2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizimin kafasi hep konak midir nedir ondan oldu ya simdi benim canim skldi artik 2 qune bi yikarim cocuqu yagladim kafasini taradim quzelce cikti qibi ama moralim bozuldu
Canım dert ettiginr şeye bak. Benim bebeğimde de aşıdan sonra olmuştu sık yıkadım bitti. Bir iki banyodan sonra birşey kalmaz.

niye aspirator uygulama dedi doktor?

Senin neyine anacımmm böyle artistlikler:))) ben 3 aydır tekken 1 kere yemek yapabildim(yapmak denirse o da) sonra bıraktım o işleri

İlaçlarımızı kesti doktor hanımlar :) normalde dört gün daha alıcaktı ama şu an tedavi edici değiller artık dedi :) çok sevindim :) ama tabi çok dikkat edin, eve gripli nezle vs çocuk girmicek dedi... merak etmeyin eve ablasından başka çocuk hiçbir şekilde girmicek dedim, en iyisi o dedi :) makrolün etkisiyle karın çok şiş, çok gaz var,, şimdi yavaş yavaş düzelir dedi. Kilo son on gündür hiç almamış ki ona da çok normal bu haldeyken dedi; zaten öncesinde aldığı bu ay için yeterliymiş. Yine de üzüldüm tabi,, besiye çekicem bücürümü bu ay :))) rotayı da bayıla bayıla içti bu arada,, bitince de ağladı,, çok güldü doktoru :) evimize döndük şimdi şükür.. sırada emzir, sağ, Ayşe'yi okuldan al üçlüsü var. Hepimize kolay gelsin :)

Rotarix asisinin zaten eczane fiyati 175 tl... @Mrsasli bu iki doz uygulaniyor. Bir aşi daha var 3 doz uygulanan ( 3 doz diye biliyorum) onun adı da ROTATEQ ve 136 tl eczane fiyati... biz rotarix olduk 2 doz
Peki bu 2 aşının farkı neymiş?

O zaman sen uyku düzenine 4. Ayda mı baslayacaksın inşallah? Tabiki öncekik sağlıklı olmaları. Ben daha dayanamam 3. Ayda baslarım inşallah uyar da beni yormaz

Oh keyifler yerine gelmiş şükür canm çok sevindim :)) Rabbim korusun bir daha yaşatmasın. Gelmiş geçmiş olsun
niye aspirator uygulama dedi doktor?
Valla özellikle sordum kullanabilir miyim diye. Kullanma daha çok küçük dedi. Belki tahriş ediyordur burun mukozasına zarar veriyordue diye çok didiklemedim

Çok sevindim ya çok şükür bütün bebisler atlatsin bi daha uğramasın evinize hastalıklar :)

Bir doktor kullanabilirsiniz dedi diğeri çok kullanma dedi. Önemli olan burnunu açık tutmak olduğu için ben kullanıyorum. Sen de kendi kararını ver canım. Doktorların görüşleri birbirini tutmuyor.

Arkadaslar sizinde bebeler uykuya geçişte çıldırıyormu yoksa bir tek benim cadı kızım mı böyle?
Özellikle gece uykusuna geçişimiz cok hareketli bağırarak katılarak ağlıyor meme istiyor ama uzanmaması lazım dik durmak ta yetmiyor ayakta ve yüruyor olmamız lazım. Dün eşim evde yoktu bir bucuk saat ayakta uğraştım belim koptu sonra bir saat memede kaldı canım acıdı artık.
Gündüzde aynısını yapıyor bugün ćok yorgunum çıldıriciimmm. Help help

Senin neyine anacımmm böyle artistlikler:))) ben 3 aydır tekken 1 kere yemek yapabildim(yapmak denirse o da) sonra bıraktım o işleri
Bence de benim neyimeymiş yemekleri anneme yükledim elimde yarı yanık kekli bir pasta ve şerbetinin nasıl olduğu bilinmeyen hala ceviz koyulacak! Garip bir tatliyla kalakaldim beşik salliyorum

Hayır canım önemli olan omurgasının c şeklinde durması, dışa doğru yerleştirirsen omurgası sana yaslandığı şekli alacak bu doğru değil.
Ay bizimkide dışarıyı seyredeyim istiyor. kucağımda ağlarsa dışa döndürüyorum susuyor. Ne zamana kadar c şeklinde durmalı kanguru alsam ona da yerleştiremem o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…