Kizlar bir de sizin sorunlarinizi okudukca bebegimde bir anormallik mi var diye düsünüyorum. Benim bebegim kendi kendine uyuyor, besigine birakiyorum hemen uyuyor, dönencesini bile acmiyorum. Uyandiginda aglamiyor, elleri ve ayaklariyla oynuyor ben fark edene kadar. Gazi oluyor ama bacaklarini biraz kaldiriyor bi saga dönüyor bir sola dönüyor ve cikariyor
Dogdugu ilk günden beri basini kaldirabiliyor, saga sola diledigi gibi dönüyor. Tek sorunumuz memeyle
emmiyor o yüzden sagarak besliyorum. Günde 1 defa da mama takviyesi yapiyorum. Niye hic yaramaz degil de cok sakin ki? Günün yaklasik 17-18 saatinde de uyuyor. Gece uykulari daha uzun ve agir oluyor. Göz takibi falan cok iyi. Ilk günden beri takip ediyor, 4 haftadir bilincli gülüyor, dönencesini merakla izliyor, konustugumda agu seklinde seslerle cevap veriyor(yeni basladi buna 10 gündür falan). Piyanosunu önüne getirdigimde heyecanlaniyor ve tuslarina basmaya calisiyor. Tabii ben gösteriyorum basta sonra o devam ediyor ama hic mi hic aglamasi yok. Dogdugundan beri iki defa cok agladi birisi daha yeni besledigim icin hala ac oldugunu analayamadigimda digeri de 2 aylik asisini oldugunda. Kan alinirken bile aglamiyor bu cocuk. Kaka sorunumuz var bazen 5-6 gün yapmadigi oluyor yine aglamiyor sadece sürekli cikarmaya calisiyor. Doktora da soramiyorum bu cocuk neden aglamiyor diye cünkü garip bir soru olacak... Zakasinda falan bir sorunu yoktur degil mi? Google da falan da arastirdim ama pek birsey yok.