2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutfakta bi saatten fazla kalınca depresyona girdiğim için aklım bi türlü almıyor özleyebileceğimi :)
Ben çok becerikli olmasam da severim tariflerden yeni şeyler denemeyi daha doğrusu severdim inanır misin rüyalarimda neler pisiriyorum ne sofraları kuruyorum off of

Ay bizimkide dışarıyı seyredeyim istiyor. kucağımda ağlarsa dışa döndürüyorum susuyor. Ne zamana kadar c şeklinde durmalı kanguru alsam ona da yerleştiremem o zaman..
İlk 3 ay özellikle, sonra yavaş yavaş oturmaya başlıyorlar 4-5 ay civarı, omurga düzleşiyor ve sertleşiyor o zaman. Öncesi oturtmak ve bastırmak da, kemik yapısı yumuşak olduğu için şekil bozukluğu olmaması açısından yanlışmış.

Ben çok becerikli olmasam da severim tariflerden yeni şeyler denemeyi daha doğrusu severdim inanır misin rüyalarimda neler pisiriyorum ne sofraları kuruyorum off of
İzmir - Konya arası dolmuş şart ben sana yardıma gelirim, bi de izmir, canım izmir
Yarın misafirlerim var, pasta börek yaptım, annem de ev süpürüyor sağolsun

Anladım canım teşekkür ederim az daha sabrediyim o halde :) bu arada ilk sorum gitmedi sanıp 2. Kez sormuşum ona da cevap yazmışsın teşekkürler

İki insan göreyim, dışarı cikayim, hava alayım.Hı hı tabi canım çıkarsın bir gün gözünün yediği erinmedigin bir gün, belki bir gün. ..
Bende kv gitti gideli evdeyim çıkmadım daha hiç. Nerdeyse 1 hafta olacak. Dün eşim dedi hadi çıkartıyım sizi dışarı diye gözüm kesmedi daha yemek yapılacak, misafire hazırlık yapılacak, banyo, çamaşır hepsi yiğitin gece uzun uyuduğu sırada yapılıyo. Geri kalan uykuları çok kısa olduğundan uzun uykuyu değerlendirmek şart..

Kızlar bilmedigimden soruyorum idrar kültürü verdik üreme yok temiz dediler bu kültür de neye bakılıyor ayrıca bazen ıdrari sarı bazen özellikle sabahları da hafif bi koku oluyor biraz da azaldı gibi geldi yani bunlar için ayrıca bi tahlile gerek var mı yoksa bir sorun olsa kültür de çıkar miydi

İş mis hak getire zaten.adam eve her geldiğinde bir şikayet bir depresif hal garibim sesi çıkmıyor yeter ki ben dertlenmeyeyim diye

Bence de benim neyimeymiş yemekleri anneme yükledim elimde yarı yanık kekli bir pasta ve şerbetinin nasıl olduğu bilinmeyen hala ceviz koyulacak! Garip bir tatliyla kalakaldim beşik salliyorum
Su hallerimizi keske bi kamera olsa da videoya ceksek ilerde valla pek egleniriZ iZlerken (suan sinir bozucu olsa da) bazen kendimi öyle bi hallere giriyorum ki,sonra oturup gülüyorum halime:)

İş mis hak getire zaten.adam eve her geldiğinde bir şikayet bir depresif hal garibim sesi çıkmıyor yeter ki ben dertlenmeyeyim diye

Ayy cıkartmasınlar mümkünse zaten,bunalmısız o kadar daha ne sesi çıkartacaklar... onlar normal hayatlarına devam ediyor... aksam 3-4 saat ilgilenip vakit geçirsinler sonra bitti isleri..
Ayy bi kac gündür cok bilendim valla bizimkine hadi hayırlısıııı

Bir de kizim iki gundur kakasini yapamiyor bugun ucuncu gun. Normal mi sizce. Siz nasil bir cozum buldunuz yardimci olursani cok sevinirim

Ya idrarda bildiğim bi lökosit bakılıyor, idrar yolu enfeksiyonu ya da alerjiyi işaret ediyormuş sanırım

Evet sadece anne sutu aliyor
Sadece anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapmaması normal kabul ediliyor. Bazı bebekler biriktirip yapar. İpek de öyleydi, şimdi günde 2 kere bazen 3 bazen de 1 kere yapıyor. Endişelenecek bi durum yoktur bence. Rahatsızsa gaz masajı yapabilirsiniz, bacak egzersizleri de yardımcı olur. Sıcağa yakın ılık suya oturtmak iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…