2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne gibi farklılıklar Can'ım örnek verebilir misin

Ne gibi farklılıklar Can'ım örnek verebilir misin

Bizimkilerin tam tersi sizin de yani :))) neden bu kadar farklılılar acaba?

:) sen doktora götürme bidaha zaten dedıklerını yapmıyorsun ki bu doktorda saçmalamış inşallah hiç ciddi bir hastalığı olmadanda büyür

Suavinex emzik deneyen kullanan var mı? Ben bi türlü alıştıramıyorum da. Anne memesine daha çok benziyor dedi biri. Ona göre istycem. Bi de dr browns biberon kullanıyodum. Büyük biberon suavinex alayım mı? Kendi tutmaya başladğnda cam ağır geliyomuş vs ne nasıl alayım. Tecrübeli anneler bi bakıverin canım:)

Maşallah Can'ım çok iyi, hep böyle devam eder inşallah, yatmadan önce ne kadar emzirdin Can'ım tek meme mi iki meme ni kaç cc? Gün içinde uykusu nasıldı dün
Yatmadan önce 2 meme emiyor. Kalan vardır diye sağıyorum onuda veriyorum. Ama benim oğlum obur biraz. Yani daha da versem içer, sonra kusar:))) Ben 2-3 saat emzirmeden sağdığımda 120-130 ml çıkıyor. Normalde en son 12:30 emdiğinde bu milim süt 3 saat yetiyorken, dün 7 saat yetti. Bende durumu haşlama ete bağladım. Ama demin bir arkadaşın yazdığı gibi olay haşlanmış et değil bol protein almak.Gün içindeki uykularının saati yok.Kısa kısa uyuyup uyanıyor.

:) sen doktora götürme bidaha zaten dedıklerını yapmıyorsun ki bu doktorda saçmalamış inşallah hiç ciddi bir hastalığı olmadanda büyür
Ya çok saçma değil mi ama? Hiç bişeyi yok yine de bulunsun öksürük şurubu hatta ver, ıhlamur ver, ılık su ver. Hiçbişey vermek istemiyorum dememe rağmen

Ben de güzel beslenmeye dikkat ediyorum. Gıda mühendsym zaten. Eşim de asla sebze yemediği için ister istemez et ağırlıklı besleniyorum. Demekki ben de haşlama da işe yaramayacak

Ya çok saçma değil mi ama? Hiç bişeyi yok yine de bulunsun öksürük şurubu hatta ver, ıhlamur ver, ılık su ver. Hiçbişey vermek istemiyorum dememe rağmen
İlaç verince hızlı iyileşecek sende vawwww ne iyi Dr diyeceksin. Ondan veriyordur heralde. :))))

Acaba uykusuz çocuklar daha fazla hirpalandiklarindan daha mi erken gelişiyor kasları. Bizim kız da baya hareketli, kuvvetli. Sürekli kucakta, hopluyor zıplıyor ona bağlıyorum
Bence de o yüzden uykuya ayırdığı saati spora ayırıp hareketleniyorlar huysuz bebekler bide sinirlendikçe hareket etme isteği oluyor sanki A AysheDuru sizin farklılık bu yüzden bence

Ben de güzel beslenmeye dikkat ediyorum. Gıda mühendsym zaten. Eşim de asla sebze yemediği için ister istemez et ağırlıklı besleniyorum. Demekki ben de haşlama da işe yaramayacak
Öyle düşünme sanırım birazda psikolojik. Eti alırken çok istekli aldım,yerkende sevmememe rağmen iştahlı yedim. Belkide o yüzden yaradığını düşündüm. Belki uyuyacağı vardı, denk geldi. Bu bana iyi gelecek diye ye...

İnşallah valla zaten götürmeyi düşünmüyorum. Elini versen kolunu kaptırıyorsun bu hastanelere. Yapmam tabi iyi ama öksürük şurubu ver günde 3 kere ne demek ya? Salak.

Can'ım bazen kısa süreli öksürük sinsice ilerleyip broş yollarını kapatabılıyor , belkı ona karşı önlem amaçlı vermiştir ilacın adı neydı merak ettım , ıhlamur çok kötü bişey değil bitki konusuna ben sıcak bakıyorum aşırıya kaçmıcak şekilde , daha sonrasında antıbıyotık vermek zorunda kalınca çok vicdan yapıyorum ben, su konusunda tabıkı gerek Yok şuan anne sütü alıyor , mama alsa belkı vermen mantıklı olabılır .

Can'ım ben emzik artı biberon setını aldım onun emziğini emsin çok istedim fakat onu emmedı bız hala avent kullanıyoruz . Cam biberonla sen içirirsin biberonu tutmaya başladığında aventin sulukları var onlardan alırsın

Öksürüğü kesersem asıl sinsice ilerler ve öksürük olmadığı için fark edemem. Benical öksürük şurubu verdi ben kendime bile kullanmam onu. Anne sütü aldığı müddetçe bence hiç bir takviyeye ihtiyacı yok. Bronşitte de antibiyotik işe yaramaz, bronşit viraldir. Biliyorsundur zaten. Tabi saygı duyarım ıhlamur verene de ama ben vermem. Bunu belirtmeme rağmen önermesi de doktorum olamayacağı anlamına gelir. O kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…