Ayy masallah cok seker ben umudu kestim aldiramadimBaşardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
Ayy ben neyi beklesem acaba 88 gunluk olduk uyku duzeni hic yok dun hic uyumadi gece gunduz toplasan 4 saat..bugun uyuyo cok sukurCnm 3 ay i bekle uyuyacak merak etme
1500 kilo ne ya takintili anne.. neyse anladiniz sizAyy masallah cok seker ben umudu kestim aldiramadim
Ayy ben neyi beklesem acaba 88 gunluk olduk uyku duzeni hic yok dun hic uyumadi gece gunduz toplasan 4 saat..bugun uyuyo cok sukurgaz tam gaz uyanikken gazli huzursuz ne masaj ne damla ne banyo fayda etmiyo ve tekim cildiracak gibi oluyorum bazen sonra kendime kiziyorum sabirsizligima acliktan degil ama gecen ayda ayniydi 1500 kiloya yakin almisti..3 gun sonra doktor kontrolumuz var tahlil isticem huzursuzlugun altindan baska bisey cikmasin Allah korusun
Cnm 3 ay 6 ay veyahut 2 yaş... beklenmesi gereken zamanlar... genelde 3 ila 6 ay... benim kardesim 2 yasindayken uyumaya baslamisti bazi bebekler de oyle oluyor.Ayy masallah cok seker ben umudu kestim aldiramadim
Ayy ben neyi beklesem acaba 88 gunluk olduk uyku duzeni hic yok dun hic uyumadi gece gunduz toplasan 4 saat..bugun uyuyo cok sukurgaz tam gaz uyanikken gazli huzursuz ne masaj ne damla ne banyo fayda etmiyo ve tekim cildiracak gibi oluyorum bazen sonra kendime kiziyorum sabirsizligima acliktan degil ama gecen ayda ayniydi 1500 kiloya yakin almisti..3 gun sonra doktor kontrolumuz var tahlil isticem huzursuzlugun altindan baska bisey cikmasin Allah korusun
Premium care oldukca genis bence 6500 e kadar kullanilirBende henüz geçmedim 3 numaraya. Denizde 6.200 kilosu. 2 numaradan memnunum. Seğişiyormu boyutları bilmiyorum ben hiç değiştirmedim premium care kullanıyorum
gecmis olsun canim dikkat etmek lazim valla ben de maskeyle dolasiyorumSabah kalktım burnum yanıyor. Ennn korktuğum şey şuan hasta olmak ve ev halkına bulaştırmak. Çünlü biliyorumki şöyle ilerleyecek. Ben hasta olursam tüm düzen değişecek. Kendimemi bakayım bebeye mi bakayım. Yoksa okula giden oğlumam mı bakayım yemek mi yapayım. Hadi bi şekilde yapılır onlar da ya çocuklara bulaşırsahemen bitki çayı yaptım kupa kupa içiyorum. C vitaminine de yüklendim. Umarım devamı gelmez
ben de ugurmumcudayim. cok bilmiyorum gecmisligim yok daha dogrusu ama nerde oldugunu biliyorum karliktepenin.Kartal merkeze yakınım ben. Karlıktepe diye geçiyor. Hasan doğan spor kompleksinin üst tarafında kalıyor. Sen nerdesin:)
Premium kullaniyorum ben cnm aktif olandan da kullandim ama islaklik gostergesi yoktu bu sebeple hoslanmadim aktif olanin ici pamuksu premium olaninki petekli oluyor. Yalniz islaklik gostergesi disinda bir memnuniyetsizligim yoktu yesil paket primadan
Bende aksine slepy begeniyorum kizlar ustelik 4 numara kullaniyrum 6 9 kg galiba ona ragmen oglumun bacaginda iz kaliyor acaba biraz daha buyuyune mi gecsem yaaBezi açmak zorunda kaldım nedeni ise iğrenç slepy bez yüzünden bir paket 2 numara vardı elimde hamileyken almıştım daha bir Numarası çok sızdırmıştı belki iki numarası iyidir dedim ama yok sabahtan beri üçüncü üst değiştirmem koca bir paket çöp oldu
Sleepyler digerlerinden 1 numara buyuk gidiyor mesela 0-3 kg 1 numara diye geciyorBende aksine slepy begeniyorum kizlar ustelik 4 numara kullaniyrum 6 9 kg galiba ona ragmen oglumun bacaginda iz kaliyor acaba biraz daha buyuyune mi gecsem yaa
En iyisini kullanayim güdüsü olabilir mi? Sanirim bendeki oyduBende yesilden kullandim baslarda ama sevmemistim. Neden oldugunu hic hatirlamiyorum ama.
