2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Çok şükür dün 2. Ay aşılarını ateşsiz bir şekilde atlattık darısı diğer aylara.

Kızlar 2 aylık bebek anaları bebelerimizin gündüz uyanık kalma süresi 1:15 dk 1:30 dakikadır eğer bj süre zarfında bebeleri uyutamazsanız uyku penceresini kaçırmış olursunuz ve bebeler uykuya geçişte zorlanır . Uyandıktan sonra bu süre zarfına göre planlayın uyutmayı . Uyku belirtisi hafif huzursuzluk gözleri kaşıma,kulağa dokunma ve esnemedir bu belirtiler var gazı yok altı temiz karnı tok ise uyur .

Benim bebede bir alem gündüz davlumbaz sesi eşliğinde mutfakta anakucağında sallanarak uyuyor gece ise kendi kendine uyuyor beşiğinde . 4. Ayı sabırsızlıkla bekliyorum eğitim vermek için zaten yöntem belli ilk oğlumda verdiğim için bu bebede de aynı şeyleri uygulayacağım birde iki bebenin odasına karartma perde alacağım hem gündüz uykuya geçişte kolaylk oluyor hemde uyku süresi uzuyor yazında akşam dokuzda karArıyor hava beb bebeleri en geç 8 te uyuttuğum için bana lazım. Hemde sabah ilk aydınlıkla uyanmıyorlar daha uzun uyuyorlar.

Boğazı dolu. İçim hiç rahat değil. Öksürerek atıyor neyse ki. Pazartesiye kadar geçmezse başka bir doktor daha görsün diycem.
Hadi bakalım inşallah iyileşmiştir Duru, rahat bi nefes alırsın.
Canım hangi doktora götürüyorsun İpek'i ?
Abimlerde Konya'da yaşıyor yeğenimi götürdükleri doktoru bi sorayım baya memnunlardı.

Hepimizde aynı zamanda oldu bu.. gerçekten ben de petekler yeni yandığı için mi böyle zor geçiyor diye düşünmeye başladım. @nilselen siz ne durumdasınız cnm?
Valla bilmiyorum nedendir? Dr baktı bisey yok dedi.uykuya dalamıyor,dalsa da dogru düzgün uyuyamıyor.insallah bi an once gecer.

Canım hangi doktora götürüyorsun İpek'i ?
Abimlerde Konya'da yaşıyor yeğenimi götürdükleri doktoru bi sorayım baya memnunlardı.
Şu an doktoru yok :)
Medicanada Zeynel Beydi ilk doktoru. Geçen gün Selçuklu Hastanesinde Musa Ekin'e götürdüm. Şu an boşta :) doktoru olmak isteyen çıkmadı henüz, teklifleri değerlendiriyoruz

Kesinlikle öyle,bnde ne zaman uykusuz kalsam sütüm çok az oluyordu.en ufak fırsatları bile degerlendirmek lazım uyumak icin.

Şu an doktoru yok :)
Medicanada Zeynel Beydi ilk doktoru. Geçen gün Selçuklu Hastanesinde Musa Ekin'e götürdüm. Şu an boşta :) doktoru olmak isteyen çıkmadı henüz, teklifleri değerlendiriyoruz
Belediye hastanesi Ahmet bey dedi yengem. Değerlendirmek istersen canım.

Mutfakta saatler geçirip hamur işleri yemekler yapmayı özledim ve bu yüzden oturup aglayabilirim bugün ablam geliyor diye deneyeyim bişeyler yapmayı dedim kerem bey izin vermedi en kritik zamanlarda ağlama krizlerine girdi firindakinin bi kısmı yandı

Darısı başıma inşallah ya.. mışıl mışıl uyuyodu kuzum ne güzel

gecen gun tvde uyku uzmani vardi. salladiginizda sadece cocugun basi doner,uyumaz demisti ama her cocuk icin gecerli mi bilemiyorum canim.
Bende duymuştum çocuk sallana sallana bayılıyo aslında diyorlardı ama ne kadar doğru bilemedim.
Şurası kapalı bi grup olsa ne güzel olurdu ya :)
Kesinlikle keşke biz bize olsak :) işte whatsap kurmayı istemem de bu yüzdendi :)
Canım artık hep bende :) kimse kalmadı yanımızda bi eşim birde ben. Nasıl uyutuyorsun emdikten sonra kucağında gaz çıkartırken mi uyuyor? Kim west yöntemiyle uyku eğitimi vermek istiyorum 3. Ayına girince ama pek ümidim yok bu kadar sallamaya alışan bir çocukla :S

Böyle çok zorda kalırsam burun aspiratörü ile çekiyorum cnm. Doktor uygulama demişti ama son çare haftada 1 falan oluyo yinede. Sende aletten yoksa tereyağı koy burnunun ucuna hafiften. Annem öyle yaparmış bize. Nefesi çektikçe yağ içine girip açarmış burnunu. Bi tavsiye

Mutfakta bi saatten fazla kalınca depresyona girdiğim için aklım bi türlü almıyor özleyebileceğimi :)

Kizimin kafasi hep konak midir nedir ondan oldu ya simdi benim canim skldi artik 2 qune bi yikarim cocuqu yagladim kafasini taradim quzelce cikti qibi ama moralim bozuldu

Ben bugün sordum doktora cnm, zaten hastalık geçirdi çocuk, şu an hiç önemli değil uyku düzeni vs dedi. Bu ay geçsin 4. Ay kontrolünde konuşalım dedi. Normalde ya emzirirken uyuyor ya da kucağımızda yaylana yaylana uyutuyoruz babasıyla bir sıkıntısı yoksa. Tabi hastalık döneminde örtüde sallamaya varana kadar herşeyi yaptık. Çünkü uyuyamadıkça daha da perişan hale geliyordu

Onu da yaptık canım,gecici olarak acıldı ama sonra yine aynı oldu... gündüz geceye göre daha iyi,bakalım bu gece insallah iyi olur.tereyag olayını hiç denemedim valla :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…