2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Canim benimde pazar qunu mevlutum var.Ben pudra krem karisik bisey qiyecem kizimda oyle qiyecek cunku :) sende kiizinla takim olabbilirsin :)

Su hallerimizi keske bi kamera olsa da videoya ceksek ilerde valla pek egleniriZ iZlerken (suan sinir bozucu olsa da) bazen kendimi öyle bi hallere giriyorum ki,sonra oturup gülüyorum halime:)
Ay dun aynisini bende dedim bi video ceksek vallahi komedi filmi olur diye esim isten qelince kapiyi cocukla aciyorum hemen banyoya yolluyorum ellerini yikatip hoopppp direk kucaqina atiyorumzaten kizi oldu olali benle ilqilenmiyo bi iltifatlar bi sozler kizina sanki ben ewde yokum qibi

Defne bugün kudurdu, ağlıyor emmiyor, emince ağlıyor, zorla uyuyor 5 dakikada uyanıyor. Bir de gazı var çocuğumun, öksürüyor geğiriyor ya da tıkanıyor gazdan çıkarınca bir an susup sonra ağlamaya başlıyor. Kucaktan inmiyor bir de kollarım koptu
Bir de reflü ilacını normalde lıkır lıkır içiyordu bugün 10 dakikada 1 ml şeyi içmedi. Ağlayıp öğürdü, kusmasın diye verdiğim ilaç kusturacaktı az kalsın veledi. Akşam olsun artık.

Ben çok becerikli olmasam da severim tariflerden yeni şeyler denemeyi daha doğrusu severdim inanır misin rüyalarimda neler pisiriyorum ne sofraları kuruyorum off of
Harika ya,, çok isterdim valla ama olmuyor hiç.. mecbur kalınca yapıyorum ama mecbur kalmamak için de mümkün olan her yolu deniyorum :)

Çok sevindim ya çok şükür bütün bebisler atlatsin bi daha uğramasın evinize hastalıklar :)
Amin cnm. Çok saol :) Bıdık bile sanki iyileştiğini duymak ister gibi uslu uslu muayene oldu, gözünün içine bakıyordu doktorun meraklı meraklı :)))

Eklentiler

• IMG_2889.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 93

biz birkac kez cektik dolu diye. cekmesek mi ki
her gun ceken arkadaslar vardi sanki

Allah allah ne sıkıntısı var acaba?

Geçmiş olsun canım umarım düzenine döner bir an önce allah sabır versin sana da

Gecmis olsum canim alla alla derdi ne ki acaba ? Yazik bi konusabilselerde skntilarini anlasak bu meshur atak haftalarindan mi acaba ?

Eşim eczaneden alıp geldi 140 tl Verdim demişti

Canım benim çok geçmiş olsun. Araştırıp iyi bir doktor bulmak lazım. Tıpta çareler tükenmez hemen moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…