çocuk hem ev zor oluyor mu? Ben şimdi kara kara düşünmeye başladım napacam yemeği temizliği bir yandan bebeği diye
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım.hadi hayirli olsuuun,hasta oldum,bogazim agriyor,cok halsizim. balli limonlu ihlamur ictim,mandalina yiyorum,insallah hemen gecer,basim da catliyor
Cnm 3 ay i bekle uyuyacak merak etmeAy maşallah diyelim darısı bize. Daha 3 saat bile uyumuş değilken 5-6 saat hayal gibi :)
Siparisi verirken not kismina yaz. 'Hosgeldin Emir' gibi. Emir di dimi oglunun adi. Ayy karistiriyosam kusura bakma.iyiiii,ismini yazdirayim o zaman oglusumun:))
Benim cis değil de kaka çıkıyor. Zaten gürültülü kaka yapıyor hemem açıyorum altını ama ona rağmen çıkmış oluyor :) Benim kız fazla mi yapıyor neKizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.
hadi hayirli olsuuun,hasta oldum,bogazim agriyor,cok halsizim. balli limonlu ihlamur ictim,mandalina yiyorum,insallah hemen gecer,basim da catliyor
Kizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım.
Geçmez inşallah anne sütü onu korur bol bol emzirirsin.sagol canim. once annem sonra esim,simdi de maske sırası bende:)
kafa kalkmama olayi cok kotu. emire de gecer diye korkuyorum.
aman dikkat edin sizler de.
Siparisi verirken not kismina yaz. 'Hosgeldin Emir' gibi. Emir di dimi oglunun adi. Ayy karistiriyosam kusura bakma.
Cok gecmis olsun. Zencefil tuketebiliyosak eger bal sut zencefil cok ii geliyo.
Geçmez inşallah anne sütü onu korur bol bol emzirirsin.
Değiştir bence Can'ım az büyük olsa da bez bişey olmaz küçük olup sızacağına sokacağına az büyük olsunGünaydın kızlar bezden konuşulmuşta bende bi soru sorayım dedim :) doğa bir hafta önce 4800 dü şu an iki numara kullanıyoruz 3-6 kg elimdeki paket bitince 3 noya geçerim diyordum bu arada prima hariç diğer bütün bezler de 3 no 4-9 kg yazıyor prima da 5-9 birtek neyse dün arkadaş bez getirmiş sağolsun 2 numara açmadım acaba değissemmi dedim 3 no bezle küçük gelirmi diğer pakette de çok var daha beş kiloyu geçtimi küçük gelir gibi geldi bana ama
Uyumadan önce emzirdikten sonra sağdığın süttende takviye yapsan belki uzayabilir uyku süresi. Birde bebeklerin günü gününe tutmuyor. Bakarsın bu gece kısa uyur benimkide.Yakınmış aramız bizimkide inşallah uzun uykuya geçer biran önce. Günde 1 yada 2 kez uzun uyuyor. Uzun dediğim de 2 saati geçmiyor.hep 1 saat uyuyor gece de bu şekilde. Banyo da yapsa değişmiyor bu durum.
Ben uyanık olduğu Zaman çıkarıyorum Can'ım oyun halısına falan koymadan önce uyutacapını Zaman kundak yapmadan eldiven de giydiriyorum, akşamları heo eldivenli tutabilirsin soğuk olursa elleri gğndğz aç yeterKizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
amin hadi gecmis olsun size de :)36.8 bizim normalimiz, daha hic farklı bir dereceye denk gelmemiştim. Takip ederim zaten ya, daha birkaç gün huzur yok bana ama atlattık sanki bunu da
Darısı tüm bebelerin başına
sagol canim ama ben kartaldayim bagdat cad cok terste kaliyor cunku arac yok. arac olmayinca da yakin yerde ariyoruz mecburen..
Canım ataşehir memorial da doğum yaptım oğlumu 5. Ayına kadar götüedüm çok memnundum ayşe özlen çardak dr adı ama bağdat caddesinde oturuyordum ve bana uzak geliyordu trafik felan bende evime yürüme mesafesinde olan bağdat caddesi med amerikan polk. Alev özçelik e götürdüm 1.5 yaşına kadar bursaya taşınınca devam edemedim
bence degistir.Günaydın kızlar bezden konuşulmuşta bende bi soru sorayım dedim :) doğa bir hafta önce 4800 dü şu an iki numara kullanıyoruz 3-6 kg elimdeki paket bitince 3 noya geçerim diyordum bu arada prima hariç diğer bütün bezler de 3 no 4-9 kg yazıyor prima da 5-9 birtek neyse dün arkadaş bez getirmiş sağolsun 2 numara açmadım acaba değissemmi dedim 3 no bezle küçük gelirmi diğer pakette de çok var daha beş kiloyu geçtimi küçük gelir gibi geldi bana ama
aa kartalda nerdesiniz? yok canim anladim karisik degil :)) arac yok ya o yuzden cok uzaga pek istemiyorum acikcasi. maltepe ya da kartalda bi dr bulabilirsek super olacakBende kartaldayım canım. Daha öncede söylemiştim eren hastanesini ama eğer araç varsa rahat ulaşımı. Yoksa sana ters gelebilir hastanenin yeri. Benim doktorum tavsiye etti nilüfer hanımı. Şimdilik çok memnunuz.büyük oğlumun doktoru süperdi ama kartaldan taşınınca ümraniye tıp merkezinde çalışmaya başladı. Orası da bize çok ters diye bıraktık. Neşet baycan ismi. Ama maltepede de var bir dr orası daha yakın kartala. Ben büyük oğlumu diğer dr gidince oraya başlamıştım. maltepe tıp merkezinde mustafa beye götürüyordum o da iyiydi.çok karışık mı yazdım acaba. Ama özetle neşet bey ve nilüfer hanımı düşün.
Yattığın yerden emzirebilir mısın ki acabakafayi kaldiramiyorum,emzirmek cok zor
Ben uyanık olduğu Zaman çıkarıyorum Can'ım oyun halısına falan koymadan önce uyutacapını Zaman kundak yapmadan eldiven de giydiriyorum, akşamları heo eldivenli tutabilirsin soğuk olursa elleri gğndğz aç yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?