2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kv sallayinca uyaniyor muydu canim

Uyy atak haftasında filan mı niye böyle oldu bu kuzu

kv sallayinca uyaniyor muydu canim
Kv tv izlerken bebek uyusa da uyumasa da sallayıp duruyordu. Bazen uyarıyordum anne çocuk uyumuş sallama artık diye. Bazen konuşmaya dalıp sallıyordu hatta bi ara tik olmuş eli boştayken de sallama hareketi yapıyordu. Alıştı çocukta sallamadan uyumuyo hemde sallamayı bırakınca uyanıyo. Annemde de böyleydi ama dönüşümlü yaptığımız için yormuyordu. Şimdi tek başıma çok zorluyor beni..

Kızlar gece bebisleri uyandırıp emziriyor musunuz? Ben uyku arasında daha iyi emdigi için ozellikle emziriyorum uyanıkken gazdan dolayı emmiyor doğru düzgün .Gece beslemesi bu ayda doğru mu bilemedim

Nasıl anlaşılıyormuş Can'ım ciğerden mi Boğaz'dan mı geldiği? Yazdın mı bilmiyorum kaçırdım yazdıysan da

Seni çok iyi anlıyorum Can'ım ben ee aynı durumdayım ver anne veya kv varken çpcuk daha güzel uyuyor resmen baya fark ediyor, onlar varken bizim iş yükümüz azalıyor çünkğ çok yorulmuyoruz daha huzurlu oluyoruz de yalnızken hem çpcuk hem ev işi yemek vs derken baya yoruluyoruz onda çocupa yansıyor çocuk uyutmak bişe zorlaşıyor bej böyle düşünüyprum

Su anda suveter i var normalde de yelek giydiriyorum .Cunku hep ince seyleri var iki badi ust uste gibi ancak bi de altimiz bos oyun halisinda fln usuyo bence
Oyun halısının altına 4 kat yapıp battaniye koydum ben de. Ben de 2 kat giydiriyorum penye. Hava ekstra soğuk olduğu zaman da ya hirka ya da alta üste birer kat daha pamuklu kumaştan kıyafet giydiriyorum. Bu arada kulotlu çoraba geçtim ben bir süredir, sıcaklarda değil de soğuk olur olmaz giydiriyorum.

Dün kızla çok bogustuk öğleden sonra 3 gibi yine huysuzlandı. Akşam aklıma geldi sonra niye giyip dışarı çıkmadım ki diye. Bugün yine aynı saatte huysuzlandı. Ben de iyi de cildirmadan slinge koydum gittim markete. O sırada uyudu geldim şimdi evde turluyoruz. Oh be dünya varmış

Uyy atak haftasında filan mı niye böyle oldu bu kuzu
Ay valla bilmiyorum belim falan koptu sinirlerim de gerilmeye başladı ama sakinliğimi korumaya çalışıyorum neticede derdini anlatamayan bir melek var karşımda. Senin gönderdiğin atak haftası resmindeki bulutlar, şimşekler, siyah ve beyaz yerler ne anlama geliyor? ordan bakıp kendimi rahatlatıyım bari atak haftasında veya değil diye.

Kıxlar ya moralim bozuldu işitme testi için geldik yine klinik bera yapıldı nöropati çıktı arada bi duyup bazen duymuyor bu yüzdenmiş Ankara’ya İstanbul’a gidin daha iyi olur sesi 6 ayda yine bakılır ama çok değişeceğini sanmıyorum deri cihaz verebilirler ama onda da duyduğu zaman ses fazla geleceği için verme konusunda tereddüt yaşarlar büyük ihtimal dedi bakalım ne olacak korktuğun kadar varmış testleri grçemeyişi
Bide kulak arkası kızarmış bugün sabah yoktu egzama gibi sanki bide sağ kalçada hafif sorun varmış hepsi üst üste geldi ya

Bende bazen dediğin gibi çıkartıyım dışarıya diye slinge koyup çıkıyorum ağlamasına herkes balkona çıkıp acınası gözlerle bana bakıyo :) dönüş yolunda uyumuş olarak getiriyorum ama gidiş yolu baya yaygaralı geçiyo :)

Ah canım yaa kıyamam ona çok geçmiş olsun.. Bi gelince de üst üste gelmese olmaz sanki

Aynen tek başına bakması gerçekten zormuş. Keşke bi yakınım olsada gelip 2 saat baksa uyusam bende.. Bebeğimin uyku, yemek saatlerini hep not almıştım kv gittikten sonra zorlanmayım ne yapacağımı biliyim diye. ama bizimkinin saatleri değişmeye başladı. tutmuyo ki bir günü diğer gününe.. sadece akşam uyku saatlerinde uzun uyuduğunu biliyorum yemeğimi falan o zamana ayarlıyorum artık. yarında bebek görmeye gelecek öğretmen arkadaşlarım bakalım nasıl bir hengameden çıkacağım :)

Cnm çok geçmiş olsun. Tek kulağında mı sorun? Bence gerçekten bir de İstanbul'da yaptırmanda fayda var öyle dediyse. Kalçadaki problem nedir? Geçici birşey diye tahmin ediyorum. Yapabileceğimiz birşey var mı senin için?

Benim de iş arkadaşlarım gelecekti erteledim annemin geleceği zamana ayarladım yardım edecek bana birkaç günlüğüne gelio de, gerçekten çok zormuş tek başına çpcuk büyütmek bazen çok yaşnız hissediyorum kendimi duygulanıyorum ağlıyorum

O bulutlar şimşekler atak haftası oluyor. Kaçıncı haftadasınız?
Moralini bozma canım ya bi test daha yaptır bakalım daha iyi doktorlar bulmaya çalış belki farklı şeyler söyleyecekler. Geçmiş olsun. Cidden her şey üst üste gelmiş.
Hii bizim kız da ağlıyor ama biraz hoplayıp zıplayınca susuyor. Bir de merdivenlerden iniyorum. Uyumuş oluyor inene kadar beş kat.

Eskiden insanlar kalabalık evlerde buyuturlermis bebekleri. Kimin kucağında olduğunu anlamadan büyüyormuş bebekler. O yuzden evin isi de kalmiyormus. Şimdi hepimiz yalnız başımıza büyütmeye çalışıyoruz. Çok normal yaşadıklarımız. Üzülmeyin kızlar. Bir şekilde büyüyecekler.

Canim hataneden hastaneye bile çok değişiyor kaldı ki bence de İstanbul ankara gibi yerler daha iyi olur bu test için üzülme bızım sol böbrek genisti hamile iken hala öyle devam ediyor sakin olmaya zamana bırakmaya çalışıyorum dualarimiz seninle bi seycik olmayacak inşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…