2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

nobete devam canim. daliyor yeniden sıkıntıyla kalkiyor kuzum. offf ne zormus ates olayi ya,allahim daha zorunu gostermesin. 10 saat oldu uyumayali. bayiliyor artik uykudan ama uyuyamiyor.

kizlar atesi yeniden 37.9 oldu. saat 7de 1 cay kasigi calpol vermistik. yeniden verebiliyor muyuz? hemsire kac defa verebilcegimizi soylemedi sanirim ya da ben atladim. size soyledi mi hemsireleriniz?
Calpol şurup kullanımı yaş ve doz;

1. 3 aydan küçük : Yarım ölçek (2.5 ml)
  2. 3 ay - 1 yaş arasında : Yarım-1 ölçek (2.5 - 5 ml)
  3. 1 -6 yaş arasında : 1-2 ölçek (5-10 ml)
Bu pediatrik dozlar, her doz arasında 4 saat veya daha uzun aralık bırakılarak günde 4 kez tekrarlanabilir. 3 aylığın altındaki bebekler: 2. ayda aşı sonrası ateş görülen bebeklere 2.5 mI(1/2 ölçek)'lik bir doz uygundur. Diğer durumlarda ancak hekim önerisi ile kullanılmalıdır. 6 yaşın üzerindeki çocuklar ve tablet yutmada güçlük çeken yetişkinler için,‘TCalpol 6 Plus süspansiyon önerilir.

Not: Doktora danışmadan bebeğinize hiçbir ilacı vermeyin.

prospektüste de boyle yaziyor. ustunu actik yeniden,bakalim dusecek mi,sagol canim.

Ya sorma artik geliyo"anne senle oynayalim mu" "oynayalim ama koltukta oyniycagimizbise olsun
Atiyorum yere koltugun yastiklarini iyi olyo.Yoksa yerde bitiyorum

Ilik dus aldirabilirsin cnm
Aşı sonrası 3 gün yasak ya banyo. Ama ılık suyla vücut silmek işe yarar belki.

B bursa_83 ay ateşlenmesin Emircik ya, koltuk altı ve eklem yerlerini ılık sulu bezle silsen işe yarar belki.

Baldırları limon suyuna batırılmış kumaş ile sarmak ateşi düşürür. Bir bardak kaynama noktasında suya bir limon suyu eklenir. Kumaş veya çorap bu suya batırılır. Ilık dereceye inince baldırlara sarılır, üzerine kuru bir çorap giydirilir ve battaniye örtülür. 20 dakika bırakılır.
Kaynak

Evet açıklama da bu hep büyüklerde. Biz böyle bğyğttük. Bak sen büyğtmüşsün müsade et bunu da ben büyğteyim dimi yani alala:)

Anne sütü içen bebek annenin yediği herşeyn tadını bilirmiş canım

A AysheDuru kimse istemez cocuquna qereksiz yere ilac vermeyi kucuk veya buyuk yasi kac olursa olsun.Bence sen doqrusunu yaptin bende asla tedavisi varken bebeqimin aci cekmesine dayanamam kullanirdim sonunu bilmediqim biseyin riskine sokmam cunku aqzimiz yandi bizim bu konuda...Bak benim kardesim 9 aylikti bi hirilti oksuruk hissettik qoturduk doktora klasik ilac antibiyotik faln verdi bizde pek kullanmadik nasil olsa qecer bosuna vermeyelim diye sonra bronsite cevirdi yine direttik noldu bir qece ambulansla zor yetisti hastaneye zatureye donmus okadar sinsi ilerlemiski hastalik hic anlamadik doktorun bize ilk soyledigi soz bebeqin olmesinimi bekledinizde bukadar qec kaldiniz ? Yolda kac kez kalbi durdu artik ciqerler iflas etmis beynine oksijen qitmemis 40 derce ates haftalardir dusmedi herseye hazirlikli olun duzelmez duzelsede qozlerinin qormemesine kadar kotu sonuclar olacak dediler...3 ay yoqun bakimda yatti en son surekli yurtdisindan beyaz kan takviyesi kortizon tedavisi yapa yapa duzeldi sayilir suan 12 yasinda 12 yildir qozetim altinda omurboyuda surecek iyi ama qecmicek iste skntilar kaldi yani qozunde leke kaldi falan...simdi soruyorum antibiyotik kullanmadik ama 12 yildir surekli ilacla ayakta duruyo zamaninda kullansak boyle olmicakti belki hanqisi mantikli ? Oyuzden hic riske qiremem ben qirenlerede sayqim var Rabbim kimseye yasatmasin butun bebekleri korusun...

Ankara gibi bir yerde neden yakmazlar ki acaba! Kasım geldi neredeyse daha ne kadar kış gelmesini bekliyorlar! Hasta olmasa bari Zümracık.
Sorma canim 15 derecenin altina dusmeden yakmicaklarmis falan sacma sapan is yapiyolar bebeqi olanlar napsin dusunmuyolar heralde bende oyuzden fazla qiudiriyorum cocugu yuzude isilik faln oluyo oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…