2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aslında sen yazmadan önce aklıma gelmemişti. Kv gittiği gin kp ile problemimiz oldu baya ağladım üzüldüm etkisinden çıkamadım 2-3 gün. O etkilemiş olabilir bebeğimi. Ben napacam şimdi diye çok yıpratmadım kendimi bi şekilde olacak artık dedim hep ama ağladığımı hissetmiş o zaman kuzum. Bu aralarda da eti cine sardım gelip gidip atıyorum ağzıma. Oda yapıyo olabilir mi acaba çikolata tarzı yemeyin diyorlardı

Canım benim faydalandığım blw ile ilgili iki kitap önerebilirim

Eklentiler

• IMG_5903.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_5904.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
Sen de saol cnm,, hiç karıştırma kafanı da... temel besinleri yeterli miktarda almasına ve mümkün olduğunca kendi yemesine özen gösterirsek gayet başarılı olmuş sayılırız bence.

Superben de yapicam

Hadi bakalim insaAllah yukselmez canim bence 38i qormedikce korkma bugunude sknti cikmadan atlatin insaAllah senin minik oglan cok quclu herseyin altindan kalkti ki masaAllah ateste ne varmis

sagol canim benim
boyle keyifsiz gorunce insanin ici gidiyor. boyle gozumuzun icine icine bakiyor bana yardim edin der gibi
suan iyi. allahim saglik versin tum bebislere.

Attim artik bende kendimi kuafore cocuqu anneme biraktim sutunude biraktim az kendime zaman ayiriyim dedim havada misss qibi
Çok özendim sana şu an :)) ben anca kızı okula götürdüm, koştura koştura işe uğradım bi siparişi yetiştirmek için ve eve geldiğimde Duru boynuna kadar (gerçekten boynuna kadar) kaka yapmıştı ve kadın da neredeyse ağlamak üzereydi yıkadık, buhar verdik uyuttuk.. şimdi ben de yatıcam, kızı alma saatim gelene kadar dinleneyim bari dedim... bu hastalıklar hiç tat bırakmadı,, oysa çok ihtiyacım var şu an kendime ait az bi zamana... o yüzden keyfini çıkar,, aheste aheste güzel güzel oyalan, hiç acele etme :)

Yap cnm, verimli de oluyor :) bir de okulda scamper diye bir dersleri var oradan esinlendik, "üç gözümüz olsaydı ne olurdu", "yanaklarımız olmasaydı ne olurdu" gibi sorular ekledik :))
Himmm guzelmis bak ben bu scamper i bi arastiriyim cok saol

Canım benim tabiki bizim niyetimiz asla senin kalbini kırmak değil eğer seni üzdüysek affola. Bizde ikinci bebek anneleri olarak kendi tecrübelerimizi paylaşmak . Yoksa çocukta ateş bile olduğunda bende ilk 3 gün evde takip ediyorum eğer herhangibir iyiye gidiş yoksa doktora götürüyorum dr nin önerisi ile . Sende bebeğini doktora götürmekle en iyisini yaptın tabşkş evladın içinde doktprun önerilerini sorgulamak hakkın. Koyun gibi doktoru ilah gibi görüp bizde kabul etmeyip önce sorguluyoruz gerekirse. İlaç veriyoruz. Bende en başta doğal tefaviden yanayım veçmezse ilaçlara başvuruyorum. Ama naçizane henüz bebekle ilgili çok şükür kötü bir tecrüben yok allaha hiç yaşatmasın inşallah. Ben 3 yıllık bir anne olarak 2 defa antibiyotik kıllanmak zorunda kaldım inşallah hepimizin çocukları sağlıklı olurda hiçbir ilaç kullanmaya gerek kalmaz. Seni seviyoruz arkadaşım . Hepimiz birbirimizin fikirlerine sayfı duyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…