2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bizde bugün 2.ay aşımızı olduk çok şükür şimdilik ateşimiz yok inşallah olmaz. Birinci oğlumda aşı sonrası hiç ilaç bermek zorunda kalmadım umarım bu seferde vermem.

Bizim bebe bu ay 1.700 gr almış boyuda 5 cm uzamış sevindim. Umarım bütün bebeler anaları bol bol emer büyürler .

Mutella cnm sen harika ve hayranlık uyandıracak kadar marifetli, vasıflı bir kadınsın. Şahsen paylaşımlarını okumaktan çok zevk alıyorum. bir de hani çok açıksözlüsün, ne düşünsen net bir şekilde yazıyorsun ya insan arkasında bir şey aramıyor hiç... o yüzden seninle konuşurken de öyle kırk yıllık arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor insan.. kime kırıldığını tam olarak anlayamamakla beraber eğer içine ben de dahilsem aynen Evininhatunu gibi yine de çok çok özür dilerim. Asla öyle bir niyetim yoktu. Sadece çok kesin bir şekilde bronşit olan çocuğa antibiyotik verilmez yazmışsın ya, hani Allah korusun başına gelir falan, sadece okuduklarına dayanarak hareket etme diye başımıza gelenleri anlatmak istemişiz hepimiz belli ki. Yoksa bu kadar üstüne titrerken elbette çocuğuna acı çektirecek halin yok bile isteye. Hiçbir aklıselim anneden, hele ki senden kimse asla böyle birşey beklemez, hiç merak etme :) bence bu konuyu kapatalım,, sen de konuştuklarımızı sadece tecrübe etmek zorunda kaldığımız tatsız hastalıkların aktarımı olarak kabul et; kesinlikle herhangi bir kinaye içermediğine gönül rahatlığıyla yemin edebilirim :) yine de tekrar söylüyorum, mesajlar ses tonu ve mimik içermediği için kırılmana sebep olacak bir algı yarattıysa kendi adıma bir kez daha özür dilerim.

Maşallahhhhh ateş de olmaz inşallah cnm, çoğumuzda olmadı zaten. İyi düşünelim iyi olsun :)

Iyy zaten bunları lapa yaptığımızı düşünemiyorum. Biz bile yemeyiz ki çocuk yesin. Ayri ayrı yemeleri en iyisi. Yalnız menü çok yoğun değil mi? Bunları yedikten sonra meme emebiliyor muydu Pek blwmsi değil sanki. Bir de sebze konusunda şöyle bir şey okudum. Önce sebze tattiriliyormus ki şekerli şeylerin tadına alışmadan önce sebzeler yavan gelmesin. Bir de eti sebzeli köfte olarak sunabilirsin.

Ben de alıp okuyacağım eğrilerini doğrularını burada paylaşırız birbirimizle daha iyi olur bence. Akıl akıldan üstündür.
Evet doğru o çocuğa göre de değişir. Yine de dikkat etmek lazım tabi. Ben de uykudan uyanınca yelek giydirsem iyi olacak.

Giyinme konusu konusulmus ben çok kalın giydirmiorum Kolsuz çıtçıtlı üstüne uzun kollu çok kalın olmayan pijamayla dolaşıyor sadece uykudan kalkınca penye yeleğini giydirmeye özen gösteriyorum 10 dakika sonra çıkarıyorum doktor da bu önemli demişti

Tabi tecrübeli olması büyük etken ama onlar giderken üzücü olaylar olmuştu baya ağlayıp üzüldüm onun da etkisi olabilir nilselen yorumunda stres geçer sitüne deyince geldi aklıma. İnşallah yoluna da girer biran önce. Bu arada atak haftalarına nerden bakıyoruz? benimki tam 40. Haftasında doğdu nerden göreceğim bilen yazarsa sevinirim.

Yok cnm az az yiyordu. Meme aynen devam :))) nerdeyse hiç azalmamıştı emme olayı yani.. lapa yediren çok var kahvaltıyı,, benim de gördüğüm kadarıyla ileride büyük ihtimalle yumurta, peynir vs sevmiyor o çocuklar zaten bu arada bir de yoğurt vardı tabi, onu unutmuşum.. sebze olayı da bizim de öyle oldu,,, zaten herşeyi tek tek ekleyerek bir iki ayda bu hale getirdi doktor. Yalnız genel olarak çok eğlenmiştik biz katı gıdaya geçişte, inşallah bu defa da hepimizin öyle geçer :)

Şöyle bi tablo var

Eklentiler

• FB_IMG_1506348816693.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu arada eksik yazmışım emzirmeye calısıyordum da bi yandan kusura bakma:)
Üzerindekileri çıkartınca sakinleyip uykuya daldı,o sebeple anladım yanii sıcagı cok sevmedigini.

Tabi yani lapa yerse hiç bir şeyin tadını öğrenemez ki... Klasik bile beslense ayrı olmalı diye düşünüyorum.
Evet baya eğlenceli bir sürece benziyor zaten. Inşallah da öyle olur:)

arkadaşım konuyu senınle konuşmaya öncesınde biz başladık konu nerelere gitti çünkü işin içine tecrübeler girdi:)bunda kırılınıp üzülecek bir durum yok bence ,herkezın düşüncesini doğru bulmasakta saygı duymak zorundayız. Burda kendi fikirlerimizi söyleyip birbirimizden fikir alıyoruz bilmediklerimizi öğrendiğimizde oluyor . ,

Aaaaa mutellaammmızzz,mutimizzzzz
Sensiz buranın ne tadı olur :))
Valla bn her yazdıgına bişey yazamasam da cok keyifle okuyurum yazdıklarını... burda tonlama,mimik vs yok ya ondan insanların birbirini yanlıs anlamasına cok müsait bi platform... hiç kimsenin seni kırmak amaclı yazmadıgına eminim,burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ,herkes daha birbirinin yüzünü görmemişken ,karşısındakinin iyi olması için zaman harcıyor...o yüzdendir kiii

Eklentiler

• IMG_6337.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
Saatlerce sallıyorum bu nedir! boyle büyümemeli bu çocuk. Kv kotu alıştırdı ya çocuğu. 3. Ayına girince uyku eğitimi vermem şart oldu valla. 7 de uyandı 12 ye kadar kahvaltı yapamadım. Eşim geldi de sallamayı ona devredip kahvaltı yaptim. Uyumuş sanıyorum sallamayı bıraktığım anda geri uyâniyor mızmızlanıyor:-( başından kalkamıyorum bağlıyo beni başına.. sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…