2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar sözlerim düşüncelerim gittikçe yanlış yorumlanıyor. Kulaktan kulağa gibi söylemediğim şeylere çekiliyor. Ben dün kızımı doktora götürdüm çünkü hırıltı duydum bi yerlerinden, öksürük var, balgam var. Biliyorum görüyorum, burun akıntısı başladı, daha önce de geçirdik bunu ama hırıltı yoktu. Öte yandan ateşi yok keyfi yerinde huzursuzluğu yok. Sadece hırıltı nerde, ciğerde mi anlamadığım için götürdüm be ciğerde olmadığını öğrendim. Bunu bana söyleyen doktor başka bir sıkıntısının da olmadığını her şeyin yolunda olduğunu da söyledi.

1-Burnunu açık tut dedi (bu zaten benim de yaptığım br hepimize tavsiye ettiğim bişey)

2-boğazı kurumasın ıhlamur ver dedi. Emzirmek boğazının kuruluğunu geçirmez mi? Ben emzireyim dedim. Çünkü başka bişey vermek istemiyorum dedim.

3-burnunu açık tutmak için damla kullan dedi, serum fizyolojik? Dedim, olur dedi. Sonra öksürük şurubu yazdı. Burnu açılsın diye?
Üstelik benical. İçeriğini araştırabilirsiniz.
Konu buradan açıldı ve böyle küçücük bi rahatsızlıkta ilaç vermenin saçma olduğunu düşündüğümü ve bu öksürük şurubunu vermediğimi vermeyeceğimi söyledim bırda.

Bu eğer doktor bana antibiyotik verseydi kullanmazdım demek değil. Hiç öyle bişey söylemedim. Eğer bana doktor antibiyotik önerseydi önce bunun gerekliliğini sorgular hangi bulgular için antibiyotik önerdiğini sorardım. Kan tahlili isterdim eğer doktor istemeden ezbere verdiyse. Tekrar tekrar sorgular, doktorla konuşurdum. Bana kullanman gerekiyor şu şu şu sebeplerden dediği an ikna olmuşsam kullanırdım.
Ben manyak değilim, çocuğuma acı çektirmekten zevk almıyorum. Yanlış ilaç tüketimine karşıyım. Çocuğun anlık rahatı için uzun vadeli sağlığını riske atamam. Dünden beri isim belirtmeden/belirterek yazdıklarınızı sadece okuyor ve kırılıyorum.
Tüm iyi niyetimle bolca okuyor bolca araştırıyor öğrendiklerimi sizinle paylaşıyorum ne zamandır. Bazen kendi vaktimden bazen eşime ayıracağım vakitten bazen de bebeğimden bile çalıyorum bu okumaları yapmak için. Ezbere konuşmuyorum. Ama yanlış yorumlanıyor ve ben de yoruldum kendimi anlatmaya çalışmaktan. Bu yüzden biraz dinlensem sizlerin de kafası dinlenir diye düşünüyorum
Görüşmek üzere.

Ekleme: kimseye yanlış yaptın da demedim.

Son düzenleme:
Mutella ben senin icin kotu bisey dediqimi dusunmuyorum canim.Sadece basimizdan qecen bu konuda aqzimizin yandiqi kotu bi olayi anlattim...Tabikide qereksiz ilac kullanimina karsiyiz heleki bu bi bebekse...! Tabikide oncelik ilac kullanmadan bazi yontemleri denemek...! Tabikide herkes cocuqu icin en uyqun tedvi en doqal tedavi neyse onu ister...! Bence burda herkes fikrini acik acik soylesin ben diyorumki verenede sayqim var vermeyenede herkeisn dusuncesi farkli olabilir kirilacak qucenecek bisey olduqunu dusunmuyorum...Ozaman hepimiz bisyelere kirilip cikalim topikten oyle bisey olmaz canim ha eqer kirildiysanda ben ozurdilerim kendi adima

Evet aslında benim de isteğim kendi kendine yesin gelişimi için en saglikli olan şeyleri.. peki cahilligime ver bişey sorcam bu yontemi anlatan , ay ay yapilmasi gerekenleri verilmesi gerekenleri anlatan bi kitap var mı? Ekrandan bişey okumayı hiç sevmiyorum da kitap varsa alayım dedim

kizlar atesi yeniden 37.9 oldu. saat 7de 1 cay kasigi calpol vermistik. yeniden verebiliyor muyuz? hemsire kac defa verebilcegimizi soylemedi sanirim ya da ben atladim. size soyledi mi hemsireleriniz?
Asidan sonra 8 saat te yarım ölçek demişti eczaci ama biz de gerek kalmadı. Geçmiş olsun canım..

Kitap bilmiyorum ama face kullanıyorsan face grupları var çok yardımcı oluyorlar

Iki tane kitap var okuyabileceğin. Ikıncı kitap facebooktaki Blw Turkiye grubu tarafından yazılmış. Onu öneriririm daha çok. Ayrıca facebook kullanıyorsan gruba üye olup daha ayrıntılı bilgi alabilirsin Blw konsunda. Orada ay ay mevsim mevsim bebeğe neler verilmeli, neler verilmemeli, bebekler için yemek tarifleri, doğal ürünleri nerden temin edebilirim... Her şeyin cevabı var. Blw uygulamasan bile çok faydalanacagindan eminim.

Eklentiler

• images (3).webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
  • images (1).webp
    13 KB · Görüntüleme: 48

Asi yerlerine degdirmeden yikadim ama ben yani suyu alip surdum ole o kadar

İyi sabahlar bebişlere yelek giydiriyormusunuz kızlar
Ben unutuyorum hep halbuki uyanınca filan sıcak oluyorlar vücut ısıları hemen soğumasın diye uyanınca giydirmek lazım. Onun dışında dışarı filan bi yere giderken giydiriyorum ya da gittiğimiz yerin durumuna göre giydiriyorum. Evde sadexe banyo yaptıktan sonra giydiriyorum bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…