2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla canim bende cok severim yemek falan yapmayi. Aksamlari babasina birakip uzun uzun yemek yapiyorum bazen. Resmen dinleniyorum o sirada.

Rota aşısı ile ilgili cevaplarınız için sağolun. Sanırım markaya göre aşı fiyatları değişiklik gösteriyor. Ama aşıyla ilgilide araştırma yapamıycam. Doktorumuz hangisini yapıyorsa o olsun...

Tatil maceralarınızı bekliyorum sabırsızlıkla:) kötü düşünme belki değişiklik ona da iyi gelir... hiç ummadıgın kadar iyi gecer
Inşallah ya bakalım şimdilik arabada yine kriz anları geciriyoruz arabada uyuturduk ama şimdi ters tepiyor

Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Bizde yarın yapacağız. Siyah düz kesim kısa bir elbise giyeceğim. Beyaz çok hata gösterir bence. Erkek kız anası olmak renk değişikliğimi gerektiriyormuş. Benim oğlum var.

Peki bu 2 aşının farkı neymiş?

O zaman sen uyku düzenine 4. Ayda mı baslayacaksın inşallah? Tabiki öncekik sağlıklı olmaları. Ben daha dayanamam 3. Ayda baslarım inşallah uyar da beni yormaz

Pek muvaffak olunmayacağını söyledi bu ay cnm. Bir kere gaz olayının tamamen bitmesi lazımmış. Zaten ben öyle çok da uğraşmayı düşünmüyorum. Uzun uyusun yeter, bizim evin akşam patırtısında erken uyuması zaten mucize olur :)

Bizimki de öyle diyor cnm. Yani gribal durumda kullanın, biz burada bebeklerin burnunu temizlerken sizin uyguladığınızın on katı basınç uyguluyoruz korkmayın; ama normalde serum fizyolojikle yıkamak yeterli diyor.

Son düzenleme:
Ya kendime kiziyorum daha minik minik yeni olusmaya baslamis nasil farkedemediysem insaAllah canim qecer sık sık yikayacam artik
cnm onda kendine kızacağın bir durum yok. Olacağı varsa oluyor. Geçen hafta bizde de vardı, hasta diye yıkamadık ama kendi kendine geçmiş. Bu arada doktor kışın haftada iki kere yıkayın dedi.

Hepimizde aynı zamanda oldu bu.. gerçekten ben de petekler yeni yandığı için mi böyle zor geçiyor diye düşünmeye başladım. nilselen siz ne durumdasınız cnm?
Geçti canım çok şükür.
Burun ve geniz akıntısı bitti
20 gün sürdü ama süründürdü.
Çocuğun alışkanlıkları ve uykusu baya değişti.
Bir daha da uğramaz umarım

Merhaba anneler hepinizin bebeislerine bol.saglik sihhat diliyorum birseu sorucam sizlere sezeryan olunca dogum usg ye gore mi.oluyor yoksa son adet tarihine gore mi sat a gore 36 usg ye gore 38 haftalik hamileyim

Peki bu 2 aşının farkı neymiş?

O zaman sen uyku düzenine 4. Ayda mı baslayacaksın inşallah? Tabiki öncekik sağlıklı olmaları. Ben daha dayanamam 3. Ayda baslarım inşallah uyar da beni yormaz
Farkı oldugunu sanmiyorum (icerik olarak) ama genelde rotarix uygulaniyor. 2 doz olmasi avantaj olabilir...

Kızlar özürlük bir durum yok. Bu konuyu da uzatacak değilim. Sadece ana konudan çok saptı konu ve benim de alınganlığıma geldi belli ki...
Neyse uzamasın, ben de sizleri ve bu grubu seviyorum.
biz de seni seviyoruz muti
alınmaca gücenmece yok bu topikte yasak ettim bundan böyle bu siralar internette sorun vardi pek giremedim ara ara mobilden baktim. Artik herkes birbirini az cok taniyor burada kimse kimseye bilincli bir sekilde cikişmaz kanımca... oluyor yanliş anlamalar... yeterki tatliya baglansin

Evt cnm ya ayni gun veyahut enaz 1 ay arayla :)

Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.

Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Ben kiremit rengi giymiştim.

Allah allah ne sıkıntısı var acaba?
Gaz olduğunu düşünüyorum çünkü gazdan öksürüyor elimin altında karnında gezen gazı hissedebiliyorum ama çıkartmama izin vermiyor pek. Ben de kucağımda gezerken karnini ovup çıkartmaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun canım umarım düzenine döner bir an önce allah sabır versin sana da
Amin, inşallah döner bir an önce.

Gecmis olsum canim alla alla derdi ne ki acaba ? Yazik bi konusabilselerde skntilarini anlasak bu meshur atak haftalarindan mi acaba ?
Bilmiyorum ki artık atak takip edemez oldum. Her suçu da atağa atıyoruz zaten

Cingirak tutma yok dönme yarım olarak oluyor her zaman değil ya sağa ya sola yarım dönüyor iki eli kavuşturup ağza sokma var

29 temmuz doğumlu ipek, elleri birleştirip ağzına sokuyor dönmeye çalışıyor, ayaklarıyla yerdeb güç alıp popoyu kaldırıyor. Bi kaç gündür önlüğünü tutup ağzına götürmeye başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…