Mutfakta saatler geçirip hamur işleri yemekler yapmayı özledim ve bu yüzden oturup aglayabilirim bugün ablam geliyor diye deneyeyim bişeyler yapmayı dedim kerem bey izin vermedi en kritik zamanlarda ağlama krizlerine girdi firindakinin bi kısmı yandı
Rota aşısı ile ilgili cevaplarınız için sağolun. Sanırım markaya göre aşı fiyatları değişiklik gösteriyor. Ama aşıyla ilgilide araştırma yapamıycam. Doktorumuz hangisini yapıyorsa o olsun...
Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Bizde yarın yapacağız. Siyah düz kesim kısa bir elbise giyeceğim. Beyaz çok hata gösterir bence. Erkek kız anası olmak renk değişikliğimi gerektiriyormuş. Benim oğlum var.
O zaman sen uyku düzenine 4. Ayda mı baslayacaksın inşallah? Tabiki öncekik sağlıklı olmaları. Ben daha dayanamam 3. Ayda baslarım inşallah uyar da beni yormaz
Pek muvaffak olunmayacağını söyledi bu ay cnm. Bir kere gaz olayının tamamen bitmesi lazımmış. Zaten ben öyle çok da uğraşmayı düşünmüyorum. Uzun uyusun yeter, bizim evin akşam patırtısında erken uyuması zaten mucize olur :)
Oh keyifler yerine gelmiş şükür canm çok sevindim :)) Rabbim korusun bir daha yaşatmasın. Gelmiş geçmiş olsun
Valla özellikle sordum kullanabilir miyim diye. Kullanma daha çok küçük dedi. Belki tahriş ediyordur burun mukozasına zarar veriyordue diye çok didiklemedim
Bizimki de öyle diyor cnm. Yani gribal durumda kullanın, biz burada bebeklerin burnunu temizlerken sizin uyguladığınızın on katı basınç uyguluyoruz korkmayın; ama normalde serum fizyolojikle yıkamak yeterli diyor.
cnm onda kendine kızacağın bir durum yok. Olacağı varsa oluyor. Geçen hafta bizde de vardı, hasta diye yıkamadık ama kendi kendine geçmiş. Bu arada doktor kışın haftada iki kere yıkayın dedi.
Hepimizde aynı zamanda oldu bu.. gerçekten ben de petekler yeni yandığı için mi böyle zor geçiyor diye düşünmeye başladım. nilselen
siz ne durumdasınız cnm?
Geçti canım çok şükür.
Burun ve geniz akıntısı bitti
20 gün sürdü ama süründürdü.
Çocuğun alışkanlıkları ve uykusu baya değişti.
Bir daha da uğramaz umarım
Merhaba anneler hepinizin bebeislerine bol.saglik sihhat diliyorum birseu sorucam sizlere sezeryan olunca dogum usg ye gore mi.oluyor yoksa son adet tarihine gore mi sat a gore 36 usg ye gore 38 haftalik hamileyim
Hugges 3 Numara iyi çıktı koku yok ne kaka ne çiş sızdırdı şimdilik memnunum tabi prima kadar ince yapısı yok ama bence ideal merak edenler vardı bilgilendirmiş olayım
Merhaba anneler hepinizin bebeislerine bol.saglik sihhat diliyorum birseu sorucam sizlere sezeryan olunca dogum usg ye gore mi.oluyor yoksa son adet tarihine gore mi sat a gore 36 usg ye gore 38 haftalik hamileyim
O zaman sen uyku düzenine 4. Ayda mı baslayacaksın inşallah? Tabiki öncekik sağlıklı olmaları. Ben daha dayanamam 3. Ayda baslarım inşallah uyar da beni yormaz
Kızlar özürlük bir durum yok. Bu konuyu da uzatacak değilim. Sadece ana konudan çok saptı konu ve benim de alınganlığıma geldi belli ki...
Neyse uzamasın, ben de sizleri ve bu grubu seviyorum.
biz de seni seviyoruz muti alınmaca gücenmece yok bu topikte yasak ettim bundan böyle bu siralar internette sorun vardi pek giremedim ara ara mobilden baktim. Artik herkes birbirini az cok taniyor burada kimse kimseye bilincli bir sekilde cikişmaz kanımca... oluyor yanliş anlamalar... yeterki tatliya baglansin
Verem ve rota canlı aşı. 2 canlı aşı arasına bir süre koyulması gerektiğini düşünüyorum ben. Gittiğimiz doktorlardan biri hafta olsun arada dedi. Diğeri aynı yoldan yapılmadığı için, rota ağızdan verildiği için araya süre koyulmasına gerek yok dedi.
Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Gaz olduğunu düşünüyorum çünkü gazdan öksürüyor elimin altında karnında gezen gazı hissedebiliyorum ama çıkartmama izin vermiyor pek. Ben de kucağımda gezerken karnini ovup çıkartmaya çalışıyorum.
Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
29 temmuz doğumlu ipek, elleri birleştirip ağzına sokuyor dönmeye çalışıyor, ayaklarıyla yerdeb güç alıp popoyu kaldırıyor. Bi kaç gündür önlüğünü tutup ağzına götürmeye başladı canım