2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Başardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
Ayy masallah cok seker ben umudu kestim aldiramadim

Cnm 3 ay i bekle uyuyacak merak etme
Ayy ben neyi beklesem acaba 88 gunluk olduk uyku duzeni hic yok dun hic uyumadi gece gunduz toplasan 4 saat..bugun uyuyo cok sukur gaz tam gazuyanikken gazli huzursuz ne masaj ne damla ne banyo fayda etmiyo ve tekim cildiracak gibi oluyorum bazen sonra kendime kiziyorum sabirsizligima acliktan degil ama gecen ayda ayniydi 1500 kiloya yakin almisti..3 gun sonra doktor kontrolumuz var tahlil isticem huzursuzlugun altindan baska bisey cikmasin Allah korusun

1500 kilo ne ya takintili anne.. neyse anladiniz siz 1.5 kilo 1500 gr

Cnm 3 ay 6 ay veyahut 2 yaş... beklenmesi gereken zamanlar... genelde 3 ila 6 ay... benim kardesim 2 yasindayken uyumaya baslamisti bazi bebekler de oyle oluyor.

gecmis olsun canim dikkat etmek lazim valla ben de maskeyle dolasiyorum
Kartal merkeze yakınım ben. Karlıktepe diye geçiyor. Hasan doğan spor kompleksinin üst tarafında kalıyor. Sen nerdesin:)
ben de ugurmumcudayim. cok bilmiyorum gecmisligim yok daha dogrusu ama nerde oldugunu biliyorum karliktepenin.

Bende yesilden kullandim baslarda ama sevmemistim. Neden oldugunu hic hatirlamiyorum ama.

Bende aksine slepy begeniyorum kizlar ustelik 4 numara kullaniyrum 6 9 kg galiba ona ragmen oglumun bacaginda iz kaliyor acaba biraz daha buyuyune mi gecsem yaa

Bende aynıyım:/ bişeyler yiyeyim diyorum her zaman buz gibi oluyor :/ tuvalete bile kostur kostur gidiyorum!
allahtan esim 5-5bucuk gibi evde oluyor erken geliyor da,ondan sonra yapıyorum ne yapacaksam:)
Senin bebe de pek durmuyor o zaman :)

Ben de genelde yalnızım 10 günlükten beri annem arada sırada gelip yardım eder sağolsun ama genelde yalnızım. İpek artık kendi kendine oyalanıyor ya o zaman ya da uyuyunca artık ne yapabilirsem
Masallah ya sen zaten süper ana
Ogurup atıyor mu yoksa ağzından mi düşüyor

Güzel anneler selamlar uzun zaman sadece ara ara girebildim son bir iki sayfaya bakabildim ama hiç yazamadım. Tabiki sizi unuttuğumu sanmayın sadece zamansızlık ve gelişen durumlar buna neden oldu.
Bu arada neler oldu dersek, grip olmuştum ilk önce kızıma geçti. Oğlumla beraber yatırıyordum kizi, ayirdım yatakları falan geçmesin ona diye doktor çok küçükler ilaç veremeyiz eğer ilerlerse yatırıp serum ve hava vermeliyiz dedi acaip moralim bozuldu. Kızı 1500 kilo eve getirmişim küveze girmemis simdi grip yuzunden hastanede yatabilir diyorlsr uyuz olmamak elde değil. Öyle derken oğlana da geçti tadından yenmez oldu. Neyse bol emzirerek sık sık serum fizyolojik yaparak ve günde bir kaç kaşık ıhlamur vererek aştık allaha şükür. Evet 40 günlük bebelere ıhlamur verdik pişman değilim
Arkasından oğlanın testislerinde koyuluk var diye bazı testler istediler bir hormonu sıkıntılı olabiliyomus böyle olunca aklınızda olsun erkek anaları. Kuzumdan beş tüp kan aldılar git gel hastanelerde bir kan değerimiz düşük çıktı tekrarlanmasını istediler bir daha beş tüp kan çıldırmamak elde değil bir hafta arayla 10 tüp kan canı nedir zaten. Neyse şimdilik doktor takipte kalicaz bebek olduğu için o değer düşük olabilir asıl onemli olan değeri normal, müdaheleye gerek yok dedi. Bir sonraki ay ilaçlı bir test var onu yapmalıymışız eğer hormon değeri düşükse tiroid gibi ömrü billah ilaç kullanacakmış dışardan o hormonu vereceklermiş.

