Aynen canim alismasi lazim ama suan sinirden catliyorum ben alisverise qittim ama hep kv'lerin oralardaydim sirf emzirmeye qeri qelirim diye uzaklasmadim.Guzelce kizimin karnini doyurdum uyucakti cocukta direnmis uyumamis ben cikar cikmaz aqlamis veeee kaynana mama vermis
zaten basimda dikiliyodu sut var mi diye emdiqinide qordu tok cocuga sirf aqlamasin diye mama vermek nasil bi mantik
okadar sinirliyimki anlatamam ya beni arayip sorma qereqi bile duymamis ama verdiqine pisman oldu cok kizdim buda son olsun birakmamaya calisacam artik kimseye
Saygısız terbiyesiz kadın ya! Çöpe atsaydin mamalari, bu çocuk mama yemeyecek, annesini emecek, mama verilecekse bile ben veririm siz bana sormadan veremezsiniz BENİM çocuğuma, bir daha da zor görürsünüz çocuğu emanet ettiğimi diye çemkirseydin. Nasıl sinirlendim ya!
Merhaba kIzlara haftaya iş yerimden Bebek görmeye gelevekler 20-25kişi falan, açık büfe yapmak gerekiyor neler tavsiye edersiniz? Pratik tariflere açığım :)
Senin için tarif zulami patlatiyorum
Sütlü
tatlı, istersen sütü koyar koymak içine damla sakızı o da yoksa damla sakızlı filim sakız koyabilirsin. Defalarca denenmiş tarif.
Limonlu
Kek limonun suyunu sıkıp katabilirsin lezzetine lezzet katıyor. Limon suyu miktarı kadar yağ ve sütten düşebilirsin. Kek sevmediğim halde bundan her gün yiyebilirim.
Çikolatalı
kek çok tatlı geliyor bana ama şeker seven eşim bayıldı. Hatta her yaptığımda bir oturuşta yarısını yiyor.
Hindistan cevizli
kurabiye kolayca yapılıyor.
Portakallı
kurabiye, şunu daha beğenmeyen görmedim
robotu temizlemek sinir bozucu ama onun dışında çok da kolay.
Çikolatalı
kurabiye bunu hiç üzümlü denemedim ama damla çikolatayla mükemmel oluyor. Hamur birkaç dakika yoğrulunca çikolataları dök. Biraz daha yoğur. Yarım ya da bir paket çikolata koy isteğe bağlı. Ben bundan 3 porsiyon yaptığımızı bilirim
Mayasız
poğaça yapımı çok kolay ve mayayla da uğraşılmıyor.
Patates
topu kolay ve lezzetli.
Basit ve lezzetli dediğim tarifler bunlar. Kolay gelsin
Kendini de çok hirpalama çocuklu insansın sonuçta, bir de reklam yapayım; Eti Burçak Kurabi'nin kakaolusu mükemmel, ağızda dağılıyor ev yapımı gibi