2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar burda hiç kimse bebeğine şu vermiyor değil mi ? Yani benim bildiğin anne sütü emen bebeğe 6 aya kadar su verilmez yanlış mı biliyorum ?? Sabahtan beri kv ile kavga ediyorum tutturmuş sen bilmiyon şu ver çocuğa diye ben hayır dedikçe ısrar ediyo eşime söyledim annen e bişey söyle diye o da kesinlikle verilmeyecek su emiyo zaten dedi..Ay çıldırtacak bunlar beni

Doğru biliyorsun ilk 6 ay anne sütü alan bebeğe başka hiç bişey verilmez.

Bilmiyorum ki cnm... her anlamda fark olunca ister istemez kendinden biliyor insan (

Ciğerlerıne indimi öksürük belırtısı aramana gerek kalmıyor benical mi bronşitte antibiyotik tedavı artı buhar makınasıyla kortızon vermek zorunda kalınılıyor malesef

Acaba uykusuz çocuklar daha fazla hirpalandiklarindan daha mi erken gelişiyor kasları. Bizim kız da baya hareketli, kuvvetli. Sürekli kucakta, hopluyor zıplıyor ona bağlıyorum
Farkediyor işte demek ki,, dediğin gibi sürekli hareket halindeler çünkü.. benim kendi paranoyam mı diyeceğim ama annem de aynısını söylüyor.

Ben de avent soothie aldm ağır geldi. Avent aldm işine gelirse alıyo 2 dkkaya atıyo. Ağlarken hayatta almıyo. Suavinex deniym dicektim emzk kısmı nasıl fotolayabilir misin?

Öyle mi dersin sen napıyosun, yani ilki kadar didik didik ilgilenebiliyor musun?

Benm ki de her ağladğnda nane yapim ben diyo ısrarla. Vermediğimi bilmesine rağmen. O sırada gazdan ağlamıyordu orası ayrı.Dünya iyisidir ama ikna olamıyor kadın. Bide ilaca bayılır. Genel ağlak bebe oldğu için sürekli ağrı kesici versen canım diyo. Aşırı anaç ve iyi bi insan oldğu için aşırı sert tepki veremiyorm ama patlamak üzereyim kibarca hayır demekten. Asla emanet etmek istemem büyük konşmym. Kesin bişey verir gibi. Hala ben senin yernde olsam ağrı kesici veririm diyo çıldırıcak oluyorum. Anne ben kendi rahatm için neden uyuşturayım çocuğu diyorum. Ağrısı olsa bende de durmaz sonuçta. Ağrısı oldğnda duyar kasıp asla vermem demem. Gerekirse veririm ama her ağlamayı sebebe bağlaması enteresan. Senin yoruma niye yükseldim ben bu kadar peki

Amin cnm,, zaten akıllandım artık,, bi daha yemem :)))

Yok mu sıavinex kullanan ana yahu? Sipariş vercem pekte güzeller yazık olmasın:)

O da doğru,, kardeşimle ben Amerika ve Japonya gibiyiz :))) Ayşe çok agresifti gerçekten,, aşırı hırslıydı bir de; hala öyle... mutlu bir çocuk ama hiçbir şey yeterince tatmin etmiyor onu, hep daha fazla daha fazla... Duru sakin şimdilik,, emmek ve uyumak istiyor... bir yandan da böyle kalsın istiyorum tabi.. ileride birbirlerini dengelerler en azından :)) aslına bakarsan yazarken farkettim,, tam da dediğin gibi, biri ben diğeri de kardeşim sanki :))))

Geçmiş olsun cnm. yalnız hakikaten öksürük şurubunu asla tek başına vermez bizim doktor da ya. Daha çok tetikler der hatta. (Özel durumlarda prospan hariç). Onun dışında gribal durum varsa klasik reçetesi aynen burnunu temizlemek ve bronşlara doğru yol alacak gibiyse peditus + bricanyl. Zaten ilerlemişse de yapıcak hiçbir şey kalmadığı için makrol tabi. Biz dün ameliyat öncesi hem hastanenin doktoruna hem de kendi doktorumuza göründük, tabi babam da doktor nihayetinde ve üç doktorun ortak kararıyla Ayşe'ye de antibiyotik başladık mesela. Çünkü artık kulağa da baskı yapmaya başladığı için orta kulakta da iltihap başlamış. Amma velakin benimki burnunu temizletmiyor (neredeyse 2-3 aylık olduğundan beri). Eğer temizletmiş olsa ona bile gerek kalmayacaktı. Sen de zaten onun önünü kesiyorsun temizleyerek. Bence de pek senin kafana göre bir doktor değilmiş yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…