Farketmiyor işte cnm.. iş o noktaya varınca artık savaştığın şey virüsü mirüsü aşıyor :))) sen ilaçsız tedavi denilen şeyden bahsediyorsun ama onu el kadar bebeğin üzerinde hele ki hastaneye yatırıp müşahede altında tutmadan uygulayamazsın. Hiçbir doktor cesaret edemez buna. Bir kere tedavisi varken uygulamamak bebeğin kişilik ve sağlık hizmeti alma haklarına aykırı, etik değil yani; çocuk bronşitse izlenecek protokol belli, reçete literatürde yazılı, doktor onu yazmadan seni o kapıdan çıkaramaz. Hatta hastanedeysen ve hayır ben taburcu oluyorum, ilaç verdirmem burada dersen üstüne bir de kendi rızanla taburcu ettiğine dair imza atman lazım. Yani malesef gerçekler böyle, bronşitli çocuğu hiçbir aklı başında doktor ay bu virüs zaten, antibiyotikle geçmez ki diye evine yollayamaz. Allah göstermesin tabi ama yaşamadığın için sana şu an kolay geliyor... şimdi burnu tıkalı diye ertesi gün doktora gittin öyle düşün (ki bence normali bu) , gitmem diyorsun ama yarın bir gün Allah korusun ateşi kırka çıksa inan büyük ihtimalle onun için de kuş olup en yakın hastaneye uçmak istersin.. vücudu hastalığa direniyor vs telkinleri bir noktadan sonra işe yaramıyor çünkü... ama bak soğan hakikaten işe yaradı, o ayrı konu... eşimin yanında yatıyor bu gece kız,, o da lahmacuncu gibi kokuyor diye söylendi ama şimdi kontrol ettim ona bile iyi geldi sanki.. daha bir sessiz uyuyor :)