2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence maşallah de sen bol bol cnm ya :)) gelişimi gayet normal görünüyor, daha ne olsun :) tek sorum şu,, ağlamıyordan kasıt hiç mi ağlamıyor yoksa uzun mu sürmüyor? Eğer ağlamasını gerektiren bir durum olduğunda bile hiç ağlamıyorsa biraz geçtikten sonra Denver testi istiyor bazı doktorlar. Ama hani uysal bebek hem de zaten hep uyuyorsa ve doyuyorsa ağlamaması normal bence.

hepimizinkiler melek... Sadece acaba tepkilerinde, algilamasinda sorun mu var diye korkuyorum. Hic baska bebekleri de görmedim kiyaslayamiyorum...
Bence de melek bebek kategorisinde senin bebiş. Maşallah diyelim. Kötü bit şey yoktur annesi merak etme.
Beren en uzun uykularını dışarda yürüyünce uyuyor. Hatta yolda uyuyor eve gelince de devam ediyor 2 saat falan
Aynen biz de geçen botanik parkı gezmeye gittik baya uzun uzun uyudu babasının kucağında:)
Ya ben çıkmak istiyorum . Bir de biz burda erciyese gideriz kışın orda hep minik bebekler görürdüm o yüzden ben de soğuk da olsa çıkarmak istiyorum. Sıkı giyinirse soğuk hasta etmez.
Aynen biz de kışın dağa çıkıyoruz. Bakiyorum ruslar filan daha minicik bebeklere board yaptırıyor. Biz daha dışarı çıkarmaya cesaret edemiyoruz Çok pimpirik yapmamak lazım aslında.
Cok iyi giydirir cikarim canim guzel bi astranot tulum ustune sling ortusu veya arabada duruyosa daha kolay bizimki durmuyo
Arabamız yok da slingle astronot olur mu acaba bilemedim. Kanguru alsam iyi olacak yavaştan.
Yok bizde kalmıyor hatta Ankara'ya gidip geliyor. Bizimkiler çok müdahaleci ya. Doktora sormak iyi fikir. Bakayım ne diyecek. Normal bi soguklukta sehir olsa neyse de biraz aşırı soğuk ya ondan tereddüt ediyorum. Kışın n'apariz bilmiyorum.
Canim annene ve cevrendekilere de ki Istanbul un pis havasindan bin kat daha iyidir buranin soguk ama temiz havadi.Onlar arayip da bulamiyolarmis de.
Burada da kirli hava ya sehir icinde komur yandigi icin :))) Ama yine de istanbul'dan iyidir sanirkm.
Kiz hic quleceqim yoktu walla ne quzel yazmissin
boyle qiderse olacaqi o

Ay sling diyip durmusum kusura bakma ya kanguru yani dedigim aslinda .Boba aldim ben cok memnunum ortusunu de tuniko dan aldim tavsan tuyu ve ustu cadir kumasindan die

Enteresan bi kadın zaten o,, yazdıklarından öyle anlıyorum :) sadece büyüklerimiz için ağlayan bebek aç bebek hep,, o kafa sabit yani, değiştiremezsin :) benim geçen gün bi avm için görüşmem vardı,, önemli de bizim için o nokta,, belki uzar vs geri dönmek zorunda kalmayayım diye üstüste sağıp 240 cc bıraktım. Ve aynen emzirip çıktım senin gibi.2 saat sonra evdeydim ve bütün süt bitmişti :))))) tabi ben mutlu oluyorum,, ne kadar içse o kadar iyi ama demek istediğim o kadar da aç olmasına imkan yoktu.. ama ağladıysa ve uyutamadıysa biz nasıl hemen meme veriyoruz onlar da biberon veriyor işte :))))) annem olsa 360 bıraksam yine bile az derdi de Allahtan bakıcı kadın biraz daha sakin..

