2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ay su opmeye ben de sinir oluyorum. ya anne baba opme diyosa opmeyin iste.

Benimki baya baya sarılıklı farkı anlayamam ki bi elleri beyaz bide çok uyuyo hala buna mı bağlı yoksa kişiliği mi çözemedim bgn 23 günlük gündüzleri daha faZla uyanık ama geceleri çok az emio çok uyuyo

ay su opmeye ben de sinir oluyorum. ya anne baba opme diyosa opmeyin iste.
Öpmeden tatmin olmuyorlar. Gerçekten hoşuma gitmiyor bu denli iştahlı olmaları. Böyle şoop diye öpesim var diyor bi de. Beni öp diye yanağımı uzattım. Kuş kadar çocuk nasıl kıyılır ya neresini öpücen ben bacaklarını ayağının altını öpüyorum daha kıyıp da yüzünü öpmedim çocuğumun zaten bembeyaz teni var hemen kızarıyor.

ben de kokluyorum kuzumu,biz bilmiyor muyuz opmeyi ama biraz daha zaman gecsin diye bekliyoruz. dedigin gibi zaten tenleri hassas,opuldugu zaman da hemen kizariyor.
beni op demene de ayri koptum

Beklenen doğum tarihine göre 10 fiili doğum tarihine göre 11. haftada bir atak görünmüyorsa benim çocuğum neden sapıtmış olabilir? Gece uyusa gündüz bütün zorluğuna katlanırım ama uykumu alamayınca hem başım ağrıyor deli gibi hem de sinirim bozuluyor her şeye. Çatıveresim geliyor önüme her çıkana. Çocuğa da çatmayacağım için patlayacak gibi oluyorum. Uykumu almak demek 8 saat uyku değil tabi ki ama saat başı hatta yarım saat başı uyanmak eritip bitiriyor beni. Neyse yarın haftasonu, eşim biraz bakar da ben uyurum inşallah. Geldim dert döktüm biraz içinizi şişirdim ama idare edin, çatlıyorum uykusuzluktan

Allah allah başka bir derdi olmasın kuzucugun? Ya da erken girdi atağa?

Aynisini yaşadık bizde o günlerin akşamında bi güzel oturdm ağladım biraz öyle rahatladım hemde hemen hemen aynı zamanlarda oyle iyi anlıyorum ki seni umarım. Bi an once akşam olur ve bu gece daha iyi gecer

ofelyam saçları ne yaptın cnm?
Yaptirdim canim burda yakindaki kuafore Bade yi de yanima aldim.Sut biraktim annemlere de.
Bade orda gecen sene kresteki arkadasini gordu super oynadilar falan hem ozlemisti.Surekli soruyodu iyi oldu.Fakat onun disinda hersey cok kotuydu.Yapamadi sacimi cig igrenc bi sari oldu.Rengarenk oldu.Gereksiz yere belki 4 kere cila yapti.Kendi de begenmedi cok uzuldu.Sacim sariliyken kardesim aradi.Siringayla vericeklerdi sutu .Icememis yavrum hep dokulmus bogazina kacmis.Cok aglamis az daha getiricektik diolar.Emzikle kasikla zar zor 70 cc falan ancak icirebilmisler.Bi de 3.5 saat surdu eve donmem.Bade nin de sacini kestirdim cok az.Donuste kulagini deldirdik.Cok ugrastirdi ve ikna olmadi.Tek kupe geziyo su an.Tarz oldu:)
Yani anliycagin keske gitmeseydim dedim yani

Kapı takıntımız hala var bizim ya :) o mevzunun içini bi çözemedik zaten,, neden yani neden??

Bi de kapiyi acinca gelenle muhabbet etmek var bizde.Sucu kapici yemek getiren butun hikayesini anlatiyo butun yeni oyuncaklar gosterilio

Mutella Sen ne desen haklısın, guvenmiyorsan zaten bırakamazsın biraksan aklın kalır kafayı yersin gidene kadar. Bir de bıraktıktan sonra çocuğa bir şey olsa küçük bir şey bile olsa onlardan bileceksin, olacağı varsa da yine de onlar suçlu olacak gözünde, iyice aranız açılacak. Daha büyük sorunlara neden olmasındansa bırakma daha iyi.

Belki girmistir canim ya belki de esmistir .Benimki de ole.Bugun gun icinde uyursa sen de uyu mutlaka.Bi kahve cay yap kendine.Yanina da tatli bise.Balkon cam varsa cik.Hatta mutlaka disari cik bak.Ben dun slingle ciktim .Yarim saat yuruyus yaptim.Uyudu o da.Geldim emzirdim uyudu.3 aydir ilk defa 50 dk uyudu gunduz ben de uyudum.Bi iyi geldi bi iyi geldi.Ondan onceki gun de buyugu parka goturdum kucukle beraber.Gecesi 5 saat uyudu.Mutlaka cik hem sana hem ona iyi gelicek.Insan useniyo evet ama cok iyi oluyo gercekten

Ya bu bebeler ciden hava alinca daha bi iyi uyuyorlar sanki.

CAnım akşam uykusuna kendi kendine dalıyor gündüz de ana kucağında dalıyor uykuya

kesintisiz 5 saate de raziyim

Allah allah başka bir derdi olmasın kuzucugun? Ya da erken girdi atağa?
Gazı yok, kakasını 2 kez yaptı, ateşi yok, kendini belli eden bir sıkıntısı da yok ama zırt uyanıyor pırt uyanıyor. Erken girdi herhalde. Bir de birkaç gündür boynunu kaldırmaya başladı, eskiden yatağında uykusu varken azıcık mıkırdanınca uyuyabiliyordu bazen şimdi kalkmaya çalıştığı için kalmadı o şansım da. Yanına ne zaman gitsem düz dönmeye çalışan kaplumbağa gibi boynunu uzatıyor

Aynisini yaşadık bizde o günlerin akşamında bi güzel oturdm ağladım biraz öyle rahatladım hemde hemen hemen aynı zamanlarda oyle iyi anlıyorum ki seni umarım. Bi an once akşam olur ve bu gece daha iyi gecer
Ne kadar sürdü peki sizinki? 2 gece daha sürerse dayanırım da üçüncüyü kaldıramayabilirim.

Atağa çıkmış olabilir cidden. Inşallah bir an önce eski düzenine döner. Anneyi çok yormasın Defne kız.
Kesinlikle ya her gun cikmak lazim sling ortusu de aldim az biraz soguk olsa bile cikarim.Misal birazdan uyusun uyansin emsin cikicam bi gazete alirim az yuruyus yeter
Ya bizim burada hava -2 derece. O yüzden cesaret edemiyorum ama cidden çıksam çok iyi olur. Siz ne yaparsınız eksilere inse çıkar mısınız?

Ne kahve ne çay severim ama bir ıhlamurunu alırım bak
Tamam biraz uyusun da çıkarım benim de aklımda zaten, her gün olmasa da 2 günde bir çıkartmak lazım aslında.

Aynen öyle, çocuğum yanımda sıkıntı vermiyor bi de. 2 kere akşam dışarı çıktık sıkıntı olmadı şükür

Ben kalın kalın giydirir çıkarım diye düşünüyorum. Burada da soğuk olduğunda yağmura rağmen giydirdik montunu çıkarttık alışsın diye ama -2 de çokmus be. Gerçi ekimde -2yse kışın çok daha beter olur kış boyu evde kalırsa da çocuk hasta olur çıkartsan şimdiden 10 dakika da olsa alissa mı acaba? Yakinda market falan varsa markete git-gel yapabilirsin. Soğuk hasta etmez derler, iyice kat kat giydirirsen bir şey olmaz, öyle olsa Ruslar donar kalırdı :)
Ama zor karar cidden, kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…