2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba hanımlar bende agustos annesiyim :) 29 ağustosta bi kızım oldu,
Hem mama hem anne sütü ile besleyen varmı aranizda? Sadece anne sütümü veriyosunz? Biz ek mamada iciyoruz, dr başlatmıştı ilk ay ama bırakmak istiyorum sadece anne sütü vermek istiyorum nasıl yapicam bilmiyorum

Ya ben ilaç vermem ölsün demedim ki, tabi ki gerçekten ihtiyacı olduğunu inanayım veririm. Manyak mıyım eziyet edeyim çocuğuma ayrıca ben burnu tıkalı diye gitmedim, hırıltı duyuyorum, ciğerden mi boğazdan mı anlayamıyorum diye gittim, doktor nasıl anlayacağımı anlattı, artık bunun için de gitmem. Ateş konusunda şimdilik konuşmuyorum :) başıma inşallah gemez ama gelirse tecrübe ederim :) soğanın işe yaramasına sevindim, evet biraz kebapçı gibi kokuyor ev ama işe yarıyor :)

A AysheDuru G gunesli gunler çevremde o kadar var ki hiç bişey tattirmadam 6 ay sadece anne sütü ve mamayla beslenip şu an beslenme konusunda çok problem yaşayan, aşırı yemek seçen çocuk açıkçası ondan diyordum herseyin tadını bilerek büyüsün sonra yemez diye.. Bugünkü doktor buna şehir efsanesi dedi yani eğer 6bucuk 7 ayı doldurduktan sonra hala başlamazsan belki geçerli olabilir bu dediğin dedi öncesi için geçerli değil dedi

Sadece tattirmak istiyorum 4 buçuk aydan sonra yani öyle düşünüyordum belki de yapmam
Aklıma ne geldi, ananem tüm çocuklarına 40 ın içinde yediği her yemeğin suyundan tattırırmış, annem de bunu övünerek anlatıyordu. Bak hiç bişey olmadı diye iyi ölmemişsiniz dedim
Blw yapmayı düşünüyor musun?

O kadar çok şehir efsanesi var ki. Hamileliğinde çoğuna şahit olmuşsundur zaten. Hiç takms kafaya, sormadın ama bana sorarsan 6 ayı doldursun. Hayatı boyunca yiyecek nasılsa.

Tam olarak biliyorum diyemem ama okuyup arastircam yapmayı düşünüyorum :) işte benim mantık da anane babanne usulünün daha modern ve insaflisi azıcık yoğurt elma suyu ya da uygun sebzelerden falan tattirmak

Tam olarak biliyorum diyemem ama okuyup arastircam yapmayı düşünüyorum :) işte benim mantık da anane babanne usulünün daha modern ve insaflisi azıcık yoğurt elma suyu ya da uygun sebzelerden falan tattirmak
Sen araştır blwyi aklına yatacak bence :) benim kv 10 aylık çocuğa (yeğenine) patlıcanın suyundan vermiş de haliyle ayına uygun olmadığı ve alerjik bi besin olduğu için çocuk hastanelik olmuş anne dedim o kadar öğretmen insansın hiç mi bilmiyorsun 10 aylık çocuğa patlıcan verilmeyeceğini dedim

Anane babanneleri tutmasak akşam yemeğinde kebap olsa verecekler zaten kiyamam cocuga ya. Evet bi araştırmam lazım bu konuda bi kitap önerin de olursa isterim hani bu arada soylemeden gecemicem öğretmen kv iyiymiş ya iletişim ve paylaşacak şey açısından

kizlar atesi yeniden 37.9 oldu. saat 7de 1 cay kasigi calpol vermistik. yeniden verebiliyor muyuz? hemsire kac defa verebilcegimizi soylemedi sanirim ya da ben atladim. size soyledi mi hemsireleriniz?

Tabi cnm,, aynı olmaları gerçekten imkansız. fiziksel bir sıkıntısı olmasın da gerisi hiç önemli değil.. bir de doktor uyanıkken artık daha çok yüzüstü tutun dedi,, ondan da etkilendim heralde..

amin canim insallah. uyudu dedim ama kalkti hemen,dalamiyor,huzursuz
saatlerdir ayaktayiz,oluyorum uykudan
Nasılsınız? Bir sıkıntı yoktur Inşallah?
6 ayı doldurup başlayıp her şeyi zevkle yiyen o kadar çok çocuk var ki. Blw yöntemini Bir araştır istersen. Doktorun 6 ay diye ısrarcı olması çocuğun bağırsak sağlığı için. Kulak ardı etmeden önce bi araştır. Zaten araştırırsın da yani eminim.
Blwde amaç bebeğin ayina uygun olacak sekilde her türlü sebzeyi meyveyi kendi başına yemeyi öğrenmesi. Çoğu bebek bu yöntemde oldukça başarılı oluyor. Yanı annelerimizin yöntemi bir nevi. Ver eline yesin taktiği ama daha sistemli gidiyorsun allerji vs durumlarına dikkat ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…