Ben onu tercih ederim butun hayat hikayemizi biliyo su anda herkesO da iyiymiş :) bizimki malı alıp parasını ödeyip kapatıyor direk,,, tam yabani :))
A secenegini denerom zaten herseyi o kadar az giyiyolar ki yazik hemen kuculucek bi denerdim sansimiBebeğinize aldığınız bi ürün büyük gibi duruyor, yıkayıp giydirince üzerine tam oluyorsa, sizde değiştirmek istiyor ama yıkandığı için değiştirmezler diye düşünüyorsanız bu durumda napardınız ?
A. Değişime götürürdüm
B. Birkaç hafta giydirirdim
Başka düşüncesi olanlar şık ilave edebilir :)
Gecmis olsun caniminsaAllah duzelir bian once biz bu ilaclari aksattik icmedikya acaba bizim tiroid sutten bebeklere mi qectiki
Bebeğinize aldığınız bi ürün büyük gibi duruyor, yıkayıp giydirince üzerine tam oluyorsa, sizde değiştirmek istiyor ama yıkandığı için değiştirmezler diye düşünüyorsanız bu durumda napardınız ?
A. Değişime götürürdüm
B. Birkaç hafta giydirirdim
Başka düşüncesi olanlar şık ilave edebilir :)
Maşallah canım ne güzel bence hiçbir sorun yok hayallerimizdeki bebek maşallah kuzuya... melek bebek diye tar edilen bebeklerden..canım yat kalk haline şükret ne güzel keşke bizim bebelerde gazsız olsa kendi kendilerine uyusalar ... maşallah kuzucuğa sakın bir yerde de söyleme vallahş nazar değerKizlar bir de sizin sorunlarinizi okudukca bebegimde bir anormallik mi var diye düsünüyorum. Benim bebegim kendi kendine uyuyor, besigine birakiyorum hemen uyuyor, dönencesini bile acmiyorum. Uyandiginda aglamiyor, elleri ve ayaklariyla oynuyor ben fark edene kadar. Gazi oluyor ama bacaklarini biraz kaldiriyor bi saga dönüyor bir sola dönüyor ve cikariyorDogdugu ilk günden beri basini kaldirabiliyor, saga sola diledigi gibi dönüyor. Tek sorunumuz memeyle emmiyor o yüzden sagarak besliyorum. Günde 1 defa da mama takviyesi yapiyorum. Niye hic yaramaz degil de cok sakin ki? Günün yaklasik 17-18 saatinde de uyuyor. Gece uykulari daha uzun ve agir oluyor. Göz takibi falan cok iyi. Ilk günden beri takip ediyor, 4 haftadir bilincli gülüyor, dönencesini merakla izliyor, konustugumda agu seklinde seslerle cevap veriyor(yeni basladi buna 10 gündür falan). Piyanosunu önüne getirdigimde heyecanlaniyor ve tuslarina basmaya calisiyor. Tabii ben gösteriyorum basta sonra o devam ediyor ama hic mi hic aglamasi yok. Dogdugundan beri iki defa cok agladi birisi daha yeni besledigim icin hala ac oldugunu analayamadigimda digeri de 2 aylik asisini oldugunda. Kan alinirken bile aglamiyor bu cocuk. Kaka sorunumuz var bazen 5-6 gün yapmadigi oluyor yine aglamiyor sadece sürekli cikarmaya calisiyor. Doktora da soramiyorum bu cocuk neden aglamiyor diye cünkü garip bir soru olacak... Zakasinda falan bir sorunu yoktur degil mi? Google da falan da arastirdim ama pek birsey yok.