Daha sonra meme savaşları başladı kızlar benimkiler sırayla memeye savaş açtı tabi biberon kullanıyoruz o kolayına geliyor ikisinin de. Oğlana kaşık operasyonu yaptım emzik bıraktım ağlaya ağlaya öğünleri geçirdik içim gitti ama şimdi durumu daha iyi. Kız daha cadaloz şırıngada ağzını kapıyor asla sokamıyorum kasıkta da ne kadar koyarsan ağzına anında bir şekilde hepsini dışarı çıkarıyor. Başta kelebekle emiyordu gene ona döndük şükür onla tuttu. Kelebek falan zor ama yesin de onla yesin yapacak bisi yok.

Bunun haricinde aşırı yoğun bacılarım yemek bile zor yeniyor. Hafta ici annem burda hafta sonu eşimle bakıyoruz. Bazen yalnız kaldım ikisi aynı anda ağlıyor allahım bomba oluyor anlatamam

Durumlar böyle özledim sizi ya umarım daha çok fırsat bulabilirim ama bulmak için çaba sarf ediyorum inanin bütün yeğenlerimi de ayaklarından opun lütfen yerime

bize saglik ocagindaki hemsire genelde 8. saatten sonra yukselir ama 4. saatten sonra takip etmeye basla, 24-48 saat boyunca da takip et dedi.
bizim normalimiz 37 bu arada defne kizin normalde kac oluyor merak ettim :))
Bizim bebe sıcak kanlı 37.5 normali.
Ama babasında da var o, hep sıcaktır vücudu. O yüzden azıcık hava serin olsa donar kendisi vücudu daha sıcak olduğu için.
Neye göre acaba ya bu sıcaklıklar.
Bak şimdi merak ettim

Benimki de 4700gr ve ben 2 numara prima kullanıyorum. 1 numara primayı bırakalı zaten 15- 20gün anca oldu belki de olmadı. Ben problem olacağını sanmıyorum, daha 1 ay kullanırım ben 2 numarayı.

Canım ellerinin üşümesi sorun değil. Ben ilk 2-3 hafta taktım sanırım eldiveni, sonra çıkarttım. Evet bazen eller soğuk oluyor. Özellikle sabah yataktan çıktıktan sonra. Hemen eldiven takıyorum, biraz ısınıyor sonra çıkartıyorum. Zaten hareketleniyor sonrasında ve ısınıyor eller.

Benm oğluş ta mukuslu iki gündür. Ve tekrar aşırı gaz modunda nedense. Üşüttüm desem sanmıyorum. Biçok sebebi varmş mukuslunun. Devam ederse gideyim doktora
O mukus yok mu o mukus
Birçok sebebi var evet canım
Bizimki grip hala, geniz akıntısı falan da var. Grip yaparmış mukuslu kaka. Enfeksiyon, bağırsak problemleri, alerji vs bir sürü sebep olabiliyor. Ama önemli olan hiç bir sebep yokken. Yani üşütmemiş, hep olmamış ise 2-3 güne geçmezse git doktora. Diğer sebeplere bakmak için test yaparlar.
Umarım geçer hemencecik.

Zaten kızı bırakıp bi iş yapamıyorum o zaman akşama kadar emzirme kampı holley zorunlu emzirme kampı yapıyorum
Aynı durum bende de var.
Birkaç gündür grip ve öksürüyor diye memeden indirmedim. Wc ye bile birlikte gidicem neredeyse. Zorunlu kamp oldu bana da.
Süt miktarı değişmişmidir merak ediyorum aslında. Bir fırsat bulup sağsam merakımı gidersem ne iyi olur ama büyün gün emiyor. O uyuyunca da benim pil bitiyor ve uyuyorum. Zaten gündüz uyuduğunu gören olmadı henüz. Akşamları da grip diye bir saat aralıklarla ayaktayız.
Bir geçip gitseydi şu pis hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…