Senin bebe de pek durmuyor o zaman :)Bende aynıyım:/ bişeyler yiyeyim diyorum her zaman buz gibi oluyor :/ tuvalete bile kostur kostur gidiyorum!
allahtan esim 5-5bucuk gibi evde oluyor erken geliyor da,ondan sonra yapıyorum ne yapacaksam:)
Masallah ya sen zatenBen de genelde yalnızım 10 günlükten beri annem arada sırada gelip yardım eder sağolsun ama genelde yalnızım. İpek artık kendi kendine oyalanıyor ya o zaman ya da uyuyunca artık ne yapabilirsem
Ogurup atıyor mu yoksa ağzından mi düşüyorAyy masallah cok seker ben umudu kestim aldiramadim
En iyisini kullanayim güdüsü olabilir mi? Sanirim bendeki oyduhani bir tik alt kademe ya
Ahah ben mi?Senin bebe de pek durmuyor o zaman :)
Masallah ya sen zatensüper ana
Ogurup atıyor mu yoksa ağzından mi düşüyor
Bizim bebe sıcak kanlı 37.5 normali.bize saglik ocagindaki hemsire genelde 8. saatten sonra yukselir ama 4. saatten sonra takip etmeye basla, 24-48 saat boyunca da takip et dedi.
bizim normalimiz 37 bu arada defne kizin normalde kac oluyor merak ettim :))
Benimki de 4700gr ve ben 2 numara prima kullanıyorum. 1 numara primayı bırakalı zaten 15- 20gün anca oldu belki de olmadı. Ben problem olacağını sanmıyorum, daha 1 ay kullanırım ben 2 numarayı.Günaydın kızlar bezden konuşulmuşta bende bi soru sorayım dedim :) doğa bir hafta önce 4800 dü şu an iki numara kullanıyoruz 3-6 kg elimdeki paket bitince 3 noya geçerim diyordum bu arada prima hariç diğer bütün bezler de 3 no 4-9 kg yazıyor prima da 5-9 birtek neyse dün arkadaş bez getirmiş sağolsun 2 numara açmadım acaba değissemmi dedim 3 no bezle küçük gelirmi diğer pakette de çok var daha beş kiloyu geçtimi küçük gelir gibi geldi bana ama
Canım ellerinin üşümesi sorun değil. Ben ilk 2-3 hafta taktım sanırım eldiveni, sonra çıkarttım. Evet bazen eller soğuk oluyor. Özellikle sabah yataktan çıktıktan sonra. Hemen eldiven takıyorum, biraz ısınıyor sonra çıkartıyorum. Zaten hareketleniyor sonrasında ve ısınıyor eller.Kizlar gunaydin. Size bazi sorularim olacak. Oglum 58 gunluk ama elleri hala eldivensiz soguk oluyo. Ellerini tanimasi belli bi sureden sonra eldivenleri cikarmak gerekiyo ya. Ne zaman cikarmaliyim? Yoksa ara ara mi cikarmaliyim? Sizler napiyosunuz? Bide emzik tutturamiyorum ogluma. Tutturmanin Bi caresi varmidir?
O mukus yok mu o mukusBenm oğluş ta mukuslu iki gündür. Ve tekrar aşırı gaz modunda nedense. Üşüttüm desem sanmıyorum. Biçok sebebi varmş mukuslunun. Devam ederse gideyim doktora
Aynı durum bende de var.Zaten kızı bırakıp bi iş yapamıyorum o zaman akşama kadar emzirme kampı holleyzorunlu emzirme kampı yapıyorum
Maşallah damla kızaBaşardı sanki
Fotoğraf profilde:))
Yalnız şimdi de eşim tutturdu verme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?