2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bende aynı düşüncedeyim çocuk biran önce toparlasın önemli olan o . Kimse isteyerek ilaç takviyesi yapmaz yüreği el vermez bikere. Hastalıklar insanın başına gelmeden anlaşılmıyor malesef , teorikte okunup araştırılan konular böyle olmalı dediklerimiz ,uygulamaya geldiğinde çoğu zaman yapılamıyor malesef .

Oldu olacak salyası olan çocuğa dişi çıkacak ağrısı olur diye rakı bastırsın, reflüsü olan bebeğe mide asidini alsın diye leblebi tozu versin, kalsiyum için de inek sütü önersin. O ne saçma tedavi yöntemi ya; öksürük şurubu, ıhlamur, su... Bebeğin 3 aylik olduğundan haberi var mı acaba! Sinir oldum yeni-eski doktoruna.
Geçmiş olsun bu arada tekrar. Bir şey olmamasına sevindim, sen kendi yöntemlerinle 2 gün daha ilgilen, geçer inşallah. Geçmezse de başka biri doktora gösterirsin belki yine.

Bilmiyorum ki cnm... her anlamda fark olunca ister istemez kendinden biliyor insan (
Hiç öyle düşünme ilerde buyuduklerinde farklılıkları daha da artacak. O zaman biri birinden başarısız olunca kendini mi suçlayacaksın ya da çocukları. Onların doğaları böyle deyip kabullenirsen daha iyi olur gibi.

Ben genç olanı seçerdim sanki. Bebeği sevip okşamadı bizim doktor daha
Önemli olan öncelikle her aradığında ulaşabilmek ve anne sütünü desteklemesi :)
Yani şimdilik bu kriterler önemli bence.
Bir de zırt pırt tahlil isteyip gereksiz insanı strese sokan doktor bana göre değil yaa zaten evham yapıyorum ben, onun beni rahatlatması Laz'ım.

Herkese çok çok teşekkürler oy birliğiyle 2.doktor kazandı artık onunla yola devam edicez sanırım bizim evhamli doktor teyzemize kimse sahip çıkmadı
Canım işine karışmak gibi olmasın ama ek gıdaya erken başlamak bebekler için pek de faydalı bir şey değil. Hakkinda araştırma yapıyorum ek gıda olayının ve bebek için en uygunu 180 günü dolunca eğer bebek fiziksel olarak da hazırsa başlamak en doğrusu. Yazıları incelemeni öneriririm. Ikıncı doktoru tuttum ben de.

http://blwturkiye.com/blw-bebek-lid...olar/sss/ek-gidaya-alti-aydan-once-baslanmaz/
https://www.fitekran.com/bagirsak-florasi-mikrobiyota-rehberi-nedir-ne-ise-yarar/

Eklentiler

• Screenshot_20171025-223249.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 44
Canım bizdeki stresi o kadar farkediyorlar ki anlayamazsın.
Bence kv gidince belki, ben nasıl yapacağın diye stres yaptıysan o bile etkilemiştir bebeği.
Ya da atak geçiriyor olabilir.
Bence sakin ol ve yarın sabaha çok daha sakin bir gün geçireceğine odaklanarak başla.

Farklar var benim ilki kizdi onun farkindaligi daha iyiydi. Kafasını tutması , bakışı vs

Benzer farklar bizdede var ama ben kız erkek farklılığı olmasına bağlamıştım ikinci çocuklar dahaki tembel çıktı ne

pedagog ne diyor canim hep daha fazlasini istemesine?

Herkese çok çok teşekkürler oy birliğiyle 2.doktor kazandı artık onunla yola devam edicez sanırım bizim evhamli doktor teyzemize kimse sahip çıkmadı
İzmir desin herhalde , ben de izmir deyim. Bu doktorları özelden benimle paylaşırsan sevinirim. Ben de doktor arayışındayım çünkü.

kizlar emirim atesi 37.9a cikti,calpol verdik,37.1e suanda. kisa kol citcitli badiyle durdu hep. simdi alt ust giydirdim. gece tek bi müslin mi orteyim napayim?