Komuru bosver kalabalik egzos daha kotu.Kaldi ki bizim cami acinca da komur kokusu gelio maalesef asagi mahallede hala yakilio

Desene her yaşın ayrı bir sendromu var yandıl desene
Tabi cnm 4 de feciymiş ki bizim hepsi üstüste geldi zaten.. mesela bu sabah saçma bi şekilde ağlayarak uyandı, tekmeler savuruyor, vuruyor falan... ben de zaten sabaha kadar Duru'yu bekledim,, hem hastayım hem sinirler harap... artık dayanamadım, kızım ben bu şekilde davranmaya devam ediyorsan artık gidiyorum,, demek ki sen benimle mutlu değilsin artık, sevmiyorsun, kötü davranıyorsun,, babanla rahime teyzen bakar size bundan sonra dedim kapıya gittim. Hemen özür diledi, ağlamayı bıraktı, sakinleşti oturup kahvaltısını yaptı.. aslında hiç sevmediğim birşey bu şekilde tehdit etmek ama bazen mecbur bırakıyorlar... ve şu an bu durumu sıkça yaşamaya başladık.. umarım kısa sürer her konuda çok sabırlıyım ona karşı çünkü, ama iş vurmaya gelince müthiş sinirleniyorum. Genelde yine bile onun adına mazeretler bulup sükunetimi koruyorum, için için yaşıyorum o siniri ama bazen de dayanamıyorum

Ay sling diyip durmusum kusura bakma ya kanguru yani dedigim aslinda .Boba aldim ben cok memnunum ortusunu de tuniko dan aldim tavsan tuyu ve ustu cadir kumasindan die
Ben de Boba ile neko arası gidip geliyorum bakalım. Sağ ol onri için.

Kendine hakim olamıyor kadın aşık torununa

Valla öyle 2 3 haftadir bu konuyu arastiriyorum. Sorun ne diye :) Cocugun her hareketini inceliyorum sagol canim Zümra bebegimize de masaallah karninda da cok harekeli bi bebekti :)

Mizirdaniyor canim ama aglamiyor. Bazen sancisi oldugunda aglar gibi oluyor ya da biberondan cekemez de sinirlenirse ama genel olarak aglamiyor. sadece 2 defa avaz avaz agladi baska da yok. Gelisimini sürekli netten takip ediyorum bir sorun var gibi degil hatta kaslari normalden daha kuvvetli dogdugundan beri saga sola dönüyor kafa kaldiriyor ama yine de biraz endiseleniyorum. Gün icinde konusuyorum sürekli dinliyor, senin yolladigin zeka kartlarini gösteriyorum cok dikkatli bakiyor, her gün masal okuyorum masalin icindeki resimleri gösteriyorum anliyor gibi dikkatle inceliyor( ama tabiiki anlamiyor henüz:) ) biberonla yedigi icin doydugundan emin oluyorum o yüzden yemek icin hic aglamiyor. Gaz olayini da kendi cözdü hemen :) 2 aylik asisinda 3 tane birden olunca cok agladi o kadar. Herkes cok uslu diyor ama bebek bu sonucta niye aglamaz ki.

Ağlamayabilir cnm. Maşallah çok sağlıklı demek ki,, belli ki sen de çok ilgileniyorsun; kartlar masallar vs onu meşgul ettiği için de tatmin oluyordur. Kas gelişimi de zaten çok iyi. Şu an doktor da herhangi bir yorum yapmaz bildiğim kadarıyla.. bizimki 6 aylıkken göz teması, baş baş ve öpücük sormuştu. Zihinsel gelişimini de ondan sonra takip etmeye başladı.

Gazın var işte, niye çıkartmaya çalışınca ağlıyorsun bir izin ver 5 dk dik tutayim sonra uyu uzun uzun böyle uyusan ne sana huzur ne bana uyku... Emzirir pozisyonda gaz çıkartma yöntemi bilen var mı?
Benimki de emerken kakasını gazını yapmaya çalışıyo bende sırtına veya poposuna pışpış yaparak emziriyorum anca öyle emmeye devam ediyor hatta

Yerim onu ya ne tatlı :) tabi burdan bize tatlı, sana zulüm :)

Bebeğinize aldığınız bi ürün büyük gibi duruyor, yıkayıp giydirince üzerine tam oluyorsa, sizde değiştirmek istiyor ama yıkandığı için değiştirmezler diye düşünüyorsanız bu durumda napardınız ?
A. Değişime götürürdüm
B. Birkaç hafta giydirirdim
Başka düşüncesi olanlar şık ilave edebilir :)

arkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
kansizlik icin de ferrum verdi. kullanan oldu mu?
Gecmis olsun canim insaAllah duzelir bian once biz bu ilaclari aksattik icmedikya acaba bizim tiroid sutten bebeklere mi qectiki

Başıma geldi B yaptım öyle de üşengecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…