2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benmki erken doğum. Çene çok zayıftı. 1 aylkken soothie denedim ağır geldi. Normal avent aldm onu da sevdiği söylememez
Can'ım benim oğlumda 34 haftalık dogdu , 1 ay sonrasında emzik verdim tuttu maşallah . İlk oğlum hiç emzik tutmadı çocuğun bireysel farklılığında olabılır . Emerse sana büyük rahatlık tabııkıde

Öyle mi dersin sen napıyosun, yani ilki kadar didik didik ilgilenebiliyor musun?

Ay yok canim nerde hic uyumuo gunduz ya oyun halisinda ya is yapicagim odada salak salak sarki soleyip sebeklik yapmaktan oteye gecemiyorum Cunku camasir utu yemek temizlik derken Bade gelio onu da alip bi disari cikiyoruz.Oluyo saat 5 . Kucugu emzirirken Badeyle bise oynamaya calisiyorum.6da esim gelio sofrayi hazirlio.Kucuk o saatte uykusuzluktan delirmis oluyo ve surekli agliyo.8e kadar sofrayi topla bulasik at meyve ye.8de Yamani yika Odaya gec emzir.Bu arada esim Badeyle ilgileniyo.8.30da o yatio.9.30 10 gibi de Yaman yatarsa etrafi topla Bade nin ertesi gunku kiyafetlerini cantasini hazirla ogretmenine not yaz mutlaka deftere.Ertesi gunun zor bi yemegi yapilicaksa bi kuple yap veya haslamaliklari hasla.En son sinirden hic biseye yetemiyorum diye balkona cik agla ve yat.Ertesi gun yine ayni
Velhasilikelam ikinci cingene cocuklari gibi buyuyo ben nereye o oraya o kadar

2. Diyorum
Bizim Dr bayan ama öyle sevmiyor bebeği ilginç gerçekten iki Dr gittim ikisi de soğuk çocuğa karşı :)

Ben olsam 2. Doktoru tercih ederdim sadece randevu sıkıntısı olmasa süper olurdu. Sen zaten evhamlı, doktor daha rahat olsun ki sende onun rahatlığıyla rahatlarsın. Ve bende ne kadar az ilaç o kadar iyi ve 6 ay sadece anne sütü diyenlerdenim. Üstelik doktorun çocuğu abartılı sevmesine de ihtiyacımız yok, doktor işini yapsın gerekli muayeneyi hakkıyla yapsın sevmeyi bizde yaparız

Aslinda randevu sıkıntılı değil yani planlı gidersen randevu aldigin saatte kesin alıyormus ama mesela çocuk ateşlendi gittin pat diye o zaman bekliyorsun çünkü yogun ve bi de ek gıda olayina ben erkenden dalmak istiyordum bu ikisi acaba mi dedirtiyor.. sevme konusunda haklısın kontrolünü nazik ve sevgiyle yapsın yeter aslında : )

2. Diyorum
Bizim Dr bayan ama öyle sevmiyor bebeği ilginç gerçekten iki Dr gittim ikisi de soğuk çocuğa karşı :)
Yapı meselesi benim kontrollerimi yapan doktor da yaşlı bir erkek doktormuş 15 dakika muayene ediyorsa 45 dakika beni sevip oyun oynarmış annemler anlatır hep

E benim söylediğim de pozitif bilim :) pozitif bilim diyor bronşit viraldir. Ben demiyorum valla :)

Keşke dolmuş gibi seferler olsa izmire vallahi 2. Doktor için gelirdim

Ek gıda için doktorum dedi ki. Bugün 6 ay bitti yarın başlamalıyım gibi birşey yok. 7.ay da olablr 5 te de. Her bebek farklıdır. Önemli nokta diş kabarması(yada böyle bi kelime) dedi. Vücut ben hazırım der oradan anlaşılır dedi. Bizm anlayacağmz bişey mi bilmiyorm ama mantklı geldi. O zaman gelsin detayları öğrenirim

Bence 2. Dr
Ek gıda konusunda ne kadar erken baslayablirsin ki,en fazla 5.ay olur.
Onun içinde dr değerlendirmek ne derecedogru bilemiyorum,

Kesinlikle iki numara derim canım birincisi erçekten ek gıda olayında bebek anne sütü alıyor ve kilo alımı iyi ise ilk altı ay sedece anne sütü yeterli canım. Birde ne kadar az ilaç ve takviye fikrinide destekliyorum. Ve genç kuşak olması bence daha iyi tıpta da her geçwm gün yeni tedaviler ve gelişmeler oluyor onları takip edip kendini geliştirmesi önemli birşey.

Hanımlar ya benim kv yanımdan ayrılalı bebeğim değişti bi ağlaması çoğaldı, uyku saatleri değişti, huysuzlandı. Cumartesi günü gitti kv o günden beri çok zorlanıyorum ( geceleri bi iyi bi kötü idare ediyorum ama gündüz huzursuz napacağımı şaşırdım. Durmadan sallanmak istiyo kucak istiyo. Belim koptu, sırtım fena, bileklerim kopacak gibi eşimde diyo annem varken böyle değildi bu çocuk diye. Haklıda ama üzülüyorum neyini yapamıyorum diye.

Bugün yiğit ilk defa fışkırarak kustu. Öyle çok kustu ki kucağımdaydı göğsümden ben hissettim gürültüsünü. Fışkırarak kusmak neydi reflüye mi işaretti

YAzdığın herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum canım . Bende ilaç kullanma taraftarı değilim ama eğer gerekiyorsa çocuğumuda asla riske atmam. Kar zarar tartısında tartarım eğer ki kullanmazsam daha zarar olacaksa ve çocuk kötüye gidecekse kesinlikle kullanma taraftarıyım . İlk oğlumda 2.5 yaşına kadar hiç antibiyotik kullanmadım ama iki ay üst üste orta kulak iltihabı olunca mecburen kullandım çünkü antibiyotik kullanmadan geçmiyor malesef. Ve çocuk ağlıyor giç suamuyor anne kulağım ağrıyor diye ateş olmuş 40 larda hafi gelde ilaç kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…