2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Iki haftadır annem yok. Hiç bir şey yapamıyorum evde ya. Sizde durumlar nasıl? Uyutuyorum koyuyorum maksimum 20 dk uyuyor. Eşim gelince ne yapıyorsam o
Annem 20 gün kaldı sadece sabah bir saati geçkin uyuyor doğa o arada yemek yapıp evi topladıysam ne ala sonraki kısa uykularda çamaşır asma toplama katlama bazen ablaya satıp hızlıca ev süpürme ev dediysem sadece oturduğumuz oda :)) iki aydır ev daha bugün temizlendi oda kadın geldi yoksa hayal

Geçmiş olsun canım
Bizim eve de eşimden girdi. Aynen büyün ev halkı hatta üst kattaki annem ve babam da dahil hepimiz hastayız.
Büyükler neyse de asrın burnunu bile sümküreyor yazık üzülüyorum. Sanki burnu tıkanacak nefessiz kalacakmış gibi sürekli gözüm kulağım onda geçsin biran evvel

Sen de bence hemen acile git ve serum yaptır kendine. Bu hastalığı en azımdan hızlıca savuşturursun.
Benim içmediğim bitki çayı vitamin kalmadı. Sürekli maske taktım ama yine de hasta ettik bebeğimizi .
Geçmiş olsun size.

Hadi yaaa
Deme
Bizimki zaten 3-4 günde bir kaka yapıyor. Desene yandık demir hapına başlayınca.
Umarım ihtiyacı yoktur İrem'in de vermek zorunda kalmazsın daha fazla.
Demir ilacına bizim doktor 5.Ayda başlayacağız dedi.
Ben de bir araştırmaya başlayayım. O mevzuda pek bir fikrim Yok.

Kizlar hekes 2 no sizdiriyor demis ben ole birsey yasamadim ya... ama en fazla 3 saate 1 bez degistiriyorum... yalniz geceleri uyudugu muddetlerde uzun uzerinde kaliyor ama bir kaza yasamadik suana kadar.
Ben de seninle aynı düşünüyorum canım. Kilosunu geçene kadar da 2 numara kıllanırım diye düşünüyorum. Sızdırma da olmadı. Sadecepk gevşek bağlamışsam ve pipisi bir tarafa kaymışsa yaşadım sızma. O da benden kaynaklı

Geçmez inşallah anne sütü onu korur bol bol emzirirsin.
Yok walla maske taktım 24 saat boyunca. Sürekli de emzirdim ama yine de bulaştı bebeğime.
Zamane gripleri taşı deler cinsten maalesef
Çok dikkat etmek lazım. Süt korumuyor.

Okuduğum kitaplarda ve web sayfalarında yazanlara göre 6.30-7.30 aradı gece uykusuna yatması
Öneriliyor canım. Kaç aylık olduğu ve bir sıkıntısı (gaz, grip, kaka vs) olmasına göre değişir uyuduğu süre. İnşallah üçüncü ayında gazı da biter uykuları da uzar. Rahat rahat uyurlar.

Iki haftadır annem yok. Hiç bir şey yapamıyorum evde ya. Sizde durumlar nasıl? Uyutuyorum koyuyorum maksimum 20 dk uyuyor. Eşim gelince ne yapıyorsam o
Benim annem üst katımda allahtan
Yoksa Ne wc ne yemek hiç birşey yapamazdım.
Benim bebe 5-10 dk ve kucakta uyuyor. Yere koyunca zaten anında uyanıyor. Yere koymazsam kucağımda da 10dk sonda uyanıyor. Annem tutuyor da tuvalete gidiyorum.
Annem olmasa bebekle gitmek zorunda kalırdım :))
Kuru ekmek yerdim ancak.
Walla o kadar yoruluyorum ki kocamı gördüğüm Yok. Asrın yatınca ben de diş fırçalama duş al hoop yatak.
Hadi iyi geceler hayatım diyorum ve yatıyorum :))
Allahım uyku düzene girse de ben de normal bir hayata geçebilsem
Dinimiz amin

@beyazinci

Eklentiler

• Screenshot_20171011-192411.webp
    20 KB · Görüntüleme: 71
6. Ayda meyve suyuyla verilebilen dogal bir demir tozu buldum ama dedigim gibi ek gida ile verilebiliyor... yani bize uygun degil

Canim benimkide oyle memeden inmiyo annem.diyoki e sen bole surekli emzirirsen sut birikmez falan cocuqu surekli ac saniyolar...peki seninki surekli memede olunca surekli yutkunuyomu mesela benimki surekli.memede olduqunda 7 veya 8 kere emdiqinde anca yutuyo ?

Cok cok gecmis olsun cnm diger konuyla ilgili Alistirma bardagi oneriyorlar cnm biberon yerine bir arastir tabi hepsinin uzerinde 6+ ibaresi var bunun disinda kasik biberonlari deneyebilirsin.

Gece de mi eldivensiz yatiriyosun?

Cok gecmis olsun canm. Hic bi bebek hasta olmasn ya.

Benim de öyle canım doğa biraz emince yutkunmaya başlıyor çeşme değilki ağzına alır almaz aksın :) bir çekmeye süt gelende vardır belki şimdi bilemem tabi :)

Cok cok gecmis olsun cnm diger konuyla ilgili Alistirma bardagi oneriyorlar cnm biberon yerine bir arastir tabi hepsinin uzerinde 6+ ibaresi var bunun disinda kasik biberonlari deneyebilirsin.
Cok sagol canim daha iyiyiz sukur. Kaşık biberon araştırıyorum bende onu deneyeceğim ama alıştırma bardaklarını bunun için kullanılabileceğini düşünmemiştim teşekkürler bilgi için canım bir bakiyim ben nasıl olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…