6 aydan once mi istiyorsun ek gidayi?

Ben de avent soothie aldm ağır geldi. Avent aldm işine gelirse alıyo 2 dkkaya atıyo. Ağlarken hayatta almıyo. Suavinex deniym dicektim emzk kısmı nasıl fotolayabilir misin?
Ben de aynen senin gibi soothie aldm tutamadi. Avent gece aldim tutmadi. En son nuk'un 7 tl lik kaucuk emzigini aldim. Simdi onu cok cok emiyo. Bu bebekleri anlamak mumkun degil.

Bebekler emin ellerde olmak istiyorlar bence nedeni bu. Bizim babamıza hastaneden çıkmadan banyo eğitimi verdiler. İlk günden beri eşim bebeği yıkıyor ben su döküyorum sadece ve hiç ben yıkamadım. Şimdi ailemin yanına geldim bebeği kimseye güvenip emanet edemiyorum ben tutuyorum. Ama bu işi o kadar çok korkarak yapıyorum ki bebek bunu anlıyor, normalde banyo yaparken ağlamayan bebek ağlamaya başlıyor.O ağladıkça ben daha kötü yıkıyorum. Banyo işi bebek ve benim için keyiften çok eziyete döndü açıkcası. Belki, senin bebek içinde böyledir. Kv bilerek yaptığı için onda daha huzurlu oluyor olabilir. Deneyim herşey canım, bizde zamanla öğreneceğiz üzülme.

Hahaha çok güldüm buna
Hayır yengem de çok pimpiriklidir bu adamla nasıl anlaşıyorlar hayret! Yeğenimin doktoru kendisi. Neyse benden uzak olsun
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah geçecek. Bu gece de uykusuz nöbetteyim.

Aynen ben de öyle dedim. Öksürüğü baskılamak ne kadar doğru sizce dedim. Hiç bir öksürük şurubu öksürüğü baskılamaz dedi. Ya nasıl baskılamaz bunca yıl söylenen bu değil miydi?
Madem baskilamak için değil o zaman neden veriyormuş şurubu?

Ben doktor çocuğumu çok sevip okşasın istemezdim, kimse yapmasın mümkünse. Tamam şefkatli olsun hötür hötür sarsmasın çocuğu ama oksayip mıncırmasın da. Hem var yoğa test, röntgen, ultrason vs. isteyen doktor çocuğu değil cebini düşünüyor gibi geliyor bana. Ben xray cihazından bile gecirmiyorum çocuğu boşuna röntgene hiç sokmam. İlk doktorumuz bize çocuğa bir şeyler içir dediği için bir daha gitmedim ona, zeytinyağı içir diye ısrar etmesi pek hoşuma gitmedi benim. İlk doktorun her şeyi detaylı incelemesi hariç kesinlikle sınıfta kalırdı benim gözümde.
İkinci doktor da çok iyi göründü. Sen tattırmaya başlarım demişsin ama doktorun tavrı güzel bence, sen illa tarttıracağım dersen doktor sana kızacak değil ama söylersin yine. Randevu işini de eğer uzun zaman önceden dolmuyorsa takvimi doktora giderken yolda telefonla alsan bile olur. Az ilaç veren, anne sütünü destekleyen doktor çok fazla bulunmuyor bulmuşken dört elle sarıl bence

sagol canim.
evet iste onu da dusunuyorum. allah korusun.
atesi cikan bebeleri nasil yatirdiniz diye size sorayim dedim.
Üstünü çok kalın giydirme ama müslin ince olur. Battaniyeni ört. Ateş 37.1 çok yüksek değil ama sık sık kontrol edip ateş durumuna göre üstünü inceltir yada kalınlaştırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…