2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rahatladınmı deseydin al çocuğunu git canım bebek arabasında uyuyorlar zaten

Rahatladınmı deseydin al çocuğunu git canım bebek arabasında uyuyorlar zaten
Keske oyle yapsaydim guya kucukya ortaliktada salqin var cikarmayim dedim cikarsam daha iyiydi.Bi insana nasilsin demeden once sutun var demi diye sorulur mu amann biktim qercekten bos laflardan ...

Keske oyle yapsaydim guya kucukya ortaliktada salqin var cikarmayim dedim cikarsam daha iyiydi.Bi insana nasilsin demeden once sutun var demi diye sorulur mu amann biktim qercekten bos laflardan ...
Sorarlar da seninkiler artık cılkını çıkardı çocuk kilo alıyor daha dertleri ne kalabalık ortama girmediği sürece bişey olmaz gördük ki dışarı çıkması evde babaneyle kalmasından daha sağlıklı peki nasıl savundu kendisini çok merak ettim

Ben artık yorum yapmakta zorlanıyorum senin kayınvalidene Evininhatunu . Sen neden bırakıyorsun çocuğunu ki? Araba var mı? Ben haftasonları eşimle gittim arabayla hallettim hep hazırlıklarımı bırakmadım çünkü o hatayı ben de 1 kere yaptım. Tabiki mama veremezler bizimkiler ama göbeği yeni düşmüş çocuğa bendrn haberdiz iç zıbın giydirip göbeğinin yapışmasına sebep olmuşlardı o da son oldu zaten. Aynı odada baş başa bırakamıyorum güvenip. Bırakma çocuğunu.

Cnm bırakmamak değil ama süt sağıp öyle çıkmak en iyisi. Benimkiler de sağdıklarımı vermeseler susturamazlar. Kadın zorda kalmış olabilir. Benim annem de çok strese giriyo mesela.. o yüzden Ayşe'de bakıcım olmadığı için hiçbir yere gidemiyordum bebeksiz... şimdi süt olayını çözmüş olmasam mama da vermediğim için yine eve kapanmam gerekicekti... o da hiç iyi değil,, anne de bebek de alışsa daha iyi gerçekten...

AYnen dediklerinr katılıyorum iki yal sendromu nu yaşayıp küçük erkenhe mücadele edince ne diş sıkıntısı ne atak beni korkutmuyor

AYnen dediklerinr katılıyorum iki yal sendromu nu yaşayıp küçük erkenhe mücadele edince ne diş sıkıntısı ne atak beni korkutmuyor
Ah ah hepsine on basar bizim evde kapıyı ben açıcam diye bir olay vardı mesela kapı çalsın ben aççaam aççaam diye koşa koşa giderdi yanlışlıkla açtıysan o kapıyı yandın saatlerce yerlere yatıp ağlardı gel tamam kapatalım sen aç filan işe yaramazdıdaha neler neler

ay buna çok güldüm

Yazamamışım sinirden

Kızlar gunaydin bebişine ilk zeka kartlarindan başlayan var mı ? Ben almayı düşünüyorum yada pinterest te hazır indirilebilir kartlar var ordan çıktı alıpda kartona yapistirabiliriz

Cnm kuafördü hastaneydi bir sürü yer oluyor çocukla zor gidilen, gidilmeyen vs... şartları güzel güzel anlatsan da alıştırsan dinlemez mi?

Kapı takıntımız hala var bizim ya :) o mevzunun içini bi çözemedik zaten,, neden yani neden??

Cnm kuafördü hastaneydi bir sürü yer oluyor çocukla zor gidilen, gidilmeyen vs... şartları güzel güzel anlatsan da alıştırsan dinlemez mi?
Aynı odada baş başa bırakamıyorum güvenemiyorum güvenimi kırdılar ya ben ilk günden pazarlığımı yapmıştım, dinlemediler. Aldılar cevaplarını. Ben de böyle olsun istemezdim. O çok sıcaklarda çocuğum sıcağı sevmiyor dememe rağmen iç zıbın giydirmek nedir ya? Hadi giydirdin göbeğe dikkat et o da yok. Bezini güzel bağla? Onu da becerememişler, sıcaktan isilik içinde yavrum çişi taşmış iyice kabarmış sırtı o görüntüyü unutamam. Bir de gizli saklı öpmeye çalışması var. Öpme dedikçe. Geçen gözümün önünde teyzesi öptü. Öpme diyorum nesini anlamıyor insanlar anlamıyorum. Şimdi bu bebeği nasıl bırakıp gideyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…