2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende tuzlu çubuk aldırmıştım kadın onun tarifi sordu :) öyle el yapımı gibi de durmuyordu halbuki :)

Kızlar biri kartların olduğu linke erişim istegi yollamış ama iş emaili kullandığından erişemiyor galiba. Başka maille denesin.

@Mutlu Mercimek maşallah gelişimi çok güzel görünüyor bir sıkıntı yok gibi ama bunun için olmasa da doktora sormaya çekinme en saçma şey bile olsa. Bir de bebeğini çok dillendirme nazar değmesin, hepimizin hayalinde az ağlayan çok uyuyan uykuya direnmeyen bebek ütopyası var

Birkaç hafta giydirirdim ve hatta giydirdim

Bende bu konuda araştırma yapıyorum ve adim adim büyüyoruz un aylık eğitim setlerinden sipariş etmeye karar verdim.
Sizin bu konuda nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
Onlar 9 aydan başlıyor. Eğitim kartları zihinsel oyun halısı bedensel gelişim için kullanılıyor bu ara vur de dil gelişimi için masal okuyoruz.

Ben de uykusuzluğa dayanamıyorum herkesin uykusuzluk çektiği 3. Trimesterda bile ben mışıl mışıl uyuyordum günde en az 8-10 saat. İnşallah çabuk döner eski haline

Valla canım,liseden bi arkadsım vardı bebegi aynen senin bebegin gibiydi,2 gunlugune sehir dısına gitmiştik birlikte tatile şok olmustum sen bebek büyütmüyorsun yanii bile dedim nasıl sakin sesi cıkmıyor,gık demiyordu cocuk.simdi ilkokula basladı masallah gayette zeki :) hiçbir sorunu yok,sen bizimkilere bakma hiç,çok anlatma böyle böyle diye bence masallaaah nazar degmesin

Benm de aklımdan 1 er kereye düşürüp bırakmak geçti. Siz ne yaptnz merak ettim. Sütün besleyiciliğini de arttrdığı kilo alımını desteklediğini duymuştm birden ikisinde de düşüşolur mu acaba diye bi kullanandan destek istedim :)

Yaaa memenin üstünde uyurken kıyamıyorum ki kaldırıp yerine koyayım Yok böyle bir tatlılık.
Elini de atıyor mu üstüne? İzlemeye doyum olmuyor değil mi ya? Dün gece uykusunda bir iç çekti sanırsın uykusuzluktan pert olan ben değilmişim gibi gidip yanaklarını kollarını kulaklarını ısırıp öpmek istedim manyak gibi

Ben tıkanıklık belirtisi yoksa sağmıyorum, yoluna girsin artık memeler diye çünkü sık saginca tazyikin arttığını fark ettim.
Ben hiç sağmıyorumda biri fazla boşalmadı doydu tıkanıklık yapmaz sanırım sağsam da buzluğa atıcam ziyan olucak korkusu var böyle giderse hiç biberon vermek istemiyorum çünki

Aynen bayağı zor olur ya ama çok az ayrı kalacaksınız idare ederler gibi inşallah sorun çıkmaz

molalarla 7 8 saati bulacak oraya varmamiz
. yakin olsa gotururdum,gece donerdik ama uzak iste. 1 hafta dahavar bakalim,karar verecegjz. insallah sorun cikmaz canim,sagolasin.

Ben hiç sağmıyorumda biri fazla boşalmadı doydu tıkanıklık yapmaz sanırım sağsam da buzluğa atıcam ziyan olucak korkusu var böyle giderse hiç biberon vermek istemiyorum çünki
Hemen tıkanmaz sanırım. Zaten öncesinde bir sertleşir ve hafif sancı olur diye düşünüyorum öyle bir şey olursa sağarsın. Bir de sonraki emzirmede ilk o memeyi ver istersen çok kafana takildiysa.

Tüh ya uzaktakine gitsen belki de aynı sürede dönerdin valla ben de soğuk sarı olucak demekten yoruluyorum kuaförlere

sagol canim.
hic bilmiyorum ama kendi sonuclarim ıcin endokrine gidince soracagim.
sen gittin mi kendin icin,zumraya tahlil yaptilar mi?
Yok canim kirkin cikinca qel dedi hala qidemedim kizimada yapmadilar tahlil aman biz kullaniriz ilacida bebeklerimize bisey olmasin insaAllah

Benim qittiqim.devlet hastanesi ve okadar sacma bi sistemi varki gece 5te qidiyosun sira aliyosun muaye saatine kadar orda bekle oqlen 3 tede sonuc cikiyo yani bebek vsrken hastanede okadar duramam diye qitmiyorum canim aslimda dozu kendi kendime ayarlayabilirim ama usenqeclik yapiyorum sanirin biraz bi doqru duzqun hsstane buluyumda qidiyim bian once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…