2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar iyi aksamlar dün öğlen kalabalık misafirim vardı eşime poğaça aldirdim güzel yapan bir yerden onu da böyle borcam a dizdim servisten önce neyse yedik içtik bugün komşu aramış diyor ki senin pogacanin tarifini alabilir miyimnasıl bozuldum gerçeği söylemek zorunda kaldım yazık kadın da toparlamaya çalışıyor demem o ki alıyorsanız da pastane yapımı olduğu belli olsun

Ayy 2 hafta önce ben şimdi 2 saatte bir uyanıyo ortalama ben hiç ışık yakmadan loş ışıkta altını değiştiriyorum, emziriyorum ve hiç konuşmuyorum böyle gece uyutmaya çalışmıyorum kendi dalıyo direk gazını çıkarınca ama akşama kadar 10dk 15 dk uykuyla anca akşam yapıyoruz. İnşallah senin ki de düzelir geceleri gözlerim doluyodu artık deliricem diyodum

Giydirirdim yıkandığım ürünü değiştirmeye götürmem değişmezler bence

arch2401 A AysheDuru kızlar solgarı hala kullanıyomusunuz? Ben düzenli kullandım ama sürekli takviye yapmak istemiyorum bıraksam birden azalma olur mu acaba diye tereddüt ediyorum. Ne yapmak lazım?

Kendimce ilgilenmeye çalışıyorum. Uyumadığı zamanlar aktivite yapmaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla 6. ayını görelim doktoruna soracağım bu konuyu.

arch2401 A AysheDuru kızlar solgarı hala kullanıyomusunuz? Ben düzenli kullandım ama sürekli takviye yapmak istemiyorum bıraksam birden azalma olur mu acaba diye tereddüt ediyorum. Ne yapmak lazım?
Azalma hissedersem aliyorum cnm zaten icinde bira mayasi var ve b12 bunlari takviye almaktan birsey cikmaz ama dedigim gibi once azalt mesela gunde sadece 1 defa 2 tablet al sonrasinda kesersin. Donem donem azalma olabiliyor hastalik vb gibi durumlarda kullanirsin

evet canim benim.
daha gitmedik. kararsizim hala
bi yanim birakma diyor bi yanim 1 gece icin duzenini bozma diyor.
en guzeli yakin yerden gelin almak
Oğlum herşeyi tam olsa bile bir süre sonra beni görmeyince ağlıyor görünce rahatlıyor bugün yine yaptı aklıma sen geldin :) 1 gece için de götürülmeyegerek var mı bilmiyorum da fazla olsa kesin götür derdim

B bursa_83 biz kullandik ama 1 haftada kestik zira kabiz yapti cocugumu ve kesmemiz üzerinden 10 gun gecmesine ragmen bagirsaklari hala duzelemedi yavrumun gunde 2 3 kez cikiyordu suan 2 gunde bir kez cikiyor kullaninca 1 hafta cikamadi cok huzursuz ve mutsuz bir cocuga donustu... dr umuz derhal kesin dedi ve sen takviye al dedi suan solgar gentle iron kullaniyorum 6. Aydan sonra toz biciminde varmis ona baslayacagiz. Ferrumun lekesi de cikmiyor bilgin olsun. Her cocukta bir olmuyor ama yuzde 80 inde bu sonuc oluyormus drumuz oyle dedi.

:)))

fazla olsa kesin gotururdum canim ama iste cumartesi sabahi yola cikacagiz,1 gece kalip pazar sabahi yine yola cikacagiz. bizim icin bile cok yorucu olacak kaldi ki emir icin daha yorucu olur.

Giydirirdim yıkandığım ürünü değiştirmeye götürmem değişmezler bence
Büyük mağazalar değiştiriyor. Hediye getiren kişi sağolsun bana iş olmasın diye yıkamış hatta ütülemiş.Değiştirmeyeceğimden emin olarak değişim kartıda koydurmamış. Değiştirmezler düşüncesiyle gittim sordum. Tamam dediler değiştirdiler:))

Kızlar gunaydin bebişine ilk zeka kartlarindan başlayan var mı ? Ben almayı düşünüyorum yada pinterest te hazır indirilebilir kartlar var ordan çıktı alıpda kartona yapistirabiliriz
Kartları kendin yapmak istersen şöyle bir arşivimiz var.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-dhhwufmkNoMTRHM1h1Q1NBakk
Dilini ısır kıçını kaşıııı masallah de ne biliyorsan onu yap nazar değmesin
Dur bakalım bu gece de uyursa yapayım
Bi tarif uydursaydın keşke

Nasıl yaa aynı olamaz
Bugün her uyutmada en az 5 kez yerine yatırmayı denedim tekrar uyandı.
Neden ki

Kızlar bu arada uzun yolculullar için arkadaşlarımız önermişti. Bebegi port bebenin içerisine bırakmak yerine banyo yaptırdıkları kuvetin icerisini yatak gibi hazırlayıp yatırıyorlarmış. Biz de şimdi 6 saatlik bir yolculuğa çıktık bebisimizi yatırdık küvetin içerisine rahat rahat gidiyor :)) tabii emniyet kemerini kuvetin etrafindan gecirip guvenligini sağladık.

:)))

fazla olsa kesin gotururdum canim ama iste cumartesi sabahi yola cikacagiz,1 gece kalip pazar sabahi yine yola cikacagiz. bizim icin bile cok yorucu olacak kaldi ki emir icin daha yorucu olur.
Aynen bayağı zor olur ya ama çok az ayrı kalacaksınız idare ederler gibi inşallah sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…