2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A secenegini denerom zaten herseyi o kadar az giyiyolar ki yazik hemen kuculucek bi denerdim sansimi

once a,olmuyorsa b:)

Maşallah canım ne güzel bence hiçbir sorun yok hayallerimizdeki bebek maşallah kuzuya... melek bebek diye tar edilen bebeklerden..canım yat kalk haline şükret ne güzel keşke bizim bebelerde gazsız olsa kendi kendilerine uyusalar ... maşallah kuzucuğa sakın bir yerde de söyleme vallahş nazar değer

Gecmis olsun canim insaAllah duzelir bian once biz bu ilaclari aksattik icmedikya acaba bizim tiroid sutten bebeklere mi qectiki
Sütten geçmez, öyle şey olsa her hastalık anneden bebeğe geçer. Tiroid genetik sonuçta. Ben de mesela doğuştan değil ama 30 yaşımda çıktı ortaya.Ama ben ilaçlarımı kullanıyorum kızlar, neden kullanmıyorsunuz, sonuçta hamileyken kullandık olsaydı o zaman zararı olurdu asıl bebeğe. Ben sadece dozajını düşürdüm. 125 lik içiyordum hamileyken 2,5 şardaydı tsh,önce 100 e düşürdüm bir ay sonra bir baktım 0,4 lerde, şimdi 75 e düşürdüm bakalım. Kendi kendime ayatlamaya çalışıyorum dozajı.

Küçük olduğu için uyuyordur canım. Sen yine de sık sık emzir ki bol kaka ve çiş ile daha rahat atsın sarılığı.

Çok haklısın canım bende bazen sinirlerim çok geriliyor bizim bebe de ekimde 3 yaşını doldurdu ve yaklaşık 6 aydır vurma ve cimcikleme huyu var babaanneye bana. Ve artık bir ara o kadar ileri gitmişti ki parktaki tanımadığı insanlara bile vıruyordu. Kimse anneyle babaanneyle konuşsun istemiyordu düşün artık babaanne nim kolları mor içinde geziyor. Bizi kıskanıyor misafir geldiğinde veya biz gitmişsek kimse bizi öpmeyecek felan. Çok şükür şimdi biraz azaldı şnşallah tamamen geçer . Bizimkide kıskançlığını bu aralar içinde yaşıyor galiba birkaç kez çiş kaçırdı altına birkaç gün önce de oturma odasının ortasına kaka yaptı düşğn artık benim halimi nasıl sinirlerim bozuldu. Annelik zor zanaat öyle böyle büyüyorlar işte.

arkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
kansizlik icin de ferrum verdi. kullanan oldu mu?
Canım geçmiş olsun
Kan ilacı ile ilgili istersen arch2401 e sor. Bu konuda deneyimli. Ama sanırım o da kullanmayı bırakmıştı. Belki yeni bir çözüm bulmuştur.

Bende senin anlattığın gibi bir bebekmişim.Üniversite mezunuyum. Anlattığın özellikler gayet sağlıklı bir bebeğin olduğunu gösteriyor. Demek ki uyanınca kendini oyalayabiliyor.

arkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
Canım benim oğlum dada tsh 8 çıktı normalde 6 ve altında bir değer olması gerekiyormuş bizde haftaya tekrar baktıracağız değere doktor ona göre yönlendirme yapacak.bende herhangi bir troid rahatsızlığım yok bende merak ediyorum olacakları.

Hepimiz aynıyız iç şişirmek ne demek:) bu sinirli halimden çocukta etkilenecek ondan korkuyorum kiii belki de huysuzluğu ondan ama elimde deil

Şoktayım ben
Saka mı yapıosunnn? 41 kere masallah ne kadar sanslısın :))

ay bizimki de 2 gundur cok zor uyuyor. gunduz de normalde kucagimda uyusa bile yatagina koyabiliyorum(koyduktan sonra uyaniyor o ayri ) ama 2 gundur tam egiliyorum kendimden ayirirken yapisiyor. erken girdik sanirim ataga. zaten sizle aramizda 3 gun var.

kizlar barisin da dogumda 7 idi tsh degeri. 1. ayda tekrar tahlil yapildi 8 kusura cikmisti. 2. ayda yine tekrarlandi 4e dusmus. suan ne durumda bilmiyorum ama sanirim yavas yavas donuyor normale. takipte yarar var tabiki ama hemen endiselenmeyin.

Kızlar gunaydin bebişine ilk zeka kartlarindan başlayan var mı ? Ben almayı düşünüyorum yada pinterest te hazır indirilebilir kartlar var ordan çıktı alıpda kartona yapistirabiliriz
Bende bu konuda araştırma yapıyorum ve adim adim büyüyoruz un aylık eğitim setlerinden sipariş etmeye karar verdim.
Sizin bu konuda nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…