2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sevgili anneler merhaba size bi sorum olacaktı daha önce konuşuldu mu bilmiyorum bebeğimden dolayı çok sık giremiyorum. Rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Doktorumuz yapılmasını önerdi ama 2 farklı sağlık ocağındaki ebe ve hemşire ben olsam yaptırmazdım kesinliği kanıtlanmış bişey değil dediler. Siz ne düşünüyosunuz. Birde 2 ve 4. Ayda yada 3 ve 5.ayda yapılıyormuş yaptıranlar hangi aylarda yaptıracak

Biz 3. ayda yaptırıcaz.

Bizim doktorumuz yaptır dedi. Eşim eczacı o da yaptırmaktan yana. 3 ve 5de yaptıracağız.

Merhaba kızlar gece uykusuna kaç gibi başlatıyorsunuz bebekleri sabah kaça kadar uyuyor? Gece uykularında sürenin uzaması lazım sanırım ama biiznki uzamadı gece en fazla 3saat deliksiz uyuyır bazen daha da az, daha uzun uyması için ne yapmak lazım? Ben 8gibi geceye başlatmaya çalışıyorum ama erken mi sizce dah mı geç başlatmalıyım onla mı ilgili acaba uyku saati

Zaman zaman değişmekle birlikte,9a dogru uyuyor. Maalesef 3saatte bir hatta bazen 2 saatte bir uyanıyor:/

hadi hayirli olsuuun,hasta oldum,bogazim agriyor,cok halsizim. balli limonlu ihlamur ictim,mandalina yiyorum,insallah hemen gecer,basim da catliyor
2.ay zaten bir sürü aşı var cabım ben 3-5yapormayı düşünüyprum

Cok gecmis olsun agir hastalik gecirdim ben... 2 hafta once basladi ishal kusma ates ardindan bir bogaz agrisi dilde sisme yuzum gozum ucuk oldu suan hala burnum akiyor... salgin var dikkat etmek lazim
Çok geçmiş olsun canım. Ben hasta değilim ama bi yanma var burnumda ama şimdi geçti gibi. İşe yaradı galiba doğal yollara başvurdumda:)

Kartal merkeze yakınım ben. Karlıktepe diye geçiyor. Hasan doğan spor kompleksinin üst tarafında kalıyor. Sen nerdesin:)

Benim 5500 olunca 2 no sizdirmaya baslamisti. Gerci ishal gibi bisey olmustu. O yuzden 3e gectim ben bikac haftadir. Bide primanin aktifi mi premium care mi daha ii ya?
Premium kullaniyorum ben cnm aktif olandan da kullandim ama islaklik gostergesi yoktu bu sebeple hoslanmadim aktif olanin ici pamuksu premium olaninki petekli oluyor. Yalniz islaklik gostergesi disinda bir memnuniyetsizligim yoktu yesil paket primadan

Denizin tek sorunu gece uykusuna geç saatte dalması. Onun dışında iyiyiz. Saat 21.30 da odaya geçiyoruz. Alt değişme beslenme derken uykuya 22.30 genelde 23 de dalıyor.sonra gece 4 te sonrada 6.30 da uyanıyor ve güne başlıyor. Bende erken uyumasını istiyorum. Ni kaç kez denedim. Hem çok yoruldum saatlerce uğraştım hemde denizi yordum boşyere o geceler daha geç uyuduğu gibi çok sık uyanıyordu. Vazgeçtim bende geç uyuyor ama en azından gece düzenli artık. Doktorada sordum. Erken uyuyup erken uyanmasını isteriz ama her bebek farklı. Denizde bu saatte uyuyor demekki zorlama dedi. Çok iyi gece uyanması uğraşma çocukla dedi:) bu aylarda zaten gündüz değil gece düzeninin olması gerekmiş.

Iki haftadır annem yok. Hiç bir şey yapamıyorum evde ya. Sizde durumlar nasıl? Uyutuyorum koyuyorum maksimum 20 dk uyuyor. Eşim gelince ne yapıyorsam o

Kızlar relactaz iyi demiştiniz ya gaz için. Doktora sordum her emmede 8 damla kullanabilirsin dedi.sizler nasıl kullanıyorsunuz? Bi de emmeden sonra değil mi? Kadına onu sormayı unuttum da:)

Cnm 4800 3 numara icin erken sen elindeki iki noyu kullan... biz 5900 kg yiz suan ve ben hala prima 2 numara kullaniyorum. Ben bez kilosunu yarim kilo gecene kadar hep bekliyorum 3 numaraya 6300- 6500 iken baslamayi dusunuyorum.
Bende henüz geçmedim 3 numaraya. Denizde 6.200 kilosu. 2 numaradan memnunum. Seğişiyormu boyutları bilmiyorum ben hiç değiştirmedim premium care kullanıyorum

Kızlar relactaz iyi demiştiniz ya gaz için. Doktora sordum her emmede 8 damla kullanabilirsin dedi.sizler nasıl kullanıyorsunuz? Bi de emmeden sonra değil mi? Kadına onu sormayı unuttum da:)
Relactaz kullandıktan sonra mucize gibi gazımız bitti. Var ama rahat çıkartıyor çok şükür. Bize günde 4 kez aç karnına 6 damla dedi. Bir ay oldu öyle devam ediyorum

Iki haftadır annem yok. Hiç bir şey yapamıyorum evde ya. Sizde durumlar nasıl? Uyutuyorum koyuyorum maksimum 20 dk uyuyor. Eşim gelince ne yapıyorsam o

Bende aynıyım:/ bişeyler yiyeyim diyorum her zaman buz gibi oluyor :/ tuvalete bile kostur kostur gidiyorum!
allahtan esim 5-5bucuk gibi evde oluyor erken geliyor da,ondan sonra yapıyorum ne yapacaksam:)

Relactaz kullandıktan sonra mucize gibi gazımız bitti. Var ama rahat çıkartıyor çok şükür. Bize günde 4 kez aç karnına 6 damla dedi. Bir ay oldu öyle devam ediyorum

Hmm sagol cnm,emzirmeden once kullanırım o zmn bende. Aslında cıkartıyor normalde de, dün bulgur pilavı yedim herkes o yapmıstır dedi.kimisi de ye süt yapar dio napcagımı sasırdımm

Ben de genelde yalnızım 10 günlükten beri annem arada sırada gelip yardım eder sağolsun ama genelde yalnızım. İpek artık kendi kendine oyalanıyor ya o zaman ya da uyuyunca artık ne yapabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…