2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

Kızlar bebeğinde ANNE SÜTÜ SARILIĞI olan veya cevreden bilgisi olan var mı meğer bizimkisi yenidoğan sarılığı değilmiş buymuş
Bizim de anne sütü sarılığı vardı canım
Hiç telaş yapma
Gidip gidip çocuğu test için deldirme. Sadece emzirmeye devam et 3 ay sonra geçiyor.
Ben habire götürüp testler yaptırdım Yok yere çocuğumdan kan aldırıp durdular. Anne sütünü az alsın da sarılık düşsün diye geceleri 1 veya 2 öğün mama verdim. Güneşte yatırdım vs. Hiiiiiç birşey yapma demem o ki sadece 3. Ayında kendi kendine geçiyor. :) onun dışında takipte ol. Çok artmış gibi görünürse sarılığı götür tabi doktora. İnsan gözünden yüzünden anlıyor zaten onu.

her firsatta sıkıyorum zaten cocuk devamli bi ogurme halinde. balgam var heralde cikarmaya calisiyor gibi.
Evet canım.
Muhtemelen geniş akıntısı midesini bulandırıyor. Elden birşey gelmiyor bence sarımsak soğan ye bol bol da şifa olsun. Geceler sabaha karşı uyutmuyordu bizimkini de o akıntı.

Geçmiş olsun canım. Ama geniz akıntısı neden oldu ki? Yani grip gibi bir durum varsa İpek'e dikkat et. Bende sinüzit var mesela o yüzden geniz akıntısı hep var. Öyle yaşamaya alıştım resmen. Ama tabi o akıntı bende kronik faranjit yaptı o da bonusumuz

Off deme ya
Duruya da bulaşması çok kötü olmuş
Biran evvel geçer inşallah canım.

gecmis olsun canim. hasta olmayan kalmadi sanirim.

Aynen okula götürdüm bugün kızı, artık akıntı hapşırık yok, Duru'yu da hastaneye götürücem ama diğer çocuklara bulaşır derseniz geri götüreyim dedim; öğretmen "kalsın çünkü bütün sınıf öyle zaten" dedi orada da durum aynı yani, tam salgın mevsimi zaten malesef

Amiin cnm Allah baska dert vermesin,
Atlatacaktır annesi bunu en hızlı sekilde inan
İnşallah cnm

Evininhatunu

Merhaba kIzlara haftaya iş yerimden Bebek görmeye gelevekler 20-25kişi falan, açık büfe yapmak gerekiyor neler tavsiye edersiniz? Pratik tariflere açığım :)
Bol çeşit salata yapabilirsin, (kereviz,pancar,şehriye,yeşil mercimek, karnabahar vb)
Birde magnolia pudingi diye bir tatlı var.Kevserin mutfağında tarifi var. Ordaki tarifte tek tek bardaklara yapılmış ama borcamada yapabilirsin. Her gelen misafirim çok beğendi. Şimdiden kolay gelsin.

Biliyorsunuz kaç gündür uyumadigindan dertliydim bugün misafir geldi onlara da bahsediyordum derken bizim ki hiç olmadık şekilde hemde dizde sağa sola sallanırken birden uyudu
Uyutmaya odaklanmayıp başkasıyla sohbet ederken benimki de çok uyuyor öyle :)) susturmak için sallanıyorum sadece rahat konuşalım diye, bi bakıyorum uyumuş :))

İmnun 44 dğn netteki fiyatıyla eczanedeki fiyatının arasında 20 tl olması çok sinir bozucu değilmi aldıktan sonra farkettim de kendimi enayi gibi hissettim
Ya ben de anlamadım onu eczacı arkadaşım var keşke ondan isteseydim dedim.. sen ne kadara aldın?

Amin cnm ,, çok çok teşekkürler

Biz de vita glukan ve propolis kullaniyoruz canim vita glukan ekmek mayasiymis zaten gecen dene dr vermisti propolisi de cok ovuyolardi bakalim artik olmadi bi immun44 combosu yapariz artik cocuklara shot seklinde
Hakkaten öyle olucak galiba :) 2 tatlı kaşığı dedi buna da.. fazla değil mi dedim de içindekileri saydı,, içim rahatladı :))

aslında bebek tartısı alınabilirmiş en baştan :))) artık pek gerek kalmadı tabi,, bir süre sonra o kadar takılmıyor insan. Bu arada benim hatırladığım kadarıyla beşinci ay bitiminde doğum kilosunun 2 katına ulaşmasıydı ideal olan. Ondan sonra da eskisi kadar aman aman bir artış beklenmiyor zaten...

Saygısız terbiyesiz kadın ya! Çöpe atsaydin mamalari, bu çocuk mama yemeyecek, annesini emecek, mama verilecekse bile ben veririm siz bana sormadan veremezsiniz BENİM çocuğuma, bir daha da zor görürsünüz çocuğu emanet ettiğimi diye çemkirseydin. Nasıl sinirlendim ya!

Merhaba kIzlara haftaya iş yerimden Bebek görmeye gelevekler 20-25kişi falan, açık büfe yapmak gerekiyor neler tavsiye edersiniz? Pratik tariflere açığım :)
Senin için tarif zulami patlatiyorum

Sütlü tatlı, istersen sütü koyar koymak içine damla sakızı o da yoksa damla sakızlı filim sakız koyabilirsin. Defalarca denenmiş tarif.
Limonlu Kek limonun suyunu sıkıp katabilirsin lezzetine lezzet katıyor. Limon suyu miktarı kadar yağ ve sütten düşebilirsin. Kek sevmediğim halde bundan her gün yiyebilirim.
Çikolatalı kek çok tatlı geliyor bana ama şeker seven eşim bayıldı. Hatta her yaptığımda bir oturuşta yarısını yiyor.
Hindistan cevizli kurabiye kolayca yapılıyor.
Portakallı kurabiye, şunu daha beğenmeyen görmedim robotu temizlemek sinir bozucu ama onun dışında çok da kolay.
Çikolatalı kurabiye bunu hiç üzümlü denemedim ama damla çikolatayla mükemmel oluyor. Hamur birkaç dakika yoğrulunca çikolataları dök. Biraz daha yoğur. Yarım ya da bir paket çikolata koy isteğe bağlı. Ben bundan 3 porsiyon yaptığımızı bilirim

Mayasız poğaça yapımı çok kolay ve mayayla da uğraşılmıyor.
Patates topu kolay ve lezzetli.

Basit ve lezzetli dediğim tarifler bunlar. Kolay gelsin
Kendini de çok hirpalama çocuklu insansın sonuçta, bir de reklam yapayım; Eti Burçak Kurabi'nin kakaolusu mükemmel, ağızda dağılıyor ev yapımı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…