Sütten geçmez, öyle şey olsa her hastalık anneden bebeğe geçer. Tiroid genetik sonuçta. Ben de mesela doğuştan değil ama 30 yaşımda çıktı ortaya.Ama ben ilaçlarımı kullanıyorum kızlar, neden kullanmıyorsunuz, sonuçta hamileyken kullandık olsaydı o zaman zararı olurdu asıl bebeğe. Ben sadece dozajını düşürdüm. 125 lik içiyordum hamileyken 2,5 şardaydı tsh,önce 100 e düşürdüm bir ay sonra bir baktım 0,4 lerde, şimdi 75 e düşürdüm bakalım. Kendi kendime ayatlamaya çalışıyorum dozajı.Gecmis olsun caniminsaAllah duzelir bian once biz bu ilaclari aksattik icmedikya acaba bizim tiroid sutten bebeklere mi qectiki
Küçük olduğu için uyuyordur canım. Sen yine de sık sık emzir ki bol kaka ve çiş ile daha rahat atsın sarılığı.Benimki baya baya sarılıklı farkı anlayamam ki bi elleri beyaz bide çok uyuyo hala buna mı bağlı yoksa kişiliği mi çözemedim bgn 23 günlük gündüzleri daha faZla uyanık ama geceleri çok az emio çok uyuyo
Çok haklısın canım bende bazen sinirlerim çok geriliyor bizim bebe de ekimde 3 yaşını doldurdu ve yaklaşık 6 aydır vurma ve cimcikleme huyu var babaanneye bana. Ve artık bir ara o kadar ileri gitmişti ki parktaki tanımadığı insanlara bile vıruyordu. Kimse anneyle babaanneyle konuşsun istemiyordu düşün artık babaanne nim kolları mor içinde geziyor. Bizi kıskanıyor misafir geldiğinde veya biz gitmişsek kimse bizi öpmeyecek felan. Çok şükür şimdi biraz azaldı şnşallah tamamen geçer . Bizimkide kıskançlığını bu aralar içinde yaşıyor galiba birkaç kez çiş kaçırdı altına birkaç gün önce de oturma odasının ortasına kaka yaptı düşğn artık benim halimi nasıl sinirlerim bozuldu. Annelik zor zanaat öyle böyle büyüyorlar işte.Tabi cnm 4 de feciymiş ki bizim hepsi üstüste geldi zaten.. mesela bu sabah saçma bi şekilde ağlayarak uyandı, tekmeler savuruyor, vuruyor falan... ben de zaten sabaha kadar Duru'yu bekledim,, hem hastayım hem sinirler harap... artık dayanamadım, kızım ben bu şekilde davranmaya devam ediyorsan artık gidiyorum,, demek ki sen benimle mutlu değilsin artık, sevmiyorsun, kötü davranıyorsun,, babanla rahime teyzen bakar size bundan sonra dedim kapıya gittim. Hemen özür diledi, ağlamayı bıraktı, sakinleşti oturup kahvaltısını yaptı.. aslında hiç sevmediğim birşey bu şekilde tehdit etmek ama bazen mecbur bırakıyorlar... ve şu an bu durumu sıkça yaşamaya başladık.. umarım kısa sürerher konuda çok sabırlıyım ona karşı çünkü, ama iş vurmaya gelince müthiş sinirleniyorum. Genelde yine bile onun adına mazeretler bulup sükunetimi koruyorum, için için yaşıyorum o siniri ama bazen de dayanamıyorum
Canım geçmiş olsunarkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
kansizlik icin de ferrum verdi. kullanan oldu mu?
Bende senin anlattığın gibi bir bebekmişim.Üniversite mezunuyum. Anlattığın özellikler gayet sağlıklı bir bebeğin olduğunu gösteriyor. Demek ki uyanınca kendini oyalayabiliyor.Kizlar bir de sizin sorunlarinizi okudukca bebegimde bir anormallik mi var diye düsünüyorum. Benim bebegim kendi kendine uyuyor, besigine birakiyorum hemen uyuyor, dönencesini bile acmiyorum. Uyandiginda aglamiyor, elleri ve ayaklariyla oynuyor ben fark edene kadar. Gazi oluyor ama bacaklarini biraz kaldiriyor bi saga dönüyor bir sola dönüyor ve cikariyorDogdugu ilk günden beri basini kaldirabiliyor, saga sola diledigi gibi dönüyor. Tek sorunumuz memeyle emmiyor o yüzden sagarak besliyorum. Günde 1 defa da mama takviyesi yapiyorum. Niye hic yaramaz degil de cok sakin ki? Günün yaklasik 17-18 saatinde de uyuyor. Gece uykulari daha uzun ve agir oluyor. Göz takibi falan cok iyi. Ilk günden beri takip ediyor, 4 haftadir bilincli gülüyor, dönencesini merakla izliyor, konustugumda agu seklinde seslerle cevap veriyor(yeni basladi buna 10 gündür falan). Piyanosunu önüne getirdigimde heyecanlaniyor ve tuslarina basmaya calisiyor. Tabii ben gösteriyorum basta sonra o devam ediyor ama hic mi hic aglamasi yok. Dogdugundan beri iki defa cok agladi birisi daha yeni besledigim icin hala ac oldugunu analayamadigimda digeri de 2 aylik asisini oldugunda. Kan alinirken bile aglamiyor bu cocuk. Kaka sorunumuz var bazen 5-6 gün yapmadigi oluyor yine aglamiyor sadece sürekli cikarmaya calisiyor. Doktora da soramiyorum bu cocuk neden aglamiyor diye cünkü garip bir soru olacak... Zakasinda falan bir sorunu yoktur degil mi? Google da falan da arastirdim ama pek birsey yok.
Canım benim oğlum dada tsh 8 çıktı normalde 6 ve altında bir değer olması gerekiyormuş bizde haftaya tekrar baktıracağız değere doktor ona göre yönlendirme yapacak.bende herhangi bir troid rahatsızlığım yok bende merak ediyorum olacakları.arkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
Dilini ısır kıçını kaşıııı masallah de ne biliyorsan onu yap nazar değmesin
Kızım ne güzel uyumuş öyle. Yatirali 3 saat olmuşmaşallah kuzuma
Hepimiz aynıyız iç şişirmek ne demek:) bu sinirli halimden çocukta etkilenecek ondan korkuyorum kiii belki de huysuzluğu ondanBeklenen doğum tarihine göre 10 fiili doğum tarihine göre 11. haftada bir atak görünmüyorsa benim çocuğum neden sapıtmış olabilir? Gece uyusa gündüz bütün zorluğuna katlanırım ama uykumu alamayınca hem başım ağrıyor deli gibi hem de sinirim bozuluyor her şeye. Çatıveresim geliyor önüme her çıkana. Çocuğa da çatmayacağım için patlayacak gibi oluyorum. Uykumu almak demek 8 saat uyku değil tabi ki ama saat başı hatta yarım saat başı uyanmak eritip bitiriyor beni. Neyse yarın haftasonu, eşim biraz bakar da ben uyurum inşallah. Geldim dert döktüm biraz içinizi şişirdim ama idare edin, çatlıyorum uykusuzluktan
Hahahahaha Aslı yaaaaBence memeni çıkar kayinvalidenin yüzüne fiskirt sütleri sonra da memenle kafasına vur. Haketti
Şoktayım benBen deli gibi kucağımda sallıyodum.dün gece çok uykuluydum.karnını doyurdum altını değiştirdim.emziğini verip beşiğine yatırdım.etrafa bakındı bakındı kendi kendine uyudu.
Geceden beri hiç sallamıyorum kendi kendine uyuyor :)
ay bizimki de 2 gundur cok zor uyuyor. gunduz de normalde kucagimda uyusa bile yatagina koyabiliyorum(koyduktan sonra uyaniyor o ayriBeklenen doğum tarihine göre 10 fiili doğum tarihine göre 11. haftada bir atak görünmüyorsa benim çocuğum neden sapıtmış olabilir? Gece uyusa gündüz bütün zorluğuna katlanırım ama uykumu alamayınca hem başım ağrıyor deli gibi hem de sinirim bozuluyor her şeye. Çatıveresim geliyor önüme her çıkana. Çocuğa da çatmayacağım için patlayacak gibi oluyorum. Uykumu almak demek 8 saat uyku değil tabi ki ama saat başı hatta yarım saat başı uyanmak eritip bitiriyor beni. Neyse yarın haftasonu, eşim biraz bakar da ben uyurum inşallah. Geldim dert döktüm biraz içinizi şişirdim ama idare edin, çatlıyorum uykusuzluktan
arkadaslar emirde demir eksikligi cikti,bir de tiroid degerleri yuksekmis ama 2 yasindan once ilac vermiyorlarmis.
Canım benim oğlum dada tsh 8 çıktı normalde 6 ve altında bir değer olması gerekiyormuş bizde haftaya tekrar baktıracağız değere doktor ona göre yönlendirme yapacak.bende herhangi bir troid rahatsızlığım yok bende merak ediyorum olacakları.
Canım sen miydin Kırşehir’e giderken bebeği götürsem mi diye düşünen ne yaptın gittin mi gidecek misinonce a,olmuyorsa b:)
Canım sen miydin Kırşehir’e giderken bebeği götürsem mi diye düşünen ne yaptın gittin mi gidecek misin
Bende bu konuda araştırma yapıyorum ve adim adim büyüyoruz un aylık eğitim setlerinden sipariş etmeye karar verdim.Kızlar gunaydin bebişine ilk zeka kartlarindan başlayan var mı ? Ben almayı düşünüyorum yada pinterest te hazır indirilebilir kartlar var ordan çıktı alıpda kartona yapistirabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?