2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
-40i gördüğümüz oluyor en soğuklarda. O zaman biz bile çıkmıyoruz işimiz olmadıkça zaten Aslında markete gitmek mantıklı da çevre baskısından korkuyorum hasta edersem... annem benden daha titiz damla konusunda

Bizimkide simit yerken yanlışla böldüm diye geri yapıştır diye saatlerce ağlardı hiç yemek yememide cabası

Benim oğlum da aynı anlattığın gibi ya

Biraz pimpirikliyim bu konuda canim hasta olur falan diye korktum bide malum bizim Ankaranin ayazi meshurdur 2 saat qidip qelecem diye biraktim uzun surse qotururdum aksilikki arabamizi sattik 2 qun once oyuzden onlada qidemedikte neyse bana ders oldu

Bilirim Ankara ayazını ama söz dinlemeyen kv daha çok korkutur beni bırakma bebeğini, varsa koy kanguruya sıcacık durur orda

Canim dolapta sagdiqim sut vardi ama qetrmeyi unutmusum oda benim hatam sabah ewden acele cikinca kaldi oyle kizdiqim nokta emzirdim hemen ciktimki 2 saat bile surmeei isim daha ben cikar cikmaz mama vermesi hani saatler surse falan derimki heralde cok acikti kadini bunaltti falan ama bunlara qore coxuk kesinlikle aqlamicak oyle dusunuyolar neyse artik ben dersimi aldim bundan sonra daha dikkatli olacam....Arayip bikere sormamasida ayri bi problemde neyse ona qore benim sutum yok o ole dusunuyo heralde heo bi suphe qun icinde ayni soru sut var demi

Bebeler olunca biz mi kiskanc olduk onlarmi inada dusuncesiz oldu anlamadim bende gerci biz oncede anlasamiyodukta o ayri kafamiz uyusmuyo bi turlu ben bir lafi iki kere solemekten nefret eden bi insan O surekli soru sorup konusan bi insan sen dusun artik halimizi

Cok iyi giydirir cikarim canim guzel bi astranot tulum ustune sling ortusu veya arabada duruyosa daha kolay bizimki durmuyo

Bence memeni çıkar kayinvalidenin yüzüne fiskirt sütleri sonra da memenle kafasına vur. Haketti

Annen sizde mi kalıyor? Sen annesisin çocuğunu bilerek hasta edecek değilsin ya, temiz havaya da ihtiyacı var çocuğun. Yani illa çıkart diye söylemiyorum ama çıkartmak istersen sana laf söylememesi lazım. Kontrole gidince sorsana doktora ne yapman gerektiğini, o sürekli orada yaşadığı için biliyordur soğuklarda yapılması gerekeni.

Bizimkide simit yerken yanlışla böldüm diye geri yapıştır diye saatlerce ağlardı hiç yemek yememide cabası
Ama ben buna çok güldüm
İçinde bulununca gülmem tabi ama şimdi uzaktan bakınca komik geldi

2 3 gece ertesi hafta bir daha yaşadık ama birde bizimki doymadigindan da sanırım öyle yapti

Canim annene ve cevrendekilere de ki Istanbul un pis havasindan bin kat daha iyidir buranin soguk ama temiz havadi.Onlar arayip da bulamiyolarmis de.

Bizim dr un her zaman dedigi sey ayni cocugu kutuplarda da dogurabilirdin hatta eskiden magarada doguruyolarmis o zaman napicaktin.Kaldi ki onlar daha saglikliydi

CAnım akşam uykusuna kendi kendine dalıyor gündüz de ana kucağında dalıyor uykuya

Ben deli gibi kucağımda sallıyodum.dün gece çok uykuluydum.karnını doyurdum altını değiştirdim.emziğini verip beşiğine yatırdım.etrafa bakındı bakındı kendi kendine uyudu.
Geceden beri hiç sallamıyorum kendi kendine